Fakta om udbudet
Bestilling af materiale
Udbyder
Vejdirektoratet
Vindere
Udbud af rammeaftale om administration og udvikling af Dynamisk Database
(03.05.2019)
Atkins Danmark A/S
København
Udbud af rammeaftale om administration og udvikling af Dynamisk Database
Vejdirektoratet
Udbudsbekendtgørelse
Tjenesteydelser
Direktiv 2014/24/EU
Del I: Ordregivende myndighed
Carsten Niebuhrs Gade 49
København
1577
Danmark
Kontaktperson: Raza Muhammed
Telefon: +45 72443333
E-mail: raz@vd.dk
NUTS-kode: DK
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: http://vejdirektoratet.dk
Del II: Genstand
Udbud af rammeaftale om administration og udvikling af Dynamisk Database
Vejdirektoratet udbyder administration og udvikling af Dynamisk Database, som er et system, der kan indsamle, kvalitetsmåle, beregne og udveksle trafikdata. Dynamisk Database er således en centraliseret dataudveksling til behandling og lagring af trafikledelsesdata.
De opgaver der skal løses er bl.a. daglig drift af edb-platform, daglig overvågning af applikationer, konfiguration og udvikling af applikationer samt videreudvikling af databasen.
Rammeaftalen er ikke eksklusiv, dvs. Vejdirektoratet forbeholder sig at indgå aftaler med andre tjenesteydere.
Se pkt. II.1.4).
Rammeaftalen kan forlænges 2 gange med 12 måneder.
Udvælgelse af ansøgere, der opfordres til at afgive tilbud, vil ske ved en vurdering af, hvilke ansøgere, der har de bedste og mest relevante referencer ud fra oplysningerne i punkt III.1.3).
Som option skal der afgives tilbud på en udvidelse af vagtordningen i tidsrummet ”19-06” som et tillæg til vagtordningen i tidsrummet ”06-19.” med de samme ydelser som beskrevet i ydelsesbeskrivelsen (”Drift og vedligeholdelse samt overvågning af platform og applikationer – vagtordning”).
Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger
Ansøger skal fremsende oplysninger om virksomhedens nettoomsætning for det seneste regnskabsår (revisorpåtegnet eller kopi af årsregnskab).
Hvis ansøger er en sammenslutning af virksomheder, skal oplysningerne gives for hver enkelt virksomhed, idet summen af virksomhedernes nettoomsætning skal opfylde minimumskravet.
Hvis ansøger er en sammenslutning af virksomheder, skal der gives fuldmagt til en person, der bemyndiges til at tegne sammenslutningen. Samtlige deltagende virksomheder hæfter solidarisk for kontraktens opfyldelse.
Hvis ansøger baserer sig på andre enheders formåen (fx underleverandører eller andre enheder i koncernen), skal ansøger godtgøre, at ansøger råder over de nødvendige ressourcer hos disse enheder.
Dette skal ske ved at fremlægge tilsagn fra disse enheder i form af en erklæring om solidarisk hæftelse.
Der ønskes ikke oplysninger om øvrige planlagte underleverandører, hvis økonomiske og finansielle kapacitet ansøgeren ikke baserer sig på med henblik på at opfylde minimumskravet.
Nettoomsætning for seneste regnskabsår skal være mindst 5 000 000 DKK.
Til dokumentation af den tekniske formåen skal ansøgningen indeholde følgende:
— Ansøgers dokumenterede referencer for tilsvarende opgaver, hvor ansøgeren har ydet teknisk support og overvågning af forretningskritiske IT-systemer som f.eks. databaser og applikationer, Opgaverne skal være udført inden for de sidste 3 år. Referencer bør omfatte relevante oplysninger om ordregiver, kort beskrivelse af opgaven, herunder oplysninger om de konkrete ydelser, der er leveret, oplysning om opgavens størrelse i kr. ekskl. moms, og periode for opgavens gennemførelse.
Vejdirektoratet forbeholder sig ret til at kontakte de oplyste referencer direkte. For ansøgere der har været etableret i mindre end 3 år, oplyses der om referencer for så lang en periode som muligt.
Hvis ansøger er en sammenslutning af virksomheder, skal der fremsendes referenceliste for hver virksomhed, idet virksomhedernes samlede referencer skal opfylde minimumskravet.
Hvis ansøger baserer sig på andre enheders formåen (fx underleverandører eller andre enheder i koncernen), skal ansøger godtgøre, at ansøger råder over de nødvendige ressourcer hos disse enheder.
Dette skal ske ved at fremlægge tilsagn fra disse enheder om deres forpligtelser i så henseende.
Såfremt ansøger baserer sig på andre enheders tekniske og faglige kapacitet, henledes opmærksomheden på udbudsloven, § 144, stk. 3.
Der ønskes ikke oplysninger om øvrige planlagte underleverandører, hvis tekniske og faglige kapacitet ansøgeren ikke baserer sin ansøgning på med henblik på at opfylde minimumskravet.
Inden for de sidste 3 år skal ansøger i væsentligt omfang have arbejdet med tilsvarende opgaver, hvor ansøgeren har ydet teknisk support og overvågning af forretningskritiske IT-systemer som f.eks. databaser og applikationer.
Udbudsmaterialet indeholder en arbejdsklausul iht. ILO-konvention nr. 94.
Del IV: Procedure
Del VI: Supplerende oplysninger
Fristen anført i pkt. IV.2.2 er gældende for ansøgning om prækvalifikation. Prækvalifikationsanmodningen afleveres elektronisk via iBinder. Se link i pkt. I.3).
Anmodningen skal bestå af et udfyldt "Det fælles europæiske udbudsdokument" (ESPD). Dokumentet samt vejledning til udfyldelsen er tilgængeligt samme sted som udbudsmaterialet, jf. pkt. I.3). Referencer, jf. pkt. III.1.3), vedlagt som en separat referenceliste sammen med ESPD vil dog også blive accepteret.
Anmodningen skal - udover det anførte i pkt. III.1.2 og pkt. III.1.3 - indeholde oplysninger om ansøgerens ejerforhold, herunder oplysninger om koncernforbundne selskaber. Disse oplysninger kan ikke skrives ind i ESPD, hvorfor de vedlægges separat.
Prækvalifikationsanmodning og tilbud skal afgives på dansk. Der henvises til udbudsmaterialet (Bestemmelser om udbud og tilbud) for en beskrivelse af tilbudsprocessen efter gennemførelsen af prækvalifikationen.
Eventuelle spørgsmål stilles til e-mailadressen anført i udbudsmaterialet, Bestemmelser om udbud og tilbud, afsnit 4.
Spørgsmål og svar vil blive gjort tilgængelige på internetadressen anført i pkt. I.3), under Aktuelle udbud.
Nævnenes Hus, Toldboden 2
Viborg
8800
Danmark
E-mail: klfu@erst.dk
Internetadresse: www.klfu.dk
Frister for og procedurer for klager fremgår af "Lov om Klagenævnet for Udbud", lov nr. 492 af 12.5.2010, med efterfølgende ændringer, sidst lovbekendtgørelse nr. 593 af 2.6.2016.
Klage over ikke at være prækvalificeret skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage.
Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har afsendt en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet prækvalificeret. Fristen begynder dog først, når der i underretningen er angivet en kort redegørelse for de relevante grunde for ordregiverens beslutning.
I andre situationer skal klage over udbud være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden:
1) 45 kalenderdage efter at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt. Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort;
2) 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte tilbudsgivere om, at en kontrakt baseret på en rammeaftale med genåbning af konkurrencen eller et dynamisk indkøbssystem er indgået. Det er en betingelse for, at fristen begynder at løbe, at underretningen indeholder en kort redegørelse for de relevante grunde for beslutningen;
3) 6 måneder efter at ordregiveren har indgået en rammeaftale regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere, jf. Lov om Klagenævnet for Udbud § 2, stk. 2.
Senest samtidig med, at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om, hvorvidt klagen er indgivet i standstill perioden, jf. Lov om Klagenævnet for Udbud § 3, stk. 1. I tilfælde, hvor klagen ikke er indgivet i standstill perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf. Lov om Klagenævnet for Udbud § 12, stk. 1.
Carl Jacobsens Vej 35
Valby
2500
Danmark
E-mail: kfst@kfst.dk
Internetadresse: http://www.kfst.dk