23948sdkhjf

Ericsson indgår samarbejde om fremtidens intelligente el-forsyninger

Ericsson skal håndtere mere end 600.000 intelligente elmålere, Smart Meter, i Sverige.
E.ON Elnät Sverige AB, en del af verdens største private energiselskab, har valgt Ericsson som leverandør af en løsningspakke til deres kunder. Pakken inkluderer rådgivning og en integreret serviceløsning, der bruger Big Data og Smart Grids.

Ericssons pakkeløsning vil indsamle data fra intelligente elmålere, Smart Meters, i Sverige. De samlede data leveres efterfølgende til E.ON's interne IT-miljø.
Dette vil ændre E.ON's arbejde med data i det daglige, der tidligere har bestået af månedlige data-indsamlinger, til nu at være daglige indsamlinger - en stigning på 3000 pct. i den datamængde, som E.ON modtager.

Ericsson vil desuden forsyne E.ON med en række relaterede services. Aftalen strækker sig over de næste fem år og inkluderer indsamling af data fra mere end 600.000 Smart Meter-punkter i det nordlige Stockholm, Malmø og Örebro såvel som Norrköping og Skåne.

Per-Olof Lindholm, Management Director ved E.ON Elnät Sverige, udtaler:
- På den lange bane tror vi på, at kunder med indsigt i deres forbrug vil være mere bevidste om det, og at dette vil resultere i et bæredygtigt samfund baseret på effektiv energiudnyttelse.

Robert Puskaric, Ericsson President of Region Northern Europe and Central Asia, udtaler:
- Vores vision om The Networked Society, hvor 50 milliarder devices er forbundet med hinanden, er nu tættere på at blive realiseret. Vi tror på, at en stor del af machine-to-machine-kommunikationen vil komme fra Smart Grids og Smart Metering. Med vores globale tilstedeværelse, ekspertise og fokus på høj kvalitet kan vi hjælpe E.ON, og deres kunder, til endnu bedre oplevelser.

Ericsson leverer i øjeblikket Smart Grid løsninger og services til klienter i Estland og Italien. I den nordiske region er Sverige bannerfører for udvikling af Smart Metering samt Smart Grids.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064