Fakta om udbudet
Bestilling af materiale
Udbyder
Forsvaret og Forsvarsministeriets Styrelser
Vindere
Rammeaftale vedrørende Forsvarets havmiljøvogterkampagne
(11.11.2017)
Brandstifter A/S
Hovedgårdsvej 3
8600 Silkeborg
Rammeaftale for Forsvarets havmiljøvogterkampagne
Forsvaret og Forsvarsministeriets Styrelser
Udbudsbekendtgørelse
Varer
Del I: Ordregivende myndighed
16287180
Carl Nielsens Vej 6-8
Aarhus C
8000
Danmark
Kontaktperson: Birgitte Søby Vagnholm
Telefon: +45 72840249
E-mail: vfk-o-jocs13@mil.dk
NUTS-kode: DK0
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: http://www2.forsvaret.dk/Pages/forside.aspx
Del II: Genstand
Rammeaftale for Forsvarets havmiljøvogterkampagne.
Det offentlige udbud angår en 4-årig rammeaftale om en række reklame- og markedsføringsmæssige varer og tjenesteydelser til understøttelse af Forsvarets havmiljøvogterordning.
Ordningen, der administreres af Værnsfælles Forsvarskommando, har til formål at engagere og fastholde lystsejlere og andre brugere af havet i et samarbejde med Forsvaret om at holde øje med og indrapportere forureninger og affald til søs.
Til brug for havmiljøvogternes indsats og assistance til Forsvaret, modtager de hvert år en gratis kampagnepakke med f.eks. en mastevimpel (til synliggørelse overfor andre søfarende, at fartøjet er en havmiljøvogter), poser til opsamling af havaffald og en lille gave. Børn og børnebørn af havmiljøvogtere kan tilmeldes juniorklubben og modtage gratis undervisningsmateriel mv. om havmiljøet.
Kampagnen omhandler leverandørens udvikling og produktion af disse og flere andre reklame- og markedsføringsmaterialer og forskellige tjenesteydelser inden for digital markedsføring.
Arbejdet udføres primært fra Leverandørens eget forretningssted og sekundært hos Ordregiver i Aarhus fsva. mødeaktivitet mv. Ordregiver forventer primo 2018 at flytte til Karup.
Udbudsmaterialet indeholder konkrete specifikationer for de ønskede varer og tjenesteydelser. Nedenfor angives alene de væsentligste varer og tjenesteydelser og kun med deres betegnelse samt det antal, som Ordregiver forventer at indkøbe pr. år i rammeaftalens 4-årige løbetid.
Varer: 20 000 stk. mastevimpler, 40 000 stk. kuverter, 30 000 stk. hvervebrochurer, 5 000 stk. informationsbrochurer til erhvervslivet, 20 000 stk. sæsonbreve, 20 000 stk. sæsonafslutningsbreve, 20 000 stk. klistermærker, 400 stk. plakater, 20 000 sæsongaver, 1 stk. messestand, 2 x 20 000 stk. medlemsmagasiner (»Havmiljøvogteren«), 50 000 ruller med poser til havaffald, 25 000 ruller med store sække til havaffald, 1 stk. produceret TV spot (hvert 2. år), 1 stk. hverveannonce til bådmagasiner, 1 stk. digital bannerreklame, 1 000 stk. juniorbøger, 1 000 ark med juniorklistermærker, 1 000 stofpatches til juniorerne mm.
Tjenesteydelser: Ca. 40 000 årlige post/pakkeforsendelser til havmiljøvogterne, 1 stk. årlig adressevask, 1 årlig forhandling af forsendelsesomkostninger, drift/vedligeholdelse af eksisterende havmiljøvogter APP, drift/vedligehold af hjemmesiden havmiljøvogter.dk, bistand til identificering af mulige økonomiske støttemuligheder som f.eks. fonde, legater, miljøorganisationer mv.
De forskellige varer udformes af Leverandøren i samråd med Ordregiver, som godkender den endelige udformning.
De konkrete vilkår for udbuddets gennemførelse, herunder under- og delkriterierne og vægtningen heraf fremgår af udbudsmaterialets udbudsbetingelser.
Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger
Leverandøren skal efterleve udbudsmaterialets krav vedrørende Corporate Social Responsibility (CSR), herunder arbejdsklausulen om løn- og arbejdstidsvilkår mv., som fastsat iht. ILO konvention nr. 94 og Beskæftigelsesministeriets cirkulære nr. 9471 af 30.6.2014, menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption.
Leverandøren skal endvidere som et mindstekrav efterleve udbudsmaterialets krav om anvendelse af bæredygtigt træ for en række af ydelserne under rammeaftalen som fastsat iht. Naturstyrelsens (Miljø- og Fødevareministeriet) Cirkulære nr. 9466 af 25.6.2014 og den tilknyttede vejledning nr. 9467 af 25.6.2014.
Del IV: Procedure
Tilbudsgiverne har ikke adgang til at overvære åbning af tilbuddene.
Del VI: Supplerende oplysninger
Tilbudsgiverne bør læse udbudsmaterialet grundigt igennem og i den forbindelse være særligt opmærksomme på de stillede krav vedrørende udelukkelse og egnethed.
Tilbuddene må ikke indeholde forbehold overfor grundlæggende elementer i udbudsmaterialet. De stillede mindstekrav vedrørende de efterspurgte ydelser og priser og efterlevelse af Naturstyrelsens (Miljø- og Fødevareministeriet) cirkulære nr. 9466 af 25.6.2014 anses for grundlæggende elementer og skal ubetinget opfyldes.
Tilbudsgiverne har mulighed for at stille skriftlige spørgsmål til udbudsmaterialet mv. under tilbudsfasen. Spørgsmål sendes pr. mail til kontaktpersonen angivet i afsnit I.1) ovenfor. I ugerne 29, 30 og 31 (17.7.2017-6.8.2017) skal spørgsmål dog sendes til specialkonsulent Holger Haarløv, Forsvarsministeriet, på e-mail: hbh@fmn.dk. I emnefeltet angives »Spørgsmål vedrørende udbud af Forsvarets havmiljøvogterkampagne«. Spørgsmål og svar vil blive offentliggjort på Forsvarsministeriets hjemmeside www.fmn.dk/udbud
Spørgsmål vil blive besvaret hurtigst muligt efter modtagelse. Ordregiver ser gerne, at spørgsmål stilles senest torsdag den 24.8.2017. Spørgsmål, der modtages efter denne dato, vil blive besvaret senest mandag den 28.8.2017, medmindre Ordregiver vurderer, at dette er uforholdsmæssigt byrdefuldt. Spørgsmål, der modtages efter sidstnævnte dato, kan ikke forventes besvaret.
Toldboden 2
Viborg
8800
Danmark
Telefon: +45 72405708
E-mail: klfu@naevneneshus.dk
Internetadresse:www.klfu.dk
I henhold til lov om Klagenævnet for Udbud m.v. § 7, stk. 2, nr. 3) skal tilbudsgiver indgive klage til Klagenævnet senest 6 måneder efter, at Ordregiveren har indgået en rammeaftale regnet fra dagen efter den dag, hvor Ordregiveren har underrettet de tilbudsgivere om kontraktindgåelsen, jf. lovens § 2, stk. 2.
Senest samtidig med, at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette Ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om, hvorvidt klagen er indgivet i standstill-perioden, jf. lovens § 6, stk. 4. I tilfælde, hvor klagen ikke er indgivet i standstill-perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf. lovens § 12, stk. 1.
Klagenævnet for Udbuds e-mailadresse er angivet i punkt VI.4.1).
Klagenævnet for Udbuds egen klagevejledning kan findes på https://erhvervsstyrelsen.dk/klagevejledning-0
Carl Jacobsens Vej 35
Valby
2500
Danmark
Telefon: +45 41715000
E-mail: kfst@kfst.dk
Fax: +45 41715100
Internetadresse:www.kfst.dk