23948sdkhjf

Sensorvirksomhed på vej i milliardhandel

Den kæmpestore internationale sensorvirksomhed Telemecanique Sensors er på vej på nye hænder.

Virksomheden er i dag en del af Schneider Electric, og der er nu gang i forhandlinger med taiwanske Yageo om et salg, der løber op i 723 millioner euro svarende til godt 5 milliarder kroner.

Det oplyser Telemecanique Sensors i en pressemeddelelse.

Ifølge den nordiske chef for Telemecanique Sensors kommer opkøbet til at betyde, at virksomheden nu kan gøre sig endnu mere gældende i det nordiske marked.

- For Telemecanique Sensors i Norden er det en særdeles god nyhed. I regi af Schneider Electric har vi virkelig udviklet os positivt i Danmark og Norden, og nu får vi tilført endnu flere ressourcer og specialistkompetencer. Det sker samtidig med, at vi fortsætter med at bruge vores velkendte navn, og vi bevarer de kvaliteter og værdier, kunderne kender os så godt for, siger chef for Telemecanique i Norden og Baltikum, Christian Balle.

Telemecanique Sensors styrker ligeledes tilstedeværelsen i Norden ved at etablere et lokalt kundecenter, der skal sikre effektiv service fra lokale eksperter inden for sensorteknologi.

Samtidig medfører opkøbet en optimering og forenkling af forsyningskæderne, og det vil resultere i mere effektive processer og hurtigere leverancer, mener Christian Balle.

- Telemecanique Sensors er på en positiv rejse. I løbet af det seneste år har vi fordoblet antallet af medarbejdere i Norden, og vi fortsætter med at rekruttere dygtige kolleger, siger Christian Balle.

Telemecanique Sensors blev grundlagt i Frankrig i 1924 og har specialiseret sig i sensorer og sensorteknologi særligt til fabriksautomatisering.

Taiwanske Yageo specialiserer sig i elektroniske komponenter som, kondensatorer, induktorer, transformatorer, relæer, antenner, trådløse komponenter og kredsløbsbeskyttere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093