23948sdkhjf

Ambu-CEO sætter ord på langsigtet plan: - Vi er fortsat en vækstvirksomhed

Der har været skrevet meget om medico-virksomheden Ambu gennem de sidste par år, hvor resultaterne har skuffet, hvilket førte til, at Britt Meelby Jensen sidste forår overtog CEO-posten fra Juan Jose Gonzalez.

Siden da har de blandt andet åbnet deres hidtil største fabrik i Mexico, og i efteråret lancerede de deres langsigtede femårsplan, Zoom In.

Den har blandt andet indebåret en række afskedigelser, men nu er de klar til at løfte sløret for deres ambitioner for de kommende år.

Mere præcist melder Ambu nu i en pressemeddelelse ud, at de over en femårig periode forventer en årlig organisk omsætningsvækst (CAGR) på 10 procent med en organisk vækst på endoskopi-forretningen på 15-20 procent.

"Givet markedets potentiale stræber Ambu for at finde balancen mellem omsætningsvækst og indtjening i tråd med de langsigtede finansielle mål", lyder det i pressemeddelelsen.

CEO Britt Meelby Jensen uddyber, at de ser lyst på fremtiden.

- Jeg er begejstret over at kunne bekræfte det attraktive marked foran os med unikke muligheder for Ambu. Vi er fortsat en vækstvirksomhed, og vi tror på, at vi kan styrke vores position ved at føre vores Zoom In-strategi ud i livet. Mens vi styrker balancen mellem vækst og profitabilitet vil en fokuseret eksekvering af vores transformation sikre en effektiv og skalerbar forretningsmodel, siger Britt Meelby Jensen i pressemeddelelsen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14