23948sdkhjf

Rovsing nedjusterer forventningerne

Forventningerne til omsætning og driftsindtjening nedjusteres hos SSBV-Rovsing for regnskabsåret 2012/13.
Rovsing, der producerer software til rumfartsindustrien, har aflagt periodemeddelelse for det forskudte første tredje kvartal i perioden 1. juli 2012 til 31. marts 2013.

Brutto-omsætningen i perioden blev 14,1 mio. kr. med et resultat (EBITDA) på 0,5 mio. kr. I samme periode blev der hentet nye kontrakter for 6 mio. kr.

For regnskabsåret 2012/13 forventes nu en omsætning i området 20-22 mio. kr., et positivt resultat på EBITDA-niveau og et mindre negativt resultat af primær drift (EBIT).

Fokus på standardprodukter
I september indgik Rovsing en aftale med SSBV om erhvervelse af SSBV’s produktlinje til test og simulering af satellitter – den såkaldte DSTE produktlinje. Selskabet erhvervede rettighederne til i alt 31 forskellige produkter. Til gengæld blev SSBV aktionærer i Rovsing, og det fælles selskab SSBV-Rovsing blev en realitet.

Efter overtagelsen af SSBV’s DSTE produktlinje vil SSBV-Rovsings primære fokus være salg af produkter samt løsninger opbygget af standardprodukter til det globale rumfartsmarked.

Herudover vil SSBV-Rovsing fortsat som en sekundær aktivitet udføre aktiviteter inden for sine øvrige forretningsområder inden for rumfart (software udvikling, software kvalitetssikring og lokal ingeniørbistand).

SSBV-Rovsings kunder udgøres primært af store multinationale ”space prime contractors”, såsom Astrium og Thales Alenia Space.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062