23948sdkhjf

Fakta om udbudet

EU-nr
2015/S 094-170365
Offentliggjort
18.05.2015
Udbudstype
Begrænset udbud

Udbyder

Statens Serum Institut

Opdateringer

Rettelse
(13.06.2015)

I stedet for:

III.2.2)

Økonomisk og finansiel kapacitet:

6.) Såfremt der anvendes underleverandør/er afleveres ovenstående oplysninger også for denne/disse.(punkt III.2.2), 1-5).

IV.3.4)

Frist for modtagelse af bud eller ansøgninger om deltagelse:

12.6.2015 (13:00)

Læses:

III.2.2)

Økonomisk og finansiel kapacitet:

—.

IV.3.4)

Frist for modtagelse af bud eller ansøgninger om deltagelse:

19.6.2015 (13:00)

DPSD3 (DanskPatientSikkerhedsDatabase version 3) — System til håndtering af utilsigtede hændelser i sundhedsvæsenet.


Statens Serum Institut

Udbudsbekendtgørelse

Tjenesteydelser

Direktiv 2004/18/EF

Del I: Ordregivende myndighed

I.1) Navn, adresser og kontaktpunkt(er)

Statens Serum Institut
46837428
Artillerivej 5
Att: Aase Larsen
2300 København S
DANMARK
Telefon: +45 32688536
Mailadresse: aase@ssi.dk

Internetadresse(r):

Overordnet internetadresse for den ordregivende myndighed: http://ssi.dk

Internetadresse for køberprofilen: http://eu.eu-supply.com/ctm/Supplier/CompanyInformation/Index/244516

Elektronisk adgang til oplysninger: http://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=144343&B=

Elektronisk indsendelse af bud og ansøgninger om deltagelse: http://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=144343&B=

Yderligere oplysninger fås her: Det/De ovennævnte kontaktpunkt(er)

Specifikationer og yderligere dokumenter (herunder dokumenter vedrørende den konkurrenceprægede dialog og et dynamisk indkøbssystem) fås her: Det/De ovennævnte kontaktpunkt(er)

Bud eller ansøgninger om deltagelse skal sendes til: Det/De ovennævnte kontaktpunkt(er)

I.2) Type ordregivende myndighed
Ministerium eller en anden myndighed på nationalt plan eller forbundsplan, herunder regionale eller lokale afdelinger
I.3) Hovedaktivitet
Sundhed
I.4) Kontrakt indgås på andre ordregivende myndigheders vegne
Den ordregivende myndighed indkøber på andre ordregivende myndigheders vegne: nej

Del II: Kontraktens genstand

II.1) Beskrivelse
II.1.1) Den ordregivende myndigheds betegnelse for kontrakten:
DPSD3 (DanskPatientSikkerhedsDatabase version 3) — System til håndtering af utilsigtede hændelser i sundhedsvæsenet.
II.1.2) Kontrakttype og leverings- eller udførelsessted for bygge/anlægsarbejdet, varerne eller tjenesteydelserne
Tjenesteydelser
Tjenesteydelseskategori nr. 7: Edb-tjenesteydelser og hermed beslægtede tjenesteydelser
Hovedleverings- eller hovedudførelsessted for bygge- eller anlægsarbejde, varer eller tjenesteydelser: Artillerivej 5, 2300 København S.

NUTS-kode DK01

II.1.3) Oplysninger om offentlig kontrakt, rammeaftale eller dynamisk indkøbssystem
Bekendtgørelsen vedrører en offentlig kontrakt
II.1.4) Oplysninger om rammeaftale
II.1.5) Kort beskrivelse af kontrakten eller indkøbet/indkøbene
Der skal anskaffes et nationalt web-baseret system til rapportering, sagsbehandling og tværgående analyser af fejl og utilsigtede hændelser i sundhedsvæsenet. Systemet skal kunne fungere i hele det danske sundhedsvæsen, hvor de væsentligste hovedgrupper er primærsektoren (herunder det kommunale område), sekundærsektoren (sygehusvæsenet), samt apotekervæsenet.
Baggrund:
Sundhedsstyrelsen etablerede i 2004 et patientsikkerhedsrapporteringssystem (DPSD1) alene til sygehusvæsenet. Fra 2010 blev ordningen udvidet til også at omfatte patienters behandling i primærsektor og præhospitalområde, vagtlæge og privatpraktiserende sundhedspersoners virksomhed, i botilbud, plejeboliger, døgninstitutioner for børn og unge, sundhedsplejen, den kommunale tandpleje, herunder omsorgstandplejen og specialtandplejen, i hjemmesygeplejen, samt i forbindelse med genoptræning, forebyggelse, alkoholbehandling eller stofmisbrugsbehandling m.v. Derudover blev apotek og privathospitaler omfattet af ordningen. Fra 2011 blev det muligt for patienter og pårørende at rapportere fejl og utilsigtede hændelser.
I 2010 anskaffede Sundhedsstyrelsen det nuværende rapporterings- og sagsbehandlingssystem (DPSD2) via gennemførsel af en udbudsforretning. Der blev valgt et standardsystem, som der blev indgået aftale om implementering af samt aftale om drift, support og vedligehold af. DPSD systemet har lovhjemmel i sundhedsloven.
Patientombuddet (POB) har siden 1. januar 2011 været systemejer og Sektor for National Sundheds-it (NSI) under Statens Serum Institut (SSI) er systemforvalter. Udbudsforretningen gennemføres som et samarbejde imellem POB og SSI/NSI, hvor SSI er ordregiver.
Krav til nyt DPSD3 systemet er i hovedpunkter:
— Give borgere, patienter og sundhedspersonale mulighed for, via elektroniske, dynamiske rapporteringsformularer, at kunne rapportere fejl og utilsigtede hændelser opstået i det danske sundhedsvæsen.
— Understøtte sagsbehandlingen af rapporterede oplysninger. Det vil sige støtte den videre beskrivelse, opfølgning, analyse og handlingsplangennemførelse, samt aflevering af sagen til Patientombuddet i anonymiseret form. Da sagsbehandlingen foregår på forskellige områder, f.eks. kommunalt og regionalt, skal systemet kunne konfigureres til forskellige typer af rapportering og sagsbehandling inden for forskellige områder.
Adgang til sagsbehandlermodulet skal ske over Sundhedsdatanettet, og skal kunne:
— understøtte rapportering via offentlige tilgængelige rapporteringsformularer
— indeholde faciliteter til tværgående analyser, herunder simpel statistisk bearbejdning
— indeholde værktøjer til administration af en række parametre, f.eks. klassifikationer af hændelser, formatering af indrapporteringsfelter, opsætning af rettigheder og roller, styring af sagsbehandlingen
— indeholde en sikkerhedsløsning således at personfølsomme data ikke kan tilgås af uvedkommende eller uautoriserede personer.
Endvidere skal der være faciliteter til automatisk generering af forskellige rapporttyper, eksempelvis opgørelser på hændelsestyper, lokationer, tidsperioder. Ligeledes skal der være faciliteter til at udtrække data. Udtrukne data skal kunne benyttes umiddelbart eller til videre behandling i eksempelvis Excel eller statistiske værktøjer.
Leverancen under dette udbud vil, ud over etablering af systemet, indeholde vedligeholdelse og support, samt fuld dokumentation og brugervejledninger til systemet. Dertil udbydes en række optioner, som er nærmere beskrevet i pkt. II.2.2).
Ordregiver har til hensigt at anskaffe et standard/ramme-system til opfyldelse af de funktionelle krav, og ikke et specialudviklet system. Systemets forventede idriftsættelsesdato er i starten af 2016.
Yderligere specifikation vil fremgå af udbudsmaterialet.
Kontrakten er tidsubegrænset med mulighed for opsigelse i løbeperioden.
II.1.6) CPV-glossaret (common procurement vocabulary)

72000000, 48000000

II.1.7) Oplysninger om WTO-aftalen om offentlige indkøb
Dette udbud er omfattet af WTO-aftalen om offentlige indkøb: ja
II.1.8) Delaftaler
Kontrakten er opdelt i delaftaler: nej
II.1.9) Oplysninger om alternative tilbud
Alternative tilbud vil blive taget i betragtning: nej
II.2) Kontraktens mængde eller omfang
II.2.1) Samlet mængde eller omfang:
Antallet af rapporterede fejl og utilsigtede hændelser der indrapporteres i det eksisterende DPSD2 system er ca. 200 000 på årsplan. Antallet af rapporteringer er jævnt fordelt hen over året. DPSD2 indeholder i dag godt 600 000 rapporteringer.
Det samlede antal oprettede sagsbehandlere i det eksisterende DPSD2 system er ca. 4 500 på nuværende tidspunkt. Antallet af brugere der anvender systemet på samme tid er på nuværende tidspunkt mellem 100-200. Der forventes en ikke uvæsentlig øgning i såvel årlige rapporteringer, brugere, samtidige brugere og samlet antal rapporteringer i databasen.
Budgetrammen for det nuværende DPSD2 system er ca. 2 000 000 DKK årligt for drift, vedligehold og support.
II.2.2) Oplysninger om optioner
Optioner: ja
Beskrivelse af disse optioner: Kontrakten vil indeholde optioner, der vil kunne gøres gældende enkeltvis eller samlet efter Ordregivers behov. Optionerne omfatter i alt 8 optioner, der nedenfor er oplistet i tilfældig rækkefølge.
Anvendte forkortelser:
SEB: Sundhedsministeriets Elektroniske Brugerstyringssystem
SOR: Sundhedsvæsenets Organisations Register.
Option 1:
SEB Integration: Til brugerstyring i DPSD3 anvendes SEB. Kontrakten vil som option indeholde udvikling af integration til SEB. Ordregiver vil efter endt udvikling overtage fuldt ejerskab over integrationen.
Option 2:
Medicinopslag: Da utilsigtede hændelser kan opstå i forbindelse med medicinering, skal der i DPSD3 være mulighed for at lave opslag i en liste over medicin. Disse oplysninger findes bl.a. i medicinpriser, som kan tilgås via den Nationale ServicePlatform (NSP). Kontrakten vil som option indeholde udvikling af integration til medicinpriser og lignende registre med relevante medicinoplysninger. Ordregiver vil efter endt udvikling overtage fuldt ejerskab over integrationen.
Option 3:
SOR Integration: For at sikre en ensartet angivelse af, hvor en utilsigtet hændelse har fundet sted og for at kunne udarbejde ledelsesrapportering på baggrund af de indrapporterede data om hændelsessteder, skal valg af hændelsessted ske ud fra et opslag i data fra SOR.
Kontrakten vil som option indeholde udvikling af integration til SOR. Ordregiver vil efter endt udvikling overtage fuldt ejerskab over integrationen.
Option 4:
Søgning på lokalitet: I forbindelse med indrapportering af utilsigtede hændelser, og under sagsbehandlingen af disse, er der behov for via et lokationsopslag at kunne fremsøge hændelsessteder baseret på data fra SOR som hentes via SOR integrationen. Kontrakten vil som option indeholde udvikling af en sådan søgemulighed. Ordregiver vil efter endt udvikling overtage fuldt ejerskab over funktionaliteten.
Option 5:
Datawarehouse integration: Kontrakten vil som option indeholde mulighed for eksport af data til et datawarehouse. Dvs. at, det skal beskrives hvordan det er muligt at eksportere data til et datawarehouse og hvilke data der kan eksporteres.
Option 6:
Videreudvikling: Kontrakten vil som option indeholde mulighed for kundespecifik videreudvikling af systemet.
Option 7:
Drift: Kontrakten vil som option indeholde drift af systemet.
Option 8:
Undervisning inkl. materiale: Kontrakten vil som option indeholde undervisning af slutbrugerne inkl. udarbejdelse af undervisningsmateriale.
II.2.3) Oplysninger om forlængelse
Denne kontrakt kan forlænges: nej
II.3) Kontraktens varighed eller frist for dens opfyldelse

Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger

III.1) Kontraktbetingelser
III.1.1) Sikkerhedsstillelse og garantier, som forlanges:
Krav til sikkerhedsstillelse og garantier vil fremgå af udbudsmaterialet.
III.1.2) De vigtigste finansierings- og betalingsvilkår og/eller henvisning til relevante bestemmelser herom:
Betalingsvilkår vil fremgå af udbudsmaterialet.
Fakturering skal ske ved fremsendelse af elektronisk faktura.
III.1.3) Retlig form, som kræves af den sammenslutning af økonomiske aktører, ordren tildeles:
Der kræves ingen særlig retslig form.
En sammenslutning af virksomheder (fx et konsortium) skal hæfte solidarisk, og der skal udpeges en fælles befuldmægtiget, som er ansvarlig for kontakten til Ordregiver. Deltagerne skal udfylde en erklæring. Skabelon 14 kan anvendes. Ved en sammenslutning af virksomheder skal oplysningerne i pkt. III.2) gives for hver enkelt virksomhed i sammenslutningen. Ansøgere der ikke afgiver oplysninger iht. pkt. III.2), vil ikke komme i betragtning.
III.1.4) Andre særlige vilkår
Der gælder særlige vilkår for opfyldelse af kontrakten: ja
Beskrivelse af de særlige vilkår: Der vil i udbudsmaterialet blive stillet krav om overholdelse af persondatalovgivningen. Det bemærkes at i forhold til Option 7, Drift af systemet, vil der blive stillet krav om overholdelse af ”krigsreglen” i persondatalovens § 41, stk. 4, hvilket bl.a. betyder, at visse oplysninger kun må behandles i Danmark.
Der vil i udbudsmaterialet blive stillet krav om at leverandøren skal sikre, at ansatte hos leverandører og eventuelle underleverandører, som medvirker til at opfylde kontrakten, er sikret løn (herunder særlige ydelser), arbejdstid og andre arbejdsvilkår, som ikke er mindre gunstige end dem, der gælder for arbejde af samme art i henhold til en kollektiv overenskomst indgået af de inden for det pågældende faglige område mest repræsentative arbejdsmarkedsparter.
I kontrakten vil hensynet til samfundsansvar som formuleret i de konventioner, der ligger til grund for principperne i FN‘s Global Compact, og som formuleret i OECD‘s retningslinjer for multinationale virksomher, blive inddraget i relevant omfang.
III.2) Betingelser for deltagelse
III.2.1) De økonomiske aktørers personlige forhold, herunder krav om optagelse i erhvervs- eller handelsregister
Oplysninger og formaliteter, som er nødvendige for at vurdere, om kravene er opfyldt: 1.) Generel virksomhedsbeskrivelse, oplysning om ansøger om prækvalifikations navn og selskabsform, ejerskab, adresse, CVR-nummer, samt navn på ansøgers kontaktperson og dennes titel, e-mail og telefonnummer. Skabelon 1 anvendes.
2.) Erklæring på tro og love om at ansøger ikke er berørt af nogle af de udelukkelseskriterier, der er opstillet i udbudsdirektivets art. 45, stk. 1 og stk. 2. Skabelon 2 anvendes.
3.) Erklæring om efterlevelse af Internationale konventioner. Skabelon 3 anvendes.
III.2.2) Økonomisk og finansiel kapacitet
Oplysninger og formaliteter, som er nødvendige for at vurdere, om kravene er opfyldt: 1.) Erklæring på tro og love om i hvilket omfang ansøger har ubetalt forfalden gæld til det offentlige på over DKK 100.000, jf. Lovbekendtgørelse nr. 336 af 13. maj 1997 om begrænsning af skyldneres mulighed for at deltage i offentlige udbudsforretninger. Skabelon 4 anvendes.
2.) Erklæring indeholdende følgende nøgletal for de seneste tre afsluttede årsregnskaber:
— Nettoomsætning
— Omsætning inden for aktivitetsområdet som nærværende aftale vedrører
— Resultat før skat
— Aktiver
— Egenkapital.
Skabelon 5 anvendes.
Alle tal oplyses i DKK. Hvis ansøger ikke kan fremlægge nøgletal for de seneste tre regnskabsår på grund af tidspunktet for ansøgers etablering, er det tilstrækkeligt at fremlægge de tilgængelige nøgletal.
Årsrapport (underskrevet af revisor) for det seneste afsluttede regnskabsår vedlægges (det er tilstrækkeligt at vedlægge i elektronisk form). Alternativt vedlægges revisorpåtegnet erklæring.
Hvis ansøger er en sammenslutning/konsortium, skal samtlige oplysninger fremlægges for alle deltagerne.
3.) Hvis ansøgeren baserer sig på en anden virksomheds finansielle status, skal det dokumenteres, at denne virksomhed hæfter solidarisk. Hvis ansøger baserer sig på andre enheders formåen (fx underleverandører eller enheder inden for samme koncern, herunder moder-, søster- eller datterselskaber) skal ansøger godtgøre, at ansøger fuldt ud kan råde over de ressourcer, der er nødvendige for kontraktens udførelse, jf. udbudsdirektivets artikel 47, stk. 2. Dette kan ske ved en erklæring eller ved fremlæggelse af dokumentation for disse enheders tilsagn om, at stille nødvendige ressourcer til rådighed. I modsat fald har ordregiver ikke mulighed for at lægge vægt på andre enheders formåen. Skabelon 6 anvendes.
5.) Oplysning om og dokumentation på produktansvars- og erhvervsansvarsforsikring. Vedlagt dokumentation skal være på dansk eller engelsk. Skabelon 7 anvendes.
6.) Såfremt der anvendes underleverandør/er afleveres ovenstående oplysninger også for denne/disse, (punkt III.2.2),1-5).
III.2.3) Teknisk kapacitet
Oplysninger og formaliteter, som er nødvendige for at vurdere, om kravene er opfyldt:
1.) Referenceliste med angivelse af de betydeligste referencer på tilsvarende rapporteringssystemer/løsninger udført i løbet af de seneste 3 år. Der skal angives leverancebeskrivelse, cirka kontraktsum, leveringsperiode, kunde samt kontaktoplysninger. Der kan max. oplistes 5 referencer. Skabelon 8 anvendes.
2.) Oplysning om påtænkt brug af underleverandør med angivelse af underleverandørens ydelse. Hvis der påtænkes brug af underleverandør skal der vedlægges dokumentation for, at leverandøren kan råde over underleverandøren i forbindelse med opgavens udførelse. Hvis der ikke påtænkes brug af underleverandør skal dette ligeledes oplyses. Skabelon 9 anvendes.
3). Hvis ansøger baserer sig på andre enheders formåen (fx underleverandører eller enheder inden for samme koncern, herunder moder-, søster- eller datterselskaber) skal ansøger godtgøre, at ansøger fuldt ud kan råde over de ressourcer, der er nødvendige for kontraktens udførelse, jf. udbudsdirektivets artikel 48, stk. 3. Dette kan ske ved en erklæring eller ved fremlæggelse af dokumentation for disse enheders tilsagn om, at stille nødvendige ressourcer til rådighed. I modsat fald har ordregiver ikke mulighed for at lægge vægt på andre enheders formåen. Skabelon 6 anvendes
4.) Det skal fremgå af anmodningen om prækvalifikation, at tilbudsgiver kan opfylde såvel de almindelige krav i persondatalovgivningen for alle systemer indeholdende persondata som “ krigsreglen“. Såfremt tilbudsgiver anvender underleverandør/er, skal det også fremgå af anmodningen om prækvalifikation hvilke underleverandører der kan overholde kravene. Skabelon 10 anvendes.
5.) Oplysning om ansøgerens kvalitetstyringssystem. Skabelon 11 anvendes.
6.) Oplysning om ansøgerens miljøledelsessystem. Skabelon 12 anvendes.
7,) Oplysning om ansøgerens serviceorganisation. Skabelon 13 anvendes.
III.2.4) Oplysning om reserverede kontrakter
III.3) Specifikke vilkår for tjenesteydelseskontrakter
III.3.1) Oplysninger om en bestemt profession
Udførelse af tjenesteydelsen er forbeholdt en bestemt profession: nej
III.3.2) Medarbejdere, der skal udføre tjenesteydelsen
Juridiske personer bør anføre navne på og faglige kvalifikationer for de medarbejdere, der skal udføre tjenesteydelsen: nej

Del IV: Procedure

IV.1) Type procedure
IV.1.1) Type procedure
Begrænset
IV.1.2) Grænse for, hvor mange økonomiske aktører der vil blive opfordret til at afgive bud eller deltage
Forventet antal økonomiske aktører: 5
Objektive kriterier for valg af det begrænsede antal kandidater: A.) De mest relevante reference, jf. III.2.3)
B.) Ansøgers omsætning jf. III.2.2).
Ved vurderingen prioriteres referencer (A) højere end omsætning (B).
IV.1.3) Reduktion af antallet af økonomiske aktører under forhandlingerne eller dialogen
IV.2) Tildelingskriterier
IV.2.1) Tildelingskriterier
Det økonomisk mest fordelagtige bud vurderet på grundlag af de kriterier, der er anført i specifikationerne, i opfordringen til at afgive bud eller til at forhandle eller i det beskrivende dokument
IV.2.2) Oplysninger om elektronisk auktion
Der vil blive anvendt elektronisk auktion:: nej
IV.3) Administrative oplysninger
IV.3.1) Sagsnummer hos den ordregivende myndighed:
15/03765
IV.3.2) Har der været tidligere offentliggørelse(r) om samme kontrakt?
nej
IV.3.3) Vilkår for adgang til specifikationer og yderligere dokumenter eller beskrivende dokumenter
Skal der betales for dokumenterne?: nej
IV.3.4) Frist for modtagelse af bud eller ansøgninger om deltagelse
12.6.2015 - 13:00
IV.3.5) Dato for afsendelse til udvalgte kandidater af opfordringer til at afgive bud eller at deltage
26.6.2015
IV.3.6) Sprog, der må benyttes ved afgivelse af bud eller ansøgninger om deltagelse
dansk.
Andet: Ordregiver accepterer dokumentation, certifikatioer og tekniske specifikationer på engelsk.
IV.3.7) Minimumsperiode, i hvilken den bydende er forpligtet af sit bud
IV.3.8) Åbning af bud

Del VI: Supplerende oplysninger

VI.1) Oplysninger om gentagelse
Dette er et tilbagevendende offentligt indkøb: ja
Skønnet tidspunkt for offentliggørelse af yderligere bekendtgørelser: Kontrakten der indgås er tidsubegrænset med mulighed for opsigelse i løbeperioden, Ordregiver vil løbende overveje, hvorvidt der er behov for genudbud.
VI.2) Oplysninger om EU-midler
Kontrakten vedrører et EU-finansieret projekt og/eller program: nej
VI.3) Yderligere oplysninger
A.) Der findes ikke yderligere oplysninger, jf. pkt. 1.
B.) Skabeloner nævnt i bekendtgørelsen kan anvendes ved ansøgning om prækvalifikation, og kan tilgås via eu-supply.
C.) Alle henvendelser og spørgsmål vedr. udbuddet skal være skriftlige og rettes til Indkøbskonsulent Aase Larsen. Alle former for henvendelser vedrørende udbuddet til andre afdelinger eller medarbejdere hos Ordregiver, eller hos Systemejeren Patientombuddet, medfører udelukkelse af ansøgere fra deltagelse i udbuddet. Dette sker af hensyn til udbudsdirektivets artikel 2 om ligebehandling og gennemsigtighed.
D.) Anmodning om prækvalifikation med nødvendige bilag indsendes elektronisk via EU-Supply, samt afleveres/sendes i lukket kuvert i fem papirbaserede eksemplarer mærket “DPSD3 - Fortroligt - må ikke åbnes“ til: Statens Serum Institut, Artillerivej 5, Indkøb, bygn. 45/310, 2300 København S. Att.: Aase Larsen.
E.) Hver ansøger kan alene indgive én anmodning om prækvalifikation.
F.) Jf. pkt. IV.3.6) Sprog må benyttes ved anmodning om prækvalifikation er dansk. Dog accepterer Ordregiver dokumentation, certifikater og tekniske specifikationer på engelsk.
VI.4) Klageprocedurer
VI.4.1) Organ med ansvar for klageprocedurerne

Klagenævnet for Udbud
Dahlerups Pakhus, Langelinie Allé 17
2100 København Ø
DANMARK
Mailadresse: klfu@erst.dk
Telefon: +45 35291000
Internetadresse: http://klfu.dk

VI.4.2) Indgivelse af klager
Præcise oplysninger om klagefrist(er): 1) En klage over ikke at være blevet prækvalificeret skal være modtaget i klagenævnet inden 20 dage fra dagen efter ordregiverens underretning om, hvem der er blevet prækvalificeret.
2) Inden 45 dage fra dagen efter, at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået kontrakt.
3) Inden 30 dage fra dagen efter, at ordregiveren har underrettet de berørte tilbudsgivere om, at en kontrakt baseret på en rammeaftale med genåbning af konkurrencen eller et dynamisk indkøbssystem er indgået.
4) Inden 6 måneder fra dagen efter, at ordregiveren har underrettet tilbudsgiverne om, hvem ordregiveren vil indgå kontrakt med, hvis der er tale om en rammeaftale.
Samtidig med klagens fremsendelse til klagenævnet, skal klageren sende eller e-maile en kopi af klagen med bilag til ordregiveren. Klagenævnet har brug for at vide, om klageren har underrettet ordregiveren, og klageren skal derfor sende kopi af underretningen af ordregiveren til klagenævnet.
VI.4.3) Tjeneste, hvor der kan fås oplysninger om indgivelse af klager

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
DANMARK
Mailadresse: kfst@kfst.dk
Telefon: +45 41715000
Internetadresse: http://kfst.dk

VI.5) Dato for afsendelse af denne bekendtgørelse:
13.5.2015

Send til en kollega

0.156