23948sdkhjf

bb electronics i underskud med Kina-fabrik

bb electronics i Horsens har haft et dårligt regnskabsår 2005. Kina-fabrikken i Suzhou har påvirket regnskabet negativt. Ledelsen forventer, at 2006 vil byde på markante forbedringer.
bb electronics, der er en af Skandinaviens førende udbydere af EMS (Electronic Manufactuering Services) med en stærk markedsposition inden for outsourcing af elektronikproduktion, har mærket underskud i regnskabet for tredje år i træk.

I 2005 kom bb electronics ud med et underskud på 2,8 mio. kr., hvilket dog er en forbedring i forhold til forrige år, hvor underskuddet var på 6 mio. kr. og i 2003/2004, hvor underskuddet helt nede på 11 mio. kr.

Den primære årsag til at koncernen ikke er kommet i plus endnu, skyldes den kinesiske fabrik i Suzhou. Fabrikken har påvirket årsresultat i 2005 negativt med 3,5 mio. kr.

Tabt omsætning samt indkøring af nye medarbejdere i den kinesiske fabrik har kostet koncernen dyrt, men ledelsen forventer, at 2006 vil byde på markante forbedringer.

Det stigende aktivitetsniveau samt en kontinuerlig optimering af processor og arbejdsgange danner grundlag for ledelsens forventning om en betydelig forbedring i indtjeningen i 2006.

Samtidig vil produktionsenhederne til stadighed optimere processor og forretningsgange for at sikre en effektiv forretningsstruktur.

bb electronics har fabrikker i Horsens, Give, Sønderborg og i Suzhou, Kina.

bb electronics koncernens kunder omfatter primært europæiske virksomheder inden for forskellige brancher med behov for elektronikproduktion og primært virksomheder inden for industri, telekommunikation, it og medicinsk udstyr.

Kilde: Årsregnskab fra bb electronics / Erhvervsbladet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094