23948sdkhjf

Ericsson opkøber Microsoft Mediaroom

Ericsson har indgået en aftale med Microsoft om at overtage deres TV-platform Mediaroom.
Ericsson har indgået en aftale med Microsoft om at overtage deres TV-platform Mediaroom. Det gør Ericsson til markedets førende leverandør af IPTV- og multi screen-løsninger med en markedsandel på mere end 25%. Mediaroom er placeret i Mountain View, Californien, og har mere end 400 ansatte på verdensplan.

Per Borgklint, Senior Vice President og Head of Business Unit Support Solutions ved Ericsson, udtaler:
- Ericssons vision om The Networked Society forudser, at vi inden 2018 vil have 50 millioner enheder forbundet via bredbånd, mobilt bredbånd og cloud-teknologi. Fremtidens TV/video-distribution er en essentiel del af denne vision. Vi forventer, at IPTV vil forandre forbrugernes vaner og mønstre på samme måde som mobiltelefonen gjorde. Denne overtagelse af Mediaroom er med til at cementere vores førende markedsposition med mere end 40 kunder, der servicerer 11 millioner abonnementer.

Det globale IPTV marked er estimeret til at nå ud til 76 millioner abonnenter i 2013, med en forventet stigning til 105 millioner i 2015.

- Mediaroom er den førende platform inden for TV/video-distribution brugt af verdens største IPTV-operatører. Dette strategiske opkøb positionerer Ericsson som markedets førende leverandør, gennem kombinationen af Mediarooms erfarne og talentfulde medarbejdere og Ericssons end-to-end service struktur, udtaler Per Borgklint, Ericsson.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094