23948sdkhjf

Det Indonesiske marked leder efter danskere

De indonesiske virksomheder er interesserede i at møde danske grønne teknologiudbydere eller virksomheder, der er interesserede i at danne forretningspartnerskab.
DI og Ambassaden i Indonesien byder en mindre gruppe indonesiske virksomheder indenfor grøn teknologi velkommen til forretningsmøder med danske virksomheder.

Danske virksomheder kan benytte lejligheden til at blive klogere på det indonesiske marked for grønne løsning og vedvarende energi. De indonesiske virksomheder er interesserede i at møde danske teknologiudbydere eller virksomheder der er interesserede i at danne forretningspartnerskab.

Store muligheder i Indonesien
Danske virksomheder kan med god grund overveje Indonesien som et fokusmarked. Landet har haft en årlig økonomisk vækst på ca. 6 % i det sidste årti – i høj grad drevet af lokal efterspørgsel. En afgørende faktor er en befolkning på 230 millioner mennesker. Heraf 100 millioner i den stigende mellem indkomstklasse.

Trods udfordringer for grønne løsninger, såsom subsidierede brændselsolie, manglende finansiering fra pengeinstitutter og manglende økonomiske incitamenter for producenterne og forbrugerne, findes der store muligheder. Produktionskapaciteten af vedvarende energiressource anslås til mere end 150.000 MW og den nuværende installerede kapacitet for vedvarende produktion møder mindre end 50 % af dette potentiale. Derudover er det nuværende Feed-in-Tariff regime fornuftigt for nogle af de grønne løsninger, da det spænder fra US 6,8-18,5 cent / kWh.

De indbudte virksomheder er screenet af Ambassaden i Indonesien og leder efter specifikke danske kompetencer og teknologier. Dermed repræsenterer dette besøg en attraktiv mulighed for opstart af dialog med seriøse indonesiske forretningsforbindelser. Virksomhederne er interesserede i at møde danske virksomheder såsom:

• Teknologi leverandører
• Energi projektudviklere
• Energiprojekt investorer

I tilfælde af at partnerne er interesseret i at udforske muligheden for den danske i Indonesien, støtter Danida besøg og studiet. På længere vil andre instrumenter, såsom IFU (Industrialiseringsfonden for Udviklingslande) og Eksport Kredit Fonden kunne tilbyde finansiel support.

Er jeres virksomheder interesseret i at møde en eller flere af disse virksomheder i perioden 21-24. maj bedes i kontakte Andreas Flensborg (+4533774625, anfl@di.dk) fra DI.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078