Fakta om udbudet
Bestilling af materiale
http://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=240087&B=DS
Udbyder
Danske Spil A/S
Vindere
Rammeaftale om levering af projekt- og programledelse
(17.01.2020)
Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Weidekampsgade 6
2300 København
Opdateringer
II
Placering af det tekst, der skal ændres:1.5
I stedet for:
25 000 000
Læses:
15 000 000
II
Placering af det tekst, der skal ændres:2.6
I stedet for:
25 000 000
Læses:
15 000 000
IV.2.2)
Placering af det tekst, der skal ændres:2.2
I stedet for:
Dato: 17-06-2019
Time: 12:00
Læses:
Dato: 20-06-2019
Time: 12:00
Rammeaftale om levering af Projekt- og Programledelse
Danske Spil A/S
Udbudsbekendtgørelse
Tjenesteydelser
Direktiv 2014/24/EU
Del I: Ordregivende myndighed
64011715
Korsdalsvej 135
Brøndby
2605
Danmark
E-mail: jaer@danskespil.dk
NUTS-kode: DK012
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: http://www.danskespil.dk
Internetadresse for køberprofilen: https://eu.eu-supply.com/ctm/Company/CompanyInformation/Index/62993
Del II: Genstand
Rammeaftale om levering af Projekt- og Programledelse
Ordregiver ønsker at indgå en ikke-eksklusiv rammeaftale med en leverandør om levering af projekt- og programledelse. ITP driver en række udviklings- og integrationsprojekter, hvor der arbejdes efter vandfaldsmodellen og de agile principper. ITP efterspørger derfor konsulenter inden for følgende kategorier: Junior projektledere, Projektledere, Senior projektledere + 8 år, Senior projektleder +12 år samt Partnere.
Udbuddet gennemføres som et udbud med forhandling på baggrund af de prækvalificerede ansøgeres indlevering af et første indledende tilbud. Det første indledende tilbud vil danne grundlag for forhandlingsrunden. Ordregiver forbeholder sig ret til at indgå aftale på baggrund af ethvert indledende tilbud, herunder det første indledende tilbud. Såfremt der ikke tildeles ud fra første indledende tilbud gennemføres første forhandlingsmøde. Ordregiver kan indkalde til yderligere forhandlingsmøder, såfremt det viser sig nødvendigt for at eliminere uhensigtsmæssigheder i tilbuddene.
Brøndby
Ordregiver ønsker at indgå en ikke-eksklusiv rammeaftale med en leverandør om levering af projekt- og programledelse. Ordregiver driver en række udviklings- og integrationsprojekter, hvor der arbejdes efter vandfaldsmodellen og de agile principper. Ordregiver efterspørger derfor konsulenter inden for følgende kategorier: Junior projektledere, Projektledere, Senior projektledere + 8 år, Senior projektleder +12 år samt Partnere.
Udbuddet gennemføres som et udbud med forhandling på baggrund af de prækvalificerede ansøgeres indlevering af et første indledende tilbud. Det første indledende tilbud vil danne grundlag for forhandlingsrunden. Ordregiver forbeholder sig ret til at indgå aftale på baggrund af ethvert indledende tilbud, herunder det første indledende tilbud. Såfremt der ikke tildeles ud fra første indledende tilbud gennemføres første forhandlingsmøde. Ordregiver kan indkalde til yderligere forhandlingsmøder, såfremt det viser sig nødvendigt for at eliminere uhensigtsmæssigheder i tilbuddene, jf. også udbudsbetingelserne.
Begrænsning af ansøgere, der opfordres til at afgives tilbud, sker efter vurdering af, hvilke ansøgere der har referencer vedrørende Projekt- og Programledelse, som er sammenlignelige med nærværende udbudte Rammeaftale.
Ved relevansvurderingen lægges der vægt på, hvorvidt og i hvor høj grad referencerne dokumenterer erfaring med IT Projekt- og Programledelse, der indholdsmæssigt er tilsvarende den ydelse, som rammeaftalen omfatter.
Der lægges vægt på, at referencen er leveret til en kunde, der, i kompleksitet og omfang er sammenligenlig med Ordregiver. Vurderingen angår både bredden af hver reference, dvs. om der er leveret projekt- og programledelse af IT løsninger og hvorvidt referencerne tilsammen dokumenterer en høj grad af relevant erfaring.
Den anslåede værdi af rammeaftale, jf. pkt. II.2.6 er et skøn over det forventede forbrug.
Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger
Ingen krav
Ansøger skal indgive ESPD med oplysning om egenkapital for de seneste 3 år.
Ansøger, og den virksomhed som ansøger baserer sit tilbud på, skal have en positiv egenkapital over de seneste 3 disponible regnskabsår, hvor virksomheden har eksisteret.
— Ansøger skal angive antal fuldtidsbeskæftigede,
— Ansøger skal indgive ESPD med erklæring af oplysning om de 3 betydeligste sammenlignelige referencer, som ansøgeren har udført i løbet af de sidste 3 år inden ansøgningsfristen. Hver reference bedes indeholde en beskrivelse af den udførte leverance. Leverancebeskrivelserne bedes tage udgangspunkt i den ydelse, som den udbudte rammeaftale vedrører:
— Beskrivelsen i referencer bedes indeholde oplysninger om:
- Kundens navn,
- Kontaktpersons e-mail eller telefonnr.,
- Kundeforholdets varighed,
- Leverancens økonomiske værdi,
- Beskrivelse af projektplan med mål og delmål,
- Beskrivelse af hvilke metoder og værktøjer, der blev anvendt i den på gældende reference.
Hver reference bør højest være på 4 A4 sider.
Såfremt der angives mere end 3 referencer, vil der alene blive lagt vægt på de 3 første referencer. Referencer herudover vil der blive set bort fra.
Baserer ansøger sig på andre enheders faglige erfaringer vedrørende udførelsen af konkrete dele af ydelserne, som kontrakten omfatter, skal de konkrete dele af ydelserne under kontrakten udføres af den enhed, som ansøger baserer sig på.
Ansøger vil ikke blive afkrævet yderligere dokumentation for teknisk og faglig kapacitet. Dog forbeholder Ordregiver sig ret til at kontakte ansøger eller den i referencen angivne kunde med henblik på at få attesteret oplysningerne om referencen, herunder de for referencen angivne tidspunkter.
Ansøger skal have mindst 20 fuldtidsbesæftigede, jvf. udbudsbetingelserne pkt. 3.
I rammeaftalen er hensynet til samfundsansvar, som formuleret i de konventioner, der ligger til grund for FN's Multinationale Virksomheder samt ILO-konventionen 94 inddraget i relevant omfang.
Del IV: Procedure
Del VI: Supplerende oplysninger
Deltagelse i udbuddet kan kun ske elektronisk via ordregivers anvendte elektroniske udbudssystem EU-supply. For at få adgang til udbudsmaterialet, skal ansøger være registreret eller registrere sig som bruger. Ansøger kan i henhold til proceduren i udbudsbetingelserne stille skriftlige spørgsmål til ordregiver i det elektroniske udbudssystem, EU Supply.
Ansøger skal som sin ansøgning indgive et ESPD som et foreløbigt bevis for de i udbudslovens § 148, stk. 1, nr. 1-3, nævnte forhold. Ved en sammenslutning af virksomheder (f.eks. et konsortium), skal der indgives et særskilt ESPD for hver af de deltagende økonomiske aktører. Såfremt ansøgeren baserer sig på andre enheders formåen, skal der indgives et ESPD for hver af de enheder, som denne baserer sig på.
Ansøgeren vil blive udelukket fra deltagelse i udbudsproceduren, hvis ansøgeren er omfattet af de i udbudslovens § § 135 og 136 nævnte obligatoriske udelukkelsesgrunde, medmindre ansøger har fremlagt tilstrækkelig dokumentation for, at denne er pålidelig i overensstemmelse med udbudslovens § 138.
Ansøgeren vil tillige blive udelukket fra i udbudsproceduren, hvis ansøgeren er omfattet af den i udbudslovens § 137, stk. 1, nr. 2 nævnte frivillige udelukkelsesgrund.
Inden tildelingsbeslutningen skal den tilbudsgiver, som ordregiver har til hensigt at tildele kontrakten til, fremlægge dokumentation for de oplysninger, der er afgivet i ESPD i henhold til udbudslovens § § 151-152, jf. § 153.
Underleverandører, som ansøger måtte basere sin finansielle og økonomiske formåen eller tekniske og faglige formåen på skal ved fremlæggelse af dokumentation for de oplysninger, der er afgivet i ESPD, underskrive erklæring om, at virksomheden vil hæfte solidarisk med hovedleverandøren for rammeaftalens gennemførelse, jf. udbudslovens § 144, stk. 1-2.
For vejledning i udfyldelse af ESPD henvises til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens vejledning ”ESPD – Dokumentation og eCertis”, der kan tilgås på https://www.kfst.dk/vejledninger/kfst/dansk/2017/20172606-espd-dokumentation-og-ecertis/
Tilbudsgivers ansøgning og eventuelle tilbud skal afgives på dansk. Tilbuddet må dog gerne indeholde begreber og korte benævnelser på engelsk, såfremt det tjener til forståelse af ansøgningen eller tilbuddet, f.eks. når en angivelse eller benævnelse på dansk ikke er retvisende. Ordregiver forbeholder sig dog ret til at se bort fra de dele af tilbuddet, som ikke er afgivet på dansk.
Rammeaftalen vil blive tildelt én leverandør, og er ikke opdelt i delaftaler. Ikke-opdelingen i delaftaler begrundes af, at den efterspurgte ydelse "projekt- og programledelse" er en sammenhængende ydelse, der gør det mest hensigtsmæssigt at kontrakten varetages af samme leverandør.
Nævnenes Hus, Toldboden 2
Viborg
8800
Danmark
Telefon: +45 72405600
E-mail: klfu@naevneneshus.dk
Internetadresse: https://klfu.naevneneshus.dk/
I henhold til lov om Klagenævnet for Udbud m.v. (loven kan hentes på www.retsinformation.dk), gælder følgende frister for indgivelse af klage:
Klage over ikke at være blevet udvalgt skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage, jf. lovens § 7, stk. 1, fra dagen efter afsendelse af en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet udvalgt, når underretningen er ledsaget af en begrundelse for beslutningen i overensstemmelse med lovens § 2, stk. 1, nr. 1, og udbudslovens § 171, stk. 2.
I andre situationer skal klage over udbud, jf. lovens § 7, stk. 2, være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden:
1) 45 kalenderdage efter at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt. Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort;
2) 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte tilbudsgivere om, at en kontrakt baseret på en rammeaftale med genåbning af konkurrencen eller et dynamisk indkøbssystem er indgået, hvis underretningen har angivet en begrundelse for beslutningen;
3) 6 måneder efter at ordregiveren har indgået en rammeaftale regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere, jf. lovens § 2, stk. 2, og udbudslovens § 171, stk. 4;
4) 20 kalenderdage regnet fra dagen efter at ordregiveren har meddelt sin beslutning, jf. udbudslovens § 185, stk. 2.
Senest samtidig med at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om hvorvidt klagen er indgivet i standstill perioden, jf. lovens § 6, stk. 4. I tilfælde hvor klagen ikke er indgivet i standstill perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf. lovens § 12, stk. 1.
Klagenævnet for Udbuds e-mailadresse er angivet i punkt VI.4.1).
Klagenævnet for Udbuds klagevejledning kan findes på www.erhvervsstyrelsen.dk
Carl Jacobsens Vej 35
Valby
2500
Danmark
Telefon: +45 41715000
E-mail: kfst@kfst.dk
Internetadresse: http://www.kfst.dk