Fakta om udbudet
Bestilling af materiale
http://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=218937&B=DK_UDBUD
Udbyder
Miljøstyrelsen
Vindere
Rammeaftale om Jagtportalen
(26.04.2019)
Netcompany A/S
Grønningen 17
1270 København K
Opdateringer
IV.2.2.
I stedet for:
Dato: 13-02-2019
Time: 13:00
Læses:
Dato: 19-02-2019
Time: 13:00
Rammeaftale om Jagtportalen
Miljøstyrelsen
Udbudsbekendtgørelse
Tjenesteydelser
Direktiv 2014/24/EU
Del I: Ordregivende myndighed
25798376
Haraldsgade 53
København Ø
2100
Danmark
Kontaktperson: Jan Vincent Jørgensen
E-mail: javjo@mst.dk
NUTS-kode: DK011
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: www.mst.dk
Internetadresse for køberprofilen: https://eu.eu-supply.com/ctm/Company/CompanyInformation/Index/278774
Del II: Genstand
Rammeaftale om Jagtportalen
Rammeaftale vedrørende Support, Driftsstøtte, Vedligeholdelse og Videreudvikling samt Print/scanning vedrørende Jagtportalen.
Udbuddet omfatter en rammeaftale med én leverandør om support, driftsovervågning, vedligeholdelse og videreudvikling af Miljøstyrelsens it-system "Jagtportalen". Som en integreret del af ydelsen skal der også leveres print- og scanningsydelser.
Ca. 180 000 jægere betaler årligt jagttegn og er dermed berettiget til at gå på jagt i Danmark i jagtsæsonen. Hvis man ikke allerede har bestået jagtprøven og ønsker at gå på jagt i Danmark, skal man bestå jagtprøven samt diverse skydeprøver, afhængigt af den jagtform man ønsker at udøve.
For at understøtte administrationen af jagttegn er etableret en Jagtportal. Jagtportalen udgør Miljøstyrelsens centrale register for jagttegnsberettigede i Danmark og den type af jagt den enkelte Jæger er berettiget til at udøve. Portalen er dertil omdrejningspunkt for den lovbestemte administration af jægernes årlige vildtudbytteindberetning, samt for betaling for selve jagttegnet og tilmelding og betaling for diverse nødvendige prøver relateret til jagt med haglgevær, riffel, bue, m.v.
Rammeaftalen kan af ordregiver forlænges i op til 2 gange 1 år.
I henhold til Udbudslovens § 49, stk. 2 om opdeling i delkontrakter, er det ordregivers vurdering, at anskaffelsen ikke hensigtsmæssigt kan opdeles, idet der er tale om en rammeaftale med sammenhængende ydelser, som er vurderet til hverken it-strategisk eller teknisk at være egnet til at opdele i delaftaler.
Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger
Tilbudsgiver skal aflevere et ”fælles europæisk udbudsdokument” (også kaldet ”ESPD”), hvori tilbudsgiver skal afgive erklæringer om følgende forhold:
— Hvorvidt tilbudsgiver er omfattet af udelukkelsesgrundene i udbudslovens § 135, stk. 1-3 (obligatoriske udelukkelsesgrunde om deltagelse i kriminel organisation, bestikkelse, svig, terrorhandlinger, hvidvaskning, børnearbejde, ubetalt forfalden gæld mv.), og
— Hvorvidt tilbudsgiver er omfattet af udelukkelsesgrundene i udbudslovens § 136 (obligatoriske udelukkelsesgrunde om interessekonflikter, konkurrencefordrejning, groft urigtige oplysninger mv.), og
— Hvorvidt ansøgeren er omfattet af udelukkelsesgrundene i udbudslovens § 137, stk. 1, nr. 2 (vedrører konkurs, insolvens- eller likvidationsbehandling, rekonstruktion, indstillet erhvervsvirksomhed og lignendesituationer).
Ordregiver kan kun tage erklæringer i betragtning, som afgives i et fælles europæisk udbudsdokument (ESPD), jf. udbudslovens § 148.
Ved sammenslutninger af ansøgere (konsortium) skal hver enkelt deltager i sammenslutningen vedlægge et særskilt ESPD som omfatter ovennævnte erklæringer.
Hvis tilbudsgiver baserer sig på andre enheders økonomiske/finansielle formåen og/eller teknisk/faglige formåen (f.eks. underleverandører eller enheder inden for samme koncern, herunder moder-, søster- eller datterselskaber), skal hver enkelt af disse enheder vedlægge et særskilt fælles europæisk udbudsdokument som omfatter ovennævnte erklæringer.
Tilbudsgiver skal vedlægge det fælles europæiske udbudsdokument (ESPD) med angivelse af følgende oplysninger:
Del IV, afsnit B:
1) Tilbudsgivers samlede årsomsætning i det seneste disponible regnskabsår;
2) Tilbudsgivers egenkapital i det seneste disponible regnskabsår.
- En positiv egenkapital i det seneste disponible regnskabsår,
- En samlet årlig omsætning på mindst 5 000 000 DKK i det seneste disponible regnskabsår.
Tilbudsgiver skal vedlægge det fælles europæiske udbudsdokument (ESPD) med angivelse af følgende oplysninger i Del IV, afsnit C:
- En liste med de 5 betydeligste Leverancer af lignende tjenesteydelser, som den udbudte kontrakt, der er udført inden for de seneste 3 år (regnet fra tilbudsfristen) med angivelse af beløb, datoer og modtagere, såvel offentlige som private.
Såfremt rammeaftalen tildeles en sammenslutning af økonomiske aktører (konsortium), skal deltagerne påtage sig solidarisk hæftelse for rammeaftalens gennemførelse og udpege en fælles befuldmægtiget blandt de solidarisk hæftende deltagere.
Såfremt rammeaftalen tildeles en tilbudsgiver der baserer sig på andre enheders økonomiske og finansielle formåen (jf. punkt III.1.2), skal hver enkelt af disse enheder påtage sig solidarisk hæftelse for rammeaftalens gennemførelse, jf. Udbudslovens § 144, stk. 6.
Rammeaftalen indeholder særlige betingelser for aftalens gennemførelse. Nærmere oplysninger fremgår af udbudsmaterialet.
Del IV: Procedure
Der vil ikke være adgang for tilbudsgiverne til at overvære åbning af tilbud.
Del VI: Supplerende oplysninger
Der er tale om et offentligt udbud, hvorfor tilbudsgiver skal aflevere et komplet tilbud sammen med ESPD-dokumentet. Der vil ikke være adgang til forhandling.
En tilbudsgiver vil blive udelukket fra deltagelse i udbudsproceduren, såfremt de obligatoriske udelukkelsesgrunde i udbudslovens § § 135-136 og/eller de frivillige udelukkelsesgrunde i udbudslovens § 137, stk. 1, nr. 2, finder anvendelse, medmindre udbudsloven giver mulighed for at undlade at udelukketilbudsgiveren (jf. herunder lovens § 138). Før ordregivers beslutning om tildeling af rammeaftalen skal ordregiver kræve, at den tilbudsgiver, som ordregiver har til hensigt at tildele til, fremlægger dokumentation i henhold til Udbudslovens § 152 for de oplysninger, der er afgivet i ESPD. Ordregiver kan på ethvert tidspunkt i udbudsproceduren anmode en tilbudsgiver om at fremlægge (endelig) dokumentation for de forhold, der er blevet erklæret i ESPD’en vedrørende udelukkelsesgrundene i udbudslovens § 135, stk. 1 og 3, samt § 137, stk. 1, nr. 2, og vedrørende opfyldelse af minimumskravene til egnethed. Tilsvarende kan ordregiver anmode en tilbudsgiver om at supplere eller præcisere modtaget dokumentation. I så fald skal den efterspurgte dokumentation fremsendes inden en kortere tidsfrist der fastsættes af ordregiver. Manglende fremsendelse af efterspurgt dokumentation kan føre til udelukkelse af den pågældende tilbudsgiver fra udbudsproceduren. Det fremgår af udbudsbetingelserne, hvad der kan kræves som dokumentation.
Nævnenes Hus, Toldboden 2
Viborg
8800
Danmark
Telefon: +45 72405600
E-mail: klfu@naevneneshus.dk
Internetadresse: https://naevneneshus.dk/start-din-klage/klagenaevnet-for-udbud/
n/a
Danmark
Klage skal være indgivet inden udløb af de klagefrister, der er fastsat i Lov om Klagenævnet for Udbud:
— 6 måneder efter at ordregiveren har indgået en rammeaftale regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere.
Senest samtidig med at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om, hvorvidt klagen er indgivet i standstill perioden. I tilfælde, hvor klagen ikke er indgivet i standstill perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen.
Carl Jacobsens Vej 35
Valby
2500
Danmark
Telefon: +45 41715000
E-mail: kfst@kfst.dk
Fax: +45 41715100
Internetadresse: http://www.kfst.dk