Fakta om udbudet
Bestilling af materiale
http://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=237750&B=KA
Udbyder
Erhvervsstyrelsen
Vindere
Service, vedligeholdelse og mindre udviklingsopgaver på Erhvervsstyrelsens ProjektRapporteringsVærktøj (PRV)
(05.07.2019)
2M Business Application A/S
Kultorvet 11, 3. sal
1175 København K
Service, vedligeholdelse og mindre udviklingsopgaver på Erhvervsstyrelsens ProjektRapporteringsVærktøj(PRV)
Erhvervsstyrelsen
Udbudsbekendtgørelse
Tjenesteydelser
Direktiv 2014/24/EU
Del I: Ordregivende myndighed
10150817
Vejlsøvej 29
Silkeborg
8600
Danmark
Kontaktperson: Betina Bredvig Villadsen
Telefon: +45 35291765
E-mail: bebrha@erst.dk
NUTS-kode: DK042
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: www.erst.dk
Internetadresse for køberprofilen: www.regionalt.dk
Del II: Genstand
Service, vedligeholdelse og mindre udviklingsopgaver på Erhvervsstyrelsens ProjektRapporteringsVærktøj(PRV)
Erhvervsstyrelsen (ERST) varetager som forvaltningsmyndighed administrationen af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling (Regionalfonden) og Den Europæiske Socialfond (Socialfonden) i Danmark.
PRV er projekternes indgang (portal) til Erhvervsstyrelsen hvorigennem projekterne foretager dataregistreringer vedr. deres projekter, samt får beregnet og aflægger regnskab.
Der udbydes en rammeaftale med én leverandør, der skal forestå service, vedligeholdelse samt mindre udviklingsopgaver i relation hertil.
Erhvervsstyrelsen udbyder hermed i medfør af udbudsloven, jf. lov nr. 1564 af 15.12.2015, og Europa-Parlamentets og Rådets direktiv nr. 2014/24/EU af 26.2.2014, kontrakt om service, vedligeholdelse og mindre udviklingsopgaver på Erhvervsstyrelsens ProjektRapporteringsVærktøj (PRV) til projekter med tilskud fra Den Europæiske Regionalfond, Den Europæiske Socialfond og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.
Erhvervsstyrelsen (ERST) varetager som forvaltningsmyndighed administrationen af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling (Regionalfonden) og Den Europæiske Socialfond (Socialfonden) i Danmark.
PRV er projekternes indgang (portal) til Erhvervsstyrelsen hvorigennem projekterne foretager dataregistreringer vedr. deres projekter, samt får beregnet og aflægger regnskab.
Der udbydes en rammeaftale med én leverandør, der skal forestå service, vedligeholdelse samt mindre udviklingsopgaver i relation til:
- Løsning af identificerede fejl opstået i produktionsmiljøet – både egentlige datarettelser og systemfejl,
- Bistand ifm. gennemførelse af idriftsættelse af ny PRV-funktionalitet i Erhvervsstyrelsens produktionsmiljø,
- Systemoptimering og performanceforøgelse,
- Udvikling af ny funktionalitet, samt forbedring af eksisterende, efter beskrivelse og prioritering fra Erhvervsstyrelsen.
Kontaktens størrelse forventes at blive 5-6 000 000 DKK over de 4 år kontrakten indgås for.
Dette er estimeret på baggrund af tidligere priser på service og vedligeholdelse, samt forventningerne til udviklingsopgaverne de kommende år.
Der henvises i øvrigt til kravspecifikationen for oplysninger om indholdet af opgaven.
Der er tale om kontrakt vedr. service vedligeholdelse af PRV, som er et afrapporteringsværktøj for projektet støttet af Den Europæiske Regionalfond og Den Europæiske Socialfond. Kontrakten finansieres bl.a. via EU-midler til Teknisk Assistance af disse fonde.
Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger
Oplysninger vedrørende dette punkt skal angives i Det fælles europæiske udbudsdokument (ESPD), jf. punkt 4.1.
- dokumentation for at tilbudsgiver har en erhvervsansvarsforsikring med en dækningssum på mindst 2 000 000 DKK,
- en erklæring om at tilbudsgiver i de seneste 3 disponible regnskabsår har haft en gennemsnitlig omsætning for leverancer sammenlignelige med leverancer under denne kontrakt på minimum 3 000 000 DKK afhængigt af hvornår tilbudsgiver blev etableret eller startede sin virksomhed.
Såfremt tilbudsgiver ikke kan fremlægge den krævede dokumentation, skal tilbudsgiver søge sin økonomiske og finansielle egnethed godtgjort på anden vis ved at fremsende dertil egnede dokumenter. Tilbudsgiver skal i givet fald henvise til det forhold, som tilbudsgiver påberåber sig som gyldig grund for ikke at kunne fremlægge det efterspurgte materiale.
Oplysninger under dette punkt skal angives i Det fælles europæiske udbudsdokument (ESPD), jf. punkt 4.1.
- En liste over de 5 betydeligste leverancer der er leveret baseret på samme eller tilsvarende teknologiske platform som PRV-systemet er baseret på eller betydeligste leverancer af et tilsvarende system, der er udført i løbet af de sidste 3 år, afhængigt af hvornår tilbudsgiver blev etableret eller startede sin virksomhed.
Der er et mindstekrav, at tilbudsgiver inden for de sidste 3 år har erfaring med at foretage mindst én leverance af samme type, som den udbudte opgave.
Erhvervsstyrelsen ser gerne, at ovennævnte liste over de betydeligste leverancer for hver enkelt leverance indeholder en kort beskrivelse af: leverancens indhold, den rolle, som tilbudsgiver har haft i forbindelse med leverancen, modtager, beløb samt tidspunkter for leverancens udførelse.
Såfremt tilbudsgiver ikke kan fremlægge den krævede dokumentation, skal tilbudsgiver søge sin tekniske og faglige formåen godtgjort på anden vis ved at fremsende dertil egnede dokumenter. Tilbudsgiver skal i givet fald henvise til det forhold, som tilbudsgiver påberåber sig som gyldig grund for ikke at kunne fremlægge det efterspurgte materiale.
Del IV: Procedure
Erhvervsstyrelsen Silkeborg
Der må ikke være personer til stede under åbning af bud.
Del VI: Supplerende oplysninger
Nævnenes Hus, Toldboden 2
Viborg
8800
Danmark
Telefon: +45 72405600
E-mail: klfu@naevneneshus.dk
Internetadresse: https://naevneneshus.dk/start-din-klage/klagenaevnet-for-udbud/
I henhold til lov om Klagenævnet for Udbud m.v. (loven kan hentes på www.retsinformation.dk), gælder følgende frister for indgivelse af klage:
Klage over ikke at være blevet udvalgt skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage, jf. lovens § 7, stk. 1, fra dagen efter afsendelse af en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet udvalgt, når underretningen er ledsaget af en begrundelse for beslutningen i overensstemmelse med lovens § 2, stk. 1, nr. 1, og udbudslovens § 171, stk. 2.
I andre situationer skal klage over udbud, jf. lovens § 7, stk. 2, være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden:
1) 45 kalenderdage efter at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt. Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort;
2) 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte tilbudsgivere om, at en kontrakt baseret på en rammeaftale med genåbning af konkurrencen eller et dynamisk indkøbssystem er indgået, hvis underretningen har angivet en begrundelse for beslutningen;
3) 6 måneder efter at ordregiveren har indgået en rammeaftale regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere, jf. lovens § 2, stk. 2, og udbudslovens § 171, stk. 4;
4) 20 kalenderdage regnet fra dagen efter at ordregiveren har meddelt sin beslutning, jf. udbudslovens § 185, stk. 2.
Senest samtidig med at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om hvorvidt klagen er indgivet i standstill perioden, jf. lovens § 6, stk. 4. I tilfælde hvor klagen ikke er indgivet i standstill perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf. lovens § 12, stk. 1.
Klagenævnet for Udbuds e-mailadresse er angivet i punkt VI.4.1).
Klagenævnet for Udbuds klagevejledning kan findes på https://naevneneshus.dk/start-din-klage/klagenaevnet-for-udbud/vejledning/
Carl Jacobsens Vej 35
Valby
2500
Danmark
Telefon: +45 41715000
E-mail: kfst@kfst.dk
Internetadresse: http://www.kfst.dk