23948sdkhjf

Robotselskab høster ordre på over 200 millioner og opjusterer

Shape Robotics' Fable-robotter og SteamLabs går som varmt brød.

Sådan har det forholdt sig længe, og nu kan Farum-virksomheden berette om en ny rekordordre på 30 millioner euro svarende til 223 millioner kroner.

Ordren til rumænske NOD er ikke noget at kimse af, for den er i en helt anden størrelsenorden, end Shape tidligere har været vant til.

- Rammeaftalens samlede værdi er over dobbelt så stor som vores omsætning i hele sidste regnskabsår og slår alle andre ordrer, vi hidtil har modtaget både i forhold til omsætning og omfang. En ordre af en sådan størrelse viser sort på hvidt, at vores effektive organisation og portefølje af produkter og tjenester nu kan vinde ordrer med stor kompleksitet og høje krav om levering, lyder det fra CEO André Fehrn i en pressemeddelelse fra Shape Robotics.

Shape Robotics oplyser videre, at den nye aftale med NOD har så stor betydning for virksomhedens økonomi, at de skruer op for de allerede høje forventninger til 2023-regnskabet.

De hæver omsætningsforventningerne med 15 millioner til 145-155 millioner kroner og EBITDA-forventningerne fra 3-5 millioner kroner til 4-6 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063