23948sdkhjf

I-Wave udpeger M-Comp til deres distributør i Norden

i-Wave har udnævnt M-Comp som deres distributør for de nordiske lande.
i-Wave, et innovativt firma fra Indien, der tilbyder ARM-baserede produkter i forskellige formfaktorer såsom Q7, MXM, og PicoITX, har udnævnt M-Comp - den modulære distributør bedst kendt i display og embbeded computer-markedet - som deres distributør for de nordiske lande.

- Vi ønsker at være i stand til at levere den fulde pakke - Ikke kun et modul - vi er meget drevet af knowhow, og vi er overbeviste om, at dette partnerskab med i-Wave giver os, hvad der er nødvendig t, for at kunne supporterer vores nordiske kunder, siger Lars Nordberg-Hansen, direktør for M-Comp.

M-Comp har set, at markedet for modulære computere bevæger sig i retning af mere kompakte low power-moduler, som har computerkraft og grafisk ydelse nok, til at afvikle krævende applikationer på højopløselige skærme, som ofte også er udstyret med touch-funktioner.

Partnerskabet understøtter M-Comp’s forretningsmodel, som er at tilbyde elektroniske moduler til det nordiske marked kombineret med en effektiv logistik, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063