23948sdkhjf

Sonofon rustet til kamp

Sonofon er parat til at tage kampen op mod TDC. De økonomiske resultater lader ikke længere vente på sig, og Sonofon er efter års nedtur stærk som aldrig før.
Hvis det står til Sonofon, skal TDC ikke længere vide sig for sikker på det danske telemarked. Sonofon er klar til at udfordre den danske telegigant efter at have oprustet, så det norskejede selskab i dag er repræsenteret inden for kabel-tv, mobil, fastnet, bredbånd samt en række mindre nicheområder.

- Vi er i dag meget langt med sammenlægningen af Cybercity og Sonofon og henter samtidig store trecifrede millionbeløb på at lægge al vores mobil- og internettrafik over på et nyt fibernet, så vi står stærkt over for fremtiden, siger Sonofons adm. direktør Henrik Clausen til Berlingske Business.

Cybercity blev købt af Sonofons norske ejer Telenor i 2005, og det har styrket Sonofons styrke på bredbåndsområdet markant.

Desuden er det opkøbet af CBB i 2004 samt Telenors ejerskab af selskabet Canal Digital, der har givet de nødvendige strenge og den afgørende styrke til Sonofons kommende TDC-angreb.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062