23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektiv ledningshåndtering: Oplev tyske kvalitetsmaskiner fra GLW på AUTOMATIK 24

AUTOMATIK 24: MTO har overtaget BK Crimp og udvidet sortimentet med højkvalitetsmaskiner fra tyske GLW, der er kendt for at have over 30 års erfaring inden for kabel- og ledningshåndtering. Med maskiner som afisolerings- og crimpmaskinen MC 25, crimpmaskinen EC 65 og klippemaskinen LC 100 kan MTO endnu en gang være med til at øge driftseffektiviteten og minimere nedbrud ved kunderne.

Pr. 1. august 2023 overtog MTO alle aktiviteter i BK Crimp, som siden 2009 har solgt og serviceret maskiner og komponenter til den danske kabel-, ledning- og elektronikindustri, bl. a. maskiner og udstyr fra tyske GLW som har leveret kabel- og ledningsmaskiner og udstyr i over 30 år. 

Hurtig reparation og service hos kunden 

MTO kan nu levere både crimpmaskiner, klippe- og afisoleringsmaskiner, tyller og kabelsko samt ledninger og kabler, ligesom der alternativt kan leveres komplette, kundespecifikke ledningssæt, hvis kunden ønsker dette. 
Udover salg af maskiner og forbrugsvarer kan MTO også tilbyde hurtig reparation og service på maskinerne ude hos kunden.  
Med in-house drift af maskinerne samt ansættelsen af BK Crimps tidligere ejer Bent Kristensen besidder MTO en omfattende know-how om såvel brugen af maskinerne som hvilke ledninger, kabler og forbrugsstoffer, der fungerer godt sammen med maskinerne, hvilket er af afgørende betydning for at undgå nedbrud og sikre effektiv drift. 

Eksempler på tre maskiner 

Den elektriske afisolerings- og crimpmaskine MC 25 fra GLW, som klarer både afisolering og crimpning af terminalrør i samme trin. Maskinen er let at betjene, støjsvag i drift og yder en høj driftssikkerhed. Takket være den kompakte konstruktion og lave vægt (12 kg) er maskinen desuden velegnet til mobilt brug. 

Den elektriske crimp-maskine EC 65 fra GLW aktiveres via fodpedal, hvilket tillader operatøren at have hænderne frie til at indsætte lederen og kabelskoen. Kabelskoen kan fastgøres på forhånd via 2-trins metode. Maskinen har integreret overvågning af crimpcyklus, hvilket sikrer en konsistent høj kvalitet. Takket være positioneringshjælp og et stort udvalg af crimpeværktøjer, som nemt kan udskiftes, skiller EC 65 sig ud som en både alsidig og fleksibel maskine. Maskinen er udført i letvægtsdesign, vejer 10 kg og er udstyret med håndtag, hvilket gør den velegnet til mobilt brug. 

Til klipning af ledere, kabler, tråde og rør præsenterer MTO den elektriske klippemaskine LC 100 fra GLW. Maskinen er let at betjene og tidsbesparende på grund af hurtigt materialeskift, automatisk detektion af kabeltværsnit samt mulighed for programmering til serieproduktion.  Takket være en kompakt konstruktion og lav vægt (10 kg) er maskinen også velegnet til mobilt brug.

Mød MTO electric på stand B-1200

Man vil på MTO’s stand kunne møde Jens Liebe-Lindgreen og Henrik Østerlin og opleve et spændende udvalg af produkter, herunder:

Praktisk information om AUTOMATIK 24

AUTOMATIK-messen afholdes fra 10. - 12. september 2024 i Brøndby Hallen. AUTOMATIK er et messe- og vidensforum inden for automation, motion og drives. Oplev tre dage med netværk, hands on-udforskning af innovative produkter og løsninger.

Adresse:
Brøndby Hallen
Brøndby Stadion 10
2605 Brøndby

Åbningstider:
Tirsdag den 10. september: kl. 08.30 - 16.00
Onsdag  den 11. september: kl. 08.30 - 16.00
Torsdag den 12. september: kl. 08.30 - 16.00

<< HENT DIN GRATIS BILLET HER >> 

Invitationskode: AUTOMATIK-31705

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909

Kontaktperson

Christian Stampe Laursen
Produktchef
+45 75806337 csl@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.047