23948sdkhjf

Telsome står over for mobilløsning

Det danske IP-teleselskab Telsome, der for nyligt blev udråbt som en af verdens 100 mest lovende teknologivirksomheder, står overfor at integrere IP-telefoni med mobil-telefoni.
Danske Telsome er i øjeblikket i en overvejelsesfase. Teknologivirksomheden, der tilbyder fastnettelefoni over internettet, overvejer nemlig at tilbyde sine kunder en integrationsløsning mellem IP-telefoni og mobiltelefonien i fremtiden, skriver Berlingske Business.

- Vi overvejer det, men jeg kan ikke sige om eller hvornår, vi introducerer en mobilløsning, siger adm. direktør i Telsome, Klaus Ratmann til Berlingske Business.

Integrationsløsningen mellem IP-telefoni og mobiltelefon vil helt praktisk udarte sig således, at mobiltelefonen får indbygget et trådløst netværk.

IP-telefonen fungerer, hvor der er trådløst netværk, ellers kører den over GSM-nettet. Mobilen vil således skifte automatisk fra det ene net til det andet.

Hvornår denne integreret mobilløsning er på markedet, oplyser Telsome ikke noget om.

Mobilløsningen er stadig på tegnebrættet, men når den kommer, vil den være den første af slagsen på det danske mobilmarked.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078