23948sdkhjf

Licos Group bliver ny Xerox-forhandler

Licos Group skal i fremtiden forhandle Xerox’ multifunktionsprintere til kontorsegmentet.
Licos Group, der sælger printere og kopimaskiner til kontorløsninger, ønsker at supplere sit eksisterende sortiment med Xerox-maskiner, da man således kan sikre, at alle kunders ønsker om en komplet print- og kopiløsning kan opfyldes.

Det er især i den del af sortimentet, der hedder high-end farve-print, at Xerox’ maskiner skal udfylde et hul i Licos Groups eksisterende sortiment.

- Vi har valgt Xerox som leverandør af multifunktionsprintere til vores kunder, da vi kender Xerox’ sortiment fra tidligere og ved, at vi med disse maskiner kan stå inde for kvaliteten over for vores kunder. Vi kontaktede Xerox for at få et supplement til vores eksisterende sortiment af farve-printere lige her og nu. Men vi forventer på længere sigt, at Xerox’ maskiner vil komme til at udgøre en større del af vores forretning – helt op til 30-40 pct. af omsætningen. Xerox’ brede sortiment af allround kontormaskiner betyder, at vi kan give vores kunder langt flere valgmuligheder, end vi kunne tidligere, siger Per Frandsen, der, sammen med Jari Beck, ejer Licos Group.

- Aftalen trådte i kraft i begyndelsen af april, og vi ser frem til et rigtig godt samarbejde med Licos Group. Licos Group har allerede godt fat i markedet for kontorprint, og vi ser derfor frem til, at Xerox’ maskiner vil komme til at stå i endnu flere kontorlandskaber. Xerox vil følge alle maskinerne tæt, da vi vil tage hånd om servicen på alle de maskiner, Licos Group sælger, siger Kirsa Christensen, Channels Director Xerox Denmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066