23948sdkhjf

Fortsat udbygning af Prevas i Jönköping

Prevas regner med at ansætte 15 personer i løbet af 2013.
Behovet for at udvikle nye konkurrencedygtige produkter med et væsentligt element af intelligens i form af elektronik og software er stigende. Investeringer i produktionsrelaterede IT-løsninger bliver stadig vigtigere for industriens vækst på et globalt marked.

Det mener Prevas, der udvider sine aktiviteter i Jönköping og regner med at ansætte 15 personer i løbet af 2013.

Styrkede kunderelationer
- Siden 1985 har Prevas opbygget en bank af viden og erfaring til gavn for vores kunder både tids- og pengemæssigt. Flere og flere kunder er også interesserede i vores platforme, byggesten og systemleverancer. Gennem fortsat ekspansion i denne interessante region kan Prevas styrke sine relationer til eksisterende kunder og samtidig få en bedre mulighed for at bearbejde nye kunder, siger Anders Malmby, som er regionens business manager i produktudvikling på Prevas.

Sjovt at udvide forretningen
Joakim Berg, der kommer fra Kongsberg Automotive, begyndte sin første arbejdsdag på Prevas i marts. Joakims rolle er at drive forretningen i regionen fremad inden for produktudvikling og indlejrede systemer.

- Prevas har et meget godt ry blandt sine kunder, og det er meget sjovt at være med til at udvide virksomheden i Jönköping, siger Joakim Berg, der er consulting manager hos Prevas.

Prevas’ kontor i Jönköping blev åbnet i februar 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078