23948sdkhjf

Hvad sker der med Nokia?

Dansk Nokia-chef tegner mobilproducentens fremtid efter at være kommet ind under vingerne hos Microsoft.
Den 3. september købte Microsoft sig ind i den finske mobilproducent Nokia. I et interview med Computerworld giver Nokias danske chef, Henrik Lund, sit bud på, hvordan fremtiden kommer til at tegne sig.

Indtil overtagelsen er formelt på plads i løbet af næste år, er der stadig uvished om, hvad der kommer til at ske med selve Nokia-brandet, så indtil da vil alle producentens nyheder bære Nokias logo.

- Alt, hvad vi går laver i dagligdagen, er fuldkommen uændret i forhold til for et par uger siden. Vi arbejder på at bringe flere produkter på markedet, og vores roadmaps er intakte, siger Hans Henrik Lund, VP Product Marketing for Smart Devices i Nokia Danmark, til Computerworld.

Nokia har på Twitter annonceret flere nyheder inden årets udgang, og ifølge Henrik Lund er Nokia også parate til at tage sin del af OS-markedet.

- Jeg vil ikke give dig et tal. Men jeg love for, at vi er en markant del af OS-markedet derude. Jeg er ikke meget for at sige, at vi er nummer et, som man bør sige. Jeg vil meget hellere sige, at vi er en markant del af det. Om vi er nummer et, to eller tre, det vil vise sig, siger han til netmediet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079