23948sdkhjf

Premitech skal vokse med ny direktør

Premitech træder nu på speederen med en ny direktør i spidsen for selskabets aktiviteter i USA. Software-virksomheden forventer at øge salget i fremtiden ved at gå efter de store ordrer.
Premitech, der sælger software til overvågning af it-systemer, har ansat en ny iværksætter-direktør John Floisand fra England, der skal sikre virksomhedens ekspansion på det globale marked. Det skriver Børsen.

Premitech har høje ambitioner med John Floisand i front.

John Floisand har tidligere været direktør i nystartede virksomheder samt været medlem af topledelsen for it-giganten Apple. Med hans brede baggrund i ledelse, skal han nu stå i spidsen for Premitechs ekspansion.

Virksomheden, der de tidligere år ikke har vokset som ønsket, forventes at skyde markant i vejret de næste to år.

- Jeg er helt sikker på, at vi kan få den her virksomhed til at vokse meget hurtigt. Vi har jo set, at produkterne virker hos kunderne i Skandinavien. Amerikanske virksomheder har fuldstændig de samme problemer, så for os er det bare et meget større marked med ufattelige muligheder, siger John Floisand til Børsen.

Strategien for Premitechs vækstorienterede fremtid ligger klar. En ny salgsstruktur skal i brug, hvor hovedpunkterne bliver, at virksomheden skal være meget mere udfarende i sit salg og efterstræbe de store ordrer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109