23948sdkhjf

Flotte regnskabstal fra Mark Information

Egenkapitalen forrentes med knap 22 procent i Mark Information, som igen i år offentliggør et flot regnskab. Imponerende nøgletal baner vejen for yderligere ansættelser og et ambitiøst udviklingsprojekt.
Det betaler sig at satse på SAP. Det er en konklusion, som den danske it-virksomhed Mark Information kan drage efter et succesfuldt 2005.

Mark Information, som hjælper virksomheder med at opsamle nøjagtige tidstro produktionsdata, gik i 2005 målrettet efter at hjælpe SAP- og andre ERP-kunder med at få endnu mere udbytte af deres installation.

Og det gav gevinst, hvilket kan aflæses i det netop offentliggjorte årsregnskab for 2005.

Regnskabet, som dækker moderselskabet og de fire salgsselskaber i Danmark, Norge, Sverige og England, afspejler en meget sund forretning.

Bruttofortjenesten var i 2005 på 42,7 mio. kroner (41,1 mio. kroner i 2004), og også på indtjeningssiden var der pæn fremgang. Resultatet efter skat blev 2,7 mio. kroner mod 1,4 mio. kroner i 2004.

- For os er den globale konkurrence ikke en trussel, men en fantastisk mulighed. Globaliseringen sætter begreber som Lean og procesoptimering øverst på virksomhedernes dagsorden, og det åbner døre for vores løsninger lokalt og i stigende grad også internationalt, siger Carlos M Christensen, koncernchef i Mark Information A/S.

Mark Informations nye kunder i 2005 er bl.a. Carlsberg, Forsvaret (DeMars), Meneta og Aker Kverner, som alle har store SAP-installationer, samt TNT, Bestseller, Bonaparte m.fl.

Fokus på udvikling og nyansættelser
Regnskabet betyder, at Mark Information nu sætter fuld styrke på et udviklingsprojekt, som skal migrere kerneproduktet ProMark fra en client-server arkitektur til Service Orienteret Arkitektur (SOA).

Mark Information fik i 2005 ny R&D organisation og ny udviklingsdirektør, som står i spidsen for SOA-projektet.

Virksomheden er i øjeblikket i gang med at ansætte 11 nye medarbejdere, hvoraf en tredjedel er software-udviklere.

Kilde: Mark Infomation. http://www.mark-info.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062