23948sdkhjf

Deltagere til teknologi-messe efterlyses

Den tyrkiske regering har søsat omfattende investeringsprogrammer på energiområdet, og Udenrigsministeriet leder derfor efter danske virksomheder til teknologi-messe i Istanbul.
I marts måned var den tyrkiske premierminister Recep Tayyip Erdoğan på officielt besøg i Danmark. I forbindelse med besøget lancerede den danske regering sin officielle vækstmarkedsstrategi for Tyrkiet.

Ambitionen med strategien er at øge dansk eksport til Tyrkiet med 50 procent frem mod 2016, og strategien peger på en række sektorer, hvor der er gode muligheder for danske eksportfremstød. Blandt andet bliver miljø, klima og vedvarende energi fremhævet – og det er der god grund til.

Den tyrkiske regering har planer om at investere cirka 750 milliarder kroner i energiområdet frem mod år 2023. En af målsætningerne er at øge Tyrkiets brug af vedvarende energi fra 10 procent til 30 procent af det samlede energiforbrug. Der er også omfattende investeringsprogrammer inden for miljø og ressourceeffektivitet.

Handelskontoret hører meget gerne fra virksomheder, som er interesserede i at deltage i den danske stand ved den store teknologi-messe CeBIT Eurasia i Istanbul den 24.-27. oktober 2013. Handelskontoret kan også bistå med markedsanalyser, identificering af potentielle partnere og meget andet. Som noget nyt tilbyder kontoret gratis rådgivning om finansieringsmuligheder.

Yderligere information:
Det danske handelskontor i Istanbul
Seda Kayrak
Tlf.: +90 532 601 66 12
E-mail: sedkay@um.dk

Kilde: Udenrigsministeriet

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094