23948sdkhjf

Måler-virksomhed siger farvel til direktøren

Adm. direktør Kim Lehmann fratræder sin stilling som CEO i måler-virksomheden Kamstrup.

Det oplyser OK a.m.b.a., der ejer Kamstrup, i en pressemeddelelse.

Ændringen kommer i forlængelse af et større strategiarbejde, og ifølge bestyrelsesformand Michael Løve har bestyrelsen i den forbindelse besluttet sig for at finde en ny profil til at lede Kamstrup igennem den næste strategiperiode, hvor der er ambitioner om at skabe en betydelig vækst.

- Kamstrup har igennem lidt mere end fem år under Kim Lehmann leveret gode resultater og haft en flot udvikling på flere markeder, ikke mindst i USA. I forbindelse med strategiarbejdet har jeg haft en god dialog med Kim om hans planer for fremtiden samt de krav og vækstambitionerne, som Kamstrup stiller til en direktør. Vi er i den proces nået frem til at afslutte samarbejdet, og bestyrelsen går nu i gang med at finde en ny direktør, siger Michael Løve i pressemeddelelsen.

Der er en stor, global efterspørgsel på Kamstrups intelligente måleløsninger og analyseværktøjer, hvilket de seneste års vækst og indtjening også afspejler, lyder det i pressemeddelelsen.

Kim Lehmanns indsats har betydet meget for selskabets stærke position, mener Michael Løve.

- Resultaterne taler for sig selv, og Kim har ydet en stor indsats, ikke mindst under covid-19 og den efterfølgende globale komponentmangel. Bestyrelsen vil gerne takke Kim for, at selskabet står i en stærk position med fortsat stort vækstpotentiale, siger Michael Løve.

Der er igangsat en rekrutteringsproces, og CFO Henrik Rom er konstitueret som CEO med virkning fra mandag. Han vil i tæt samarbejde med resten af lederteamet sikre en fortsat stærk drift af Kamstrup indtil en ny CEO er på plads, hedder det i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078