23948sdkhjf

Det sker: Spot på dansk eksportsucces

Eksportforeningen afholder sammen med Aarhus Universitet, Tuborgfondet og Børsen konferencen ’Succeskriterier for eksport’ den 28. maj på Aarhus Universitet.
Hvad er succeskriterierne for danske virksomheders eksport? Det spørgsmål besvarer virksomheder, forskere og en minister, når Eksportforeningen sammen med Aarhus Universitet, Tuborgfondet og Børsen afholder konferencen ’Succeskriterier for eksport’ den 28. maj på Aarhus Universitet.

Eksportforeningen og dens flere end 500 medlemsvirksomheder har over flere år været case i professor Philipp Schröders forskningsprojekt ’Made in Denmark anno 2050’ fra Tuborg Research Centre for Globalisation and Firms på Aarhus Universitet.

Forskningsprojektet er omdrejningspunkt for konferencen med fokus på, hvordan outsourcing og innovation påvirker eksportsucces for danske virksomheder. På konferencen fremlægger forskere deres nyeste resultater, og tre eksportvirksomheder fortæller om deres erfaringer.

Derudover fremlægger handels- og investeringsminister Pia Olsen Dyhr regeringens forslag til videreudvikling af dansk eksport, og konferencen afsluttes med en paneldebat.

Læs mere om tilmelding og program her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062