Fakta om udbudet
Bestilling af materiale
http://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=257481&B=SOCIALSTYRELSEN
Udbyder
Socialstyrelsen
Vindere
Udbud af rammeaftale på vedligehold og udvikling af it-systemet, VIAS
(02.10.2020)
Netcompany A/S
Grønningen 17
1270 København K
Udbud af rammeaftale på vedligehold og udvikling af it-systemet, VIAS
Socialstyrelsen
Udbudsbekendtgørelse
Tjenesteydelser
Direktiv 2014/24/EU
Del I: Ordregivende myndighed
CVR-nummer: 26144698
Postadresse: Edisonsvej 1
By: Odense C
NUTS-kode: DK031
Postnummer: 5000
Land: Danmark
Kontaktperson: Anne Marie Lund
E-mail: amlu@socialstyrelsen.dk
Telefon: +45 50810943
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: https://socialstyrelsen.dk/
Internetadresse for køberprofilen: https://eu.eu-supply.com/ctm/Company/CompanyInformation/Index/382601
Del II: Genstand
Udbud af rammeaftale på vedligehold og udvikling af it-systemet, VIAS
Nærværende udbud vedrører vedligehold og udvikling af it-systemet, VIAS. VIAS er et eksisterende fagsystem, som benyttes af den Nationale Videns- og Specialrådgivningsfunktion (VISO), der er organiseret under Socialstyrelsen. VISO benytter VIAS til visitering, fordeling og behandling af henvendelser fra borgere. VIAS har eksisteret siden 2007 og er blevet videreudviklet af flere eksterne leverandører efterfølgende. Den udbudte opgave omhandler ikke nyudvikling af et system som svarer til det eksisterende system, men derimod om en overdragelse af ansvaret for vedligeholdelse, support og udvikling af det eksisterende system. For nærmere beskrivelse af den udbudte genstand, henvises der til udbudsmaterialet.
Odense
Den nationale Videns- og Specialrådgivningsorganisation (VISO) er organiseret under Ordregiver, som er en del af Social- og Indenrigsministeriet. Socialstyrelsen er systemejer for Systemet. VISO er på det sociale område og i specialundervisningen. VISO behandler årligt ca. 1 700 sager, og har ca. 900 interne og eksterne brugere.
Systemet kaldet VIAS er et eksisterende fagsystem, som benyttes af VISO til visitering, fordeling og behandling af henvendelser fra borgere. Systemet har eksisteret siden 2007 og er blevet videreudviklet af flere eksterne leverandører siden. Den nuværende leverandør har stået for vedligehold, support og udvikling af systemet siden 2015.
Systemet indeholder følgende hovedfunktionaliteter:
- Sagsstyring,
- Porteføljestyring,
- Økonomistyring,
- Leverancestyring,
- Data,
- Kommunikation,
- Bruger- og adgangsstyring.
Kommuner og borgere, der har behov for specialiseret rådgivning, kan henvende sig online til VISO via systemets webbaserede brugergrænseflade. I systemet bliver alle indkomne sager visiteret og fordelt mellem VISO-konsulenterne. Herefter viderefordeles sagerne til eksterne specialister, som efterfølgende kan se al relevant sagsinformation i deres webgrænseflade til systemet.
Den udbudte opgave omhandler ikke nyudvikling af et system som svarer til det eksisterende system, men derimod om en overdragelse af ansvaret for vedligeholdelse, support og udvikling af det eksisterende system.
Blandt de konditionsmæssige ansøgere, der opfylder egnetheds- og dokumentationskrav, udvælges på et sagligt grundlag op til fire (4) ansøgere, som opfordres til at afgive tilbud, såfremt der modtages fire (4) konditionsmæssige og egnede ansøgninger.
Såfremt der ikke modtages ovenstående antal konditionsmæssige og egnede ansøgninger, vil ordregiver udvælge de ansøgere der er konditionsmæssige og egnede, så længe ordregiver vurderer, at antallet af udvalgte ansøgere kan sikre en tilstrækkelig konkurrence om opgaven.
Udvælgelsen sker med udgangspunkt i de mest sammenlignelige referencer. Der vil blive lagt vægt på, at referencerne i videst muligt omfang angår leverance af vedligeholdelse og videreudvikling af eksisterende kildekode baseret på Java.
Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger
Ansøger skal udfylde det fælles europæiske udbudsdokument (ESPD), hvor de efterspurgte informationer jf. nedenfor skal oplyses. ESPD'et er en egen-erklæring, der fungerer som foreløbigt bevis for, at ansøger, andre enheder eller sammenslutningen opfylder kriterierne med hensyn til udelukkelse, egnethed og udvælgelse. Såfremt en sammenslutning (eksempelvis et konsortium) søger om prækvalifikation skal dette oplyses under ESPD del ll, punkt A. Herudover skal samtlige deltagere i sammenslutningen, udfylde et særskilt ESPD.
Ansøger skal bekræfte, at denne ikke er omfattet af de obligatoriske udelukkelsesgrunde i udbudslovens § 135,stk. 1 - 3 og § 136. I modsat fald er ordregiver forpligtet til at udelukke ansøgeren, jf. dog udbudslovens § 135,stk. 4 og 5.
Ansøger skal yderligere bekræfte, at denne ikke er omfattet af følgende frivillige udelukkelsesgrunde, jf. udbudslovens § 137, stk. 1:
— Tilsidesættelse af visse forpligtelser, jf. nr. 1,
— Forhold vedr. insolvens/konkurs el. lign., jf. nr. 2,
— Alvorlige pligtforsømmelser, jf. nr. 3,
— Aftale med henblik på konkurrencefordrejning, jf. nr. 4,
— Mislighold af tidligere offentlig kontrakt, jf. nr. 5,
— Uretmæssig påvirkning af ordregivers beslutningsproces, jf. nr. 6.
Ansøger skal oplyse egenkapitalen som ”Finansielt nøgletal" for hvert af de foregående tre (3) seneste regnskabsår, hvilket oplyses under ”Beskrivelse”.
Egenkapitalen skal beregnes og oplyses efter metoden angivet i årsregnskabslovens § 31 (LBK nr. 1580 af 10.12.2015).
Det er et mindstekrav, at egenkapitalen er positiv i de anførte regnskabsår.
Ansøger skal anføre op til fem (5) referencer, som ansøger finder mest sammenlignelige med nærværende udbud.
Med sammenlignelig reference forstår ordregiver, at referencerne i videst mulige omfang angår leverance af vedligeholdelse og videreudvikling af eksisterende kildekode baseret på Java.
Såfremt der oplyses flere referencer, vurderer ordregiver alene på de fem (5) nyeste referencer. Ved nyeste forstås uafsluttede referencer eller referencer med ophør nærmest tilbudsfristen. Hvis flere referencer er uafsluttede, vurderer ordregiver (hvor relevant) på referencerne med nyeste startdato.
— Referencerne skal være udført inden for de seneste tre (3) år regnet fra datoen for ansøgningsfristens udløb,
— Ordregiver vil se bort fra referencer der er ældre,
— For referencer med startdato der er ældre, men hvor der er afsluttet ydelser (delopgaver) indenfor de seneste tre (3) år, vil ordregiver alene vurdere på de ydelser (delopgaver), som ansøger har løst inden for de seneste tre (3) år regnet fra ansøgningsfristens udløb. Det er ansøgers ansvar at udspecificere indholdet af referencen, så det tydeligt fremgår, hvilke ydelser (delopgaver) det drejer sig om,
— Referencerne skal indeholde følgende:
1) Beskrivelse: Beskrivelse af opgaven/opgaverne med fokus på de elementer, som gør referencen sammenlignelig. Der kan desuden i beskrivelsen oplyses den/de periode(r), hvor opgaven har været udført (start- og slutdatoer);
2) Beløb: Opgavens/opgavernes værdi i DKK, dvs. det beløb som kunden har betalt for at få udført opgaven/opgaverne.
Rammeaftalen indeholder regulering af misligholdelsesbeføjelser og sikkerhedskrav m.m.
Der henvises i øvrigt til den til udbuddet gældende rammeaftale.
Del IV: Procedure
Del VI: Supplerende oplysninger
I forbindelse med udbudsprocessen, vil det være muligt for ansøger at få begrænset adgang til kildekoden ved datarum. Dette vil foregå i perioden fra d. 16-17.3.2020.
Postadresse: Nævnenes Hus, Toldboden 2
By: Viborg
Postnummer: 8800
Land: Danmark
E-mail: klfu@naevneneshus.dk
Telefon: +45 35291000
Internetadresse: https://klfu.naevneneshus.dk/
Håndhævelseslovens § 7 fastsætter følgende klagefrister for EU-udbud, som ordregiver henholder sig til:
1) Klage over ikke at være blevet prækvalificeret skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har afsendt en underretning til de berørte
ansøgere om, hvem der er blevet prækvalificeret, jf. håndhævelseslovens § 2, stk. 1, nr. 1, hvis underretningen har angivet en kort redegørelse for de relevante grunde for beslutningen, jf. lovens § 7, stk. 1;
2) Klager over andet end ordregivers prækvalifikationsbeslutninger under nr. 1) skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden:
— 45 dage efter at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i EU-Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt, hvor fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort,
— 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte tilbudsgivere om, at en kontrakt baseret på en rammeaftale med genåbning af konkurrencen eller et dynamisk indkøbssystemer indgået, hvis underretningen har angivet en kort redegørelse for de relevante grunde for beslutningen,
— 6 måneder efter at ordregiveren har indgået en rammeaftale regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere, jf. Håndhævelseslovens § 2, stk. 2.
3) Klager over kontraktindgåelse uden gennemførelse af udbud efter håndhævelseslovens § 4 skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i EU-Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt, forudsat at bekendtgørelsen indeholder begrundelsen for ordregiverens beslutning om at tildele kontrakten uden forudgående offentliggørelse af en udbudsbekendtgørelse i EU-Tidende.
Ovenstående gælder også for sagsanlæg ved domstolene om, at de regler, der er nævnt i håndhævelseslovens § 1, stk. 2, nr. 1 og 2, er overtrådt, og sagsøgeren ikke forinden har indgivet klage til Klagenævnet for Udbud herom.
Postadresse: Carl Jacobsens Vej 35
By: Valby
Postnummer: 2500
Land: Danmark
E-mail: kfst@kfst.dk
Telefon: +45 41715000
Internetadresse: http://www.kfst.dk