23948sdkhjf

Akai Danmark skaber arbejdspladser i Nordjylland

Akai Danmark A/S starter ny fladskærmsproduktion op til august, og det betyder i første omgang 149 ledige stillinger i Pandrup, Nordjylland. Optimistisk direktør forventer på kort sigt at kunne ansætte op mod det dobbelte.
Den Hongkong-baserede koncern The Grande Group, som 1. april overtog den kriseramte nordjyske fladskærmsproducent Orion, genoptager fremstillingen af fladskærme i produktionslokalerne i Pandrup.

Kurt Attermann har været nøgleperson i afviklingen af Orien-selskabet og han får nu en central rolle i forhold til at få gang i den nye produktion for Akai Danmark.

Han glæder sig over mulighederne for at være med til at skabe en ny positiv produktionsvirksomhed i det nordjyske, skriver ErhvervsBladet i dag.

Produktionen forventes skudt i luften medio august og vil omkring årsskiftet være oppe på fuld styrke.

Ifølge Kurt Attermann satser Akai Danmark på koordinering og planlægning, så der i den kommende produktion bliver en høj grad af effektivisering.

- Vi lever i et land med høje lønsatser. Derfor er det tvingende nødvendigt med en meget præcis planlægning, så vi får den mest effektive produktion, siger han til avisen.

Der er allerede forespørgsler på de nye fjernsyn, og de nordjyske fjernsyn vil komme på markedet i mange forskellige variationer og under flere forskellige navne. Det oplyser Kurt Attermann, der glæder sig til at bruge sommeren på at ansætte nyt personale til virksomheden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094