23948sdkhjf

Irak aflægger millionordre hos Epoka Industries

Pandrupvirksomheden Epoka Industries har fået en millionordre på udstyr til Irak. Dette som følge af officielt guvernørbesøg i Nordjylland.
Nordjylland har netop nu besøg af Bagdads guvernør, og Jan Brandrup, direktør i Epoka Industries, er vært for besøget.

Delegationen fra Bagdad tager rundt og besøger en række nordjyske virksomheder, og gæsterne har allerede lagt en stor ordre hos Epoka Industries på et to-cifret millionbeløb. Det skriver Dagbladet Børsen i dag.

I relation til den store ordre er interessen i særdeleshed koncentreret om pumper, asfaltfabrikker, sikkerhedsudstyr og entreprenørmateriel, oplyser Jan Brandrup til avisen.

- De mangler blandt andet veje og ønsker sig en infrastruktur, der fungerer. De har også pengene, men mangler troværdige handelspartnere, siger Jan Brandrup i dag til Dagbladet Børsen.

Direktøren fik etableret kontakten til Bagdad på en erhvervsmesse i Jordan, og han forventer en række store ordrer til virksomhederne i Nordjylland efter besøget.

Dansk Industri melder om meget sparsom eksport til Irak, så handels-virksomheden Epoka Industries har allerede overhalet landets eksport til Irak indenom.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047