23948sdkhjf

Kom og se det ultimative digitale hjem

Fredag den 2. juni åbnes dørene for et unikt projekt, der nok skal få alle teknologi- og boliginteresserede til at spærre øjnene op.
Tænk, hvis lyset gik ned på 5 procent, når man satte en film på fjernsynet?

Eller kunne man dog bare downloade sin indkøbsliste til mobiltelefonen, når man står i supermarkedet. Eller lukke pakkeposten ind i bryggerset, selv om man sad på sin arbejdsplads…

Det er alt sammen en del af det digitale hjem, der den 2. juni 2006 åbner i Taastrup.

Magasinet Alt om DATA har i samarbejde med partnerne Lind & Risør, Medion, Dansk Bredbånd, Dansikring A/S, Dansikring Direct A/S, Prolon, Balslev, Bosch, BSH Hvidevarer og NESA bygget et 168m² hus op fra grunden.

Huset er udstyret med al den moderne teknologi, som markedet allerede nu byder på samt spændende tjenester bragt på en gigantisk 1 Gbit bred-båndsforbindelse over optisk fiber. Alt sammen integreret i forsøget på at gøre hverdagen nemmere og sjovere for beboerne.

- Vi vil gerne demonstrere, hvor langt teknologien kan bringe os, hvis vi giver den lov. Alle de løsninger, der er og kommer i hjemmet, kan købes i butikkerne i dag og realiseres i de danske hjem, fortæller Klaus Wiedermann, direktør på Audio Media, der blandt andet udgiver Alt om Data.

Projektet har været undervejs igennem mere end et år.

- Vi vil med projektet forsøge at lukke gabet mellem hvad der kan lade sig gøre, og hvad der rent faktisk bliver gjort. Sammen med vores partnere har vi afsøgt mulighederne, og jeg synes, at resultatet er opsigtsvækkende og meget spændende, siger Klaus Wiedermann.

Huset bliver lanceret ved en stor presse-event fredag den 2. juni kl. 10-12 Brunellevej 2, Taastrup.

- Til lanceringen vil fremmødte blive introduceret til vores virtuelle familie og komme på rundvisning i huset. Partnerne står klar til at svare på spørgsmål om, hvordan det hele kan lade sig gøre, uden at hjemmet er fyldt op med ledninger, og uden at det hele bryder sammen, hvis hackere skulle se huset som en udfordring, lyder det fra direktøren.

Huset vil løbende blive opdateret igennem de 12 måneder, den virtuelle familie Pronto bor der.

Kilde: Pressemeddelelse fra Alt om Data.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096