23948sdkhjf

Fakta om udbudet

EU-nr
Offentliggjort
20.09.2024
Udbudstype
Andre

Udbyder

Klimadatastyrelsen

Stikprøvekontrol af GeoDanmark objekter og attributter


Klimadatastyrelsen

566003-2024 - Konkurrencevilkår
Danmark – It-tjenester: rådgivning, programmeludvikling, internet og support – Stikprøvekontrol af GeoDanmark objekter og attributter
OJ S 184/2024 20/09/2024
Udbuds- eller koncessionsbekendtgørelse – standardordningen
Tjenesteydelser
1. Køber
1.1.
Køber
Officielt navn Klimadatastyrelsen
E-mail sooer@kds.dk
Køberens retlige status : Offentlig virksomhed
Den ordregivende myndigheds aktivitet : Generelle offentlige tjenesteydelser
2. Procedure
2.1.
Procedure
Titel Stikprøvekontrol af GeoDanmark objekter og attributter
Beskrivelse Leverandøren skal gennemføre kontrol af fuldstændighed og tematisk korrekthed for en stratificeret stikprøve af GeoDanmark data udleveret af Kunden. Resultatet af kontrollerne skal dokumenteres i en efterfølgende rapport samt i form af excel-ark og shp-filer med angivelse af fejltyper.
Identifikator for proceduren 9b9e1ce5-9f9d-42f5-a79a-1a27d65a8e1f
Intern ID 1546-4020
Udbudsprocedure Offentligt udbud
Proceduren er en hasteprocedure nej
2.1.1.
Formål
Kontraktens hovedformål Tjenesteydelser
Primær klassifikation   ( cpv ): 72000000   It-tjenester: rådgivning, programmeludvikling, internet og support
2.1.2.
Udførelsessted
Hvor som helst
2.1.3.
Værdi
Anslået værdi eksklusiv moms 1 600 000,00   DKK
2.1.4.
Generelle oplysninger
Yderligere oplysninger Efter anmodning fra den ordregivende myndighed skal tilbudsgivere vise, at de ikke er omfattet af nogen udelukkelsesgrunde ved at fremlægge følgende dokumentation: • Et uddrag fra et relevant register eller et lignende dokument udstedt af en kompetent myndighed, der viser, at tilbudsgiveren ikke er omfattet af de udelukkelsesgrunde, der er fastsat i udbudslovens § 134a, § 135(1) og § 136; og • En attest udstedt af en kompetent myndighed, der viser, at tilbudsgiveren ikke er omfattet af udelukkelsesgrundene fastsat i udbudslovens § 135(3) og § 137(1), stk. 1, 2 og 6. For danske tilbudsgivere kan dokumentationskravet opfyldes ved at indsende en officiel attest fra Erhvervsstyrelsen, som skal være udstedt højst 6 måneder før indsendelsesdatoen. Er tilbudsgiver en udenlandsk virksomhed, så kan tilbudsgiver anvende e-Certis til at identificere de oplysninger og dokumenter, der er brugbare som dokumentation. Udstedes der ikke dokumenter eller certifikater i det land, hvor tilbudsgivers virksomhed er etableret, så kan de erstattes af en erklæring under ed. Anvendes edsaflæggelse ikke i det pågældende land, så kan de erstattes af en erklæring på tro og love, der er afgivet for en kompetent retslig eller administrativ myndighed, for en notar eller for en kompetent faglig organisation i det pågældende land. Den ordregivende myndighed understreger, at sanktionsforordningens artikel 5k forbyder at tildele offentlige kontrakter til økonomiske aktører i Rusland eller med russisk involvering. Forbuddet i artikel 5k vedrører følgende økonomiske aktører: a) En russisk statsborger eller en fysisk eller juridisk person, enhed eller organ etableret i Rusland; b) En juridisk person, enhed eller organ, hvis ejendomsret direkte eller indirekte ejes med mere end 50 % af en enhed nævnt i punkt (a) i dette afsnit; eller c) En fysisk eller juridisk person, enhed eller organ, der handler på vegne af eller under instruktion af en enhed nævnt i punkt (a) eller (b) i dette afsnit, herunder underleverandører, leverandører eller enheder, hvis kapaciteter der er støtte til, inden for rammerne af udbudsdirektiverne, og som tegner sig for mere end 10 % af kontraktværdien. Den ordregivende myndighed forbeholder sig retten til på ethvert tidspunkt under udbudsproceduren at kræve dokumentation for, at tilbudsgiveren ikke er omfattet af forbuddet i sanktionsforordningens artikel 5k. Tilbudsgiveren skal underskrive bilag 5 som dokumentation.
Retsgrundlag
Direktiv 2014/24/EU
2.1.6.
Udelukkelsesgrunde
En situation, der svarer til konkurs i henhold til national ret Se Udbudslovens § 137, stk. 1 nr. 2.
Konkurs Se Udbudslovens § 137, stk. 1 nr. 2.
Korruption Se Udbudslovens § 135, stk. 1 nr. 2.
Tvangsakkord uden for konkurs Se Udbudslovens § 137, stk. 1 nr. 2.
Deltagelse i en kriminel organisation Se Udbudslovens § 135, stk. 1 nr. 1.
Tilsidesættelse af forpligtelser på miljølovgivningsområdet Se Udbudslovens § 137, stk. 1 nr. 1.
Hvidvaskning af penge eller finansiering af terrorisme Se Udbudslovens § 135, stk. 1 nr. 5.
Svig Se Udbudslovens § 135, stk. 1 nr. 3.
Børnearbejde og andre former for menneskehandel Se Udbudslovens § 135, stk. 1 nr. 6.
Insolvens Se Udbudslovens § 137, stk. 1 nr. 2.
Tilsidesættelse af forpligtelser på det arbejdsretlige område Se Udbudslovens § 137, stk. 1 nr. 1.
Aktiver, der administreres af en kurator Se Udbudslovens § 137, stk. 1 nr. 2.
Har afgivet urigtige oplysninger eller tilbageholdt oplysninger, som ikke var i stand til at fremlægge de krævede dokumenter og indhentet fortrolige oplysninger i forbindelse med denne procedure Se Udbudslovens § 136, stk. 1 nr. 3.
Rent nationale udelukkelsesgrunde Se Udbudslovens § 134 a.
Interessekonflikt som følge af deltagelse i udbudsproceduren Se Udbudslovens § 136, stk. 1 nr. 1.
Direkte eller indirekte involvering i forberedelsen af denne udbudsprocedure Se Udbudslovens § 136, stk. 1 nr. 2.
Skyldig i alvorlige forsømmelser i forbindelse med udøvelsen af erhvervet Se Udbudslovens § 136, stk. 1 nr. 4.
Tilsidesættelse af forpligtelser på sociallovgivningsområdet Se Udbudslovens § 137, stk. 1 nr. 1
Betaling af socialsikringsbidrag Se Udbudslovens § 135, stk. 3.
Erhvervsvirksomheden er indstillet Se Udbudslovens § 137, stk. 1 nr. 2.
Betaling af skatter og afgifter Se Udbudslovens § 135, stk. 3 og § 137, skt. 1 nr. 6.
Terrorhandlinger eller strafbare handlinger med forbindelse til terroraktivitet Se Udbudslovens § 135, stk. 1 nr. 4.
5. Delkontrakt
5.1.
Delkontrakt LOT-0000
Titel : Stikprøvekontrol af GeoDanmark objekter og attributter
Beskrivelse : Leverandøren skal gennemføre kontrol af fuldstændighed og tematisk korrekthed for en stratificeret stikprøve af GeoDanmark data udleveret af Kunden. Resultatet af kontrollerne skal dokumenteres i en efterfølgende rapport samt i form af excel-ark og shp-filer med angivelse af fejltyper.
Intern ID : 1
5.1.1.
Formål
Kontraktens hovedformål : Tjenesteydelser
Primær klassifikation   ( cpv ): 72000000   It-tjenester: rådgivning, programmeludvikling, internet og support
5.1.2.
Udførelsessted
Hvor som helst
5.1.3.
Anslået varighed
Varighed 24   Måneder
5.1.4.
Fornyelse
Højeste antal fornyelser : 2
Køberen forbeholder sig retten til at foretage yderligere indkøb fra entreprenøren som beskrevet her : Aftalen kan forlænges 2 gange af 12 måneder hver.
5.1.5.
Værdi
Anslået værdi eksklusiv moms 1 600 000,00   DKK
5.1.6.
Generelle oplysninger
Reserveret deltagelse : Deltagelse uden forbehold.
Indkøbsprojekt, der ikke finansieres med EU-midler
Udbuddet er omfattet af aftalen om offentlige udbud (GPA) ja
Yderligere oplysninger : Efter anmodning fra den ordregivende myndighed skal tilbudsgivere vise, at de ikke er omfattet af nogen udelukkelsesgrunde ved at fremlægge følgende dokumentation: • Et uddrag fra et relevant register eller et lignende dokument udstedt af en kompetent myndighed, der viser, at tilbudsgiveren ikke er omfattet af de udelukkelsesgrunde, der er fastsat i udbudslovens § 134a, § 135(1) og § 136; og • En attest udstedt af en kompetent myndighed, der viser, at tilbudsgiveren ikke er omfattet af udelukkelsesgrundene fastsat i udbudslovens § 135(3) og § 137(1), stk. 1, 2 og 6. For danske tilbudsgivere kan dokumentationskravet opfyldes ved at indsende en officiel attest fra Erhvervsstyrelsen, som skal være udstedt højst 6 måneder før indsendelsesdatoen. Er tilbudsgiver en udenlandsk virksomhed, så kan tilbudsgiver anvende e-Certis til at identificere de oplysninger og dokumenter, der er brugbare som dokumentation. Udstedes der ikke dokumenter eller certifikater i det land, hvor tilbudsgivers virksomhed er etableret, så kan de erstattes af en erklæring under ed. Anvendes edsaflæggelse ikke i det pågældende land, så kan de erstattes af en erklæring på tro og love, der er afgivet for en kompetent retslig eller administrativ myndighed, for en notar eller for en kompetent faglig organisation i det pågældende land. Den ordregivende myndighed understreger, at sanktionsforordningens artikel 5k forbyder at tildele offentlige kontrakter til økonomiske aktører i Rusland eller med russisk involvering. Forbuddet i artikel 5k vedrører følgende økonomiske aktører: a) En russisk statsborger eller en fysisk eller juridisk person, enhed eller organ etableret i Rusland; b) En juridisk person, enhed eller organ, hvis ejendomsret direkte eller indirekte ejes med mere end 50 % af en enhed nævnt i punkt (a) i dette afsnit; eller c) En fysisk eller juridisk person, enhed eller organ, der handler på vegne af eller under instruktion af en enhed nævnt i punkt (a) eller (b) i dette afsnit, herunder underleverandører, leverandører eller enheder, hvis kapaciteter der er støtte til, inden for rammerne af udbudsdirektiverne, og som tegner sig for mere end 10 % af kontraktværdien. Den ordregivende myndighed forbeholder sig retten til på ethvert tidspunkt under udbudsproceduren at kræve dokumentation for, at tilbudsgiveren ikke er omfattet af forbuddet i sanktionsforordningens artikel 5k. Tilbudsgiveren skal underskrive bilag 5 som dokumentation.
5.1.9.
Udvælgelseskriterier
Kriterium
Type Økonomisk og finansiel formåen
Anvendelse af dette kriterium Ikke anvendt

Kriterium
Type Egnethed til at udøve det pågældende erhverv
Anvendelse af dette kriterium Ikke anvendt

Kriterium
Type Teknisk og faglig formåen
Navn Referencer
Beskrivelse Tilbudsgiver skal fremvise 1 reference, indenfor billedtolkning af topografiske data i målforhold 1:10.000. Referencen skal være afsluttet indenfor de seneste 3 år, regnet fra tilbudsfristens dato.
Anvendelse af dette kriterium Anvendt
5.1.10.
Tildelingskriterier
Kriterium :
Type : Pris
Navn : Pris
Beskrivelse : Ordregiver vil vurdere Pris på grundlag af den anførte pris i den af tilbudsgiveren udfyldte tilbudsliste, jf. bilag 2.
Vægtning (procentdel, præcis) : 30

Kriterium :
Type : Kvalitet
Navn : Metode
Beskrivelse : Tilbudsgiver skal beskrive arbejdsmetoder for hvorledes hver af de to kontroller (fuldstændighed og tematisk kontrol) vil blive udført. Ordregiver vil i forbindelse med evalueringen af underkriteriet lægge vægt på: - at metoderne for fuldstændighedskontrol og tematisk kontrol beskrives hver for sig. - at alle kontrollerede objekter vurderes fagligt velbegrundet efter ens metode for den pågældende kontroltype. - at metoderne passer til den relevante objekttype og dens attributter. - at metoderne er i overensstemmelse med gældende GeoDanmark-Specifikation.
Vægtning (procentdel, præcis) : 50

Kriterium :
Type : Kvalitet
Navn : Kvalitetssikring
Beskrivelse : Tilbudsgiver skal beskrive hvorledes det sikres, at den udførte kontrol har en tilstrækkelig høj kvalitet. Ordregiver vil i forbindelse med evalueringen af underkriteriet lægge vægt på: - at kvaliteten af kontrollen er så overlegen i korrekthed som muligt, at den kan bruges til statistisk at udtale sig om korrektheden af de øvrige data.
Vægtning (procentdel, præcis) : 20
5.1.11.
Udbudsdokumenter
5.1.12.
Udbudsvilkår
Vilkår for indgivelse :
Elektronisk indgivelse : Påkrævet
Sprog, som tilbud og ansøgninger om deltagelse kan indgives på dansk
Elektronisk katalog : Påkrævet
Alternative tilbud : Ikke tilladt
Tilbudsgivere kan indgive mere end ét tilbud Ikke tilladt
Frist for modtagelse af tilbud : 21/10/2024   08:00:00 (UTC)
Vedståelsesfrist for tilbuddet 3   Måneder
Oplysninger om offentlig iværksættelse :
Yderligere oplysninger : Tilbudsgiver vil blive udelukket fra deltagelse i udbudsproceduren, hvis tilbudsgiver er omfattet af en af de i udbudslovens § § 134a, 135 og 136 nævnte obligatoriske udelukkelsesgrunde. Tilbudsgiver vil ligeledes blive udelukket fra deltagelse såfremt denne er omfattet af de frivillige udelukkelsesgrunde i udbudslovens §137, stk. 1, nr. 1, 2 og 6, medmindre tilbudsgiver har fremlagt tilstrækkelig dokumentation for, at denne er pålidelig i overensstemmelse med udbudslovens § 138, stk. 1-3. Ordregiver skal gøre opmærksom på, at der i henhold til Rådets forordning (EU) 2022/576 af 8. april 2022 om ændring af forordning (EU) nr. 833/2014 om restriktive foranstaltninger på baggrund af Ruslands handlinger, der destabiliserer situationen i Ukraine, ifølge artikel 5k gælder et forbud mod at tildele kontrakter til russiske selskaber og russisk kontrollerede selskaber mv. Ordregiver kan som følge heraf, på et hvilket som helst tidspunkt i udbudsprocessen, kræve, at tilbudsgivere dokumenterer, at de ikke er omfattet af Forordningen, og kan i den forbindelse bl.a. anmode tilbudsgivere om at underskrive den med udbudsmaterialet vedlagte tro- og loverklæring om dette forhold.
Betingelser for kontraktens udførelse :
Udførelsen af kontrakten skal ske inden for rammerne af programmer for beskyttet beskæftigelse Nej
Vilkår relateret til kontraktens udførelse Leverandøren skal sikre, at leverandørens medarbejdere og eventuelle underleverandører, der bidrager til udførelsen af kontrakten, garanteres løn (inklusive særlige betalinger), arbejdstid og andre arbejdsvilkår, som ikke er mindre favorable end dem, der gælder for arbejde af samme karakter i henhold til en overenskomst indgået af de mest repræsentative arbejdsmarkedets parter i Danmark inden for den pågældende branche og som gælder for hele Danmarks territorium. Ved "bidrager til udførelsen af kontrakten" menes der arbejde udført i Danmark med henblik på at udføre kontrakten.
Elektronisk fakturering Påkrævet
Der vil blive anvendt elektronisk bestilling : nej
Der vil blive anvendt elektronisk betaling : ja
Oplysninger om klagefrister : Præcise oplysninger om klagefrist(er): I henhold til LBK nr. 593 af 02.06.2016 om lov om Klagenævnet for Udbud gælder følgende klagefrister i relation til gennemførelse af udbud: Klage over ikke at være prækvalificeret skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har afsendt en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet prækvalificeret, hvis underretningen har angivet en kort redegørelse for de relevante grunde for beslutningen, jf. lovens § 7, stk. 1. Klage over tildeling af kontrakten skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 45 dage efter, at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt. Klage i forbindelse med indgåelse af en rammeaftale skal indgives inden 6 måneder regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiver har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere. Senest samtidig med at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om, hvorvidt klagen er indgivet i standstillperioden, jf. lovens § 6, stk. 4. I tilfælde, hvor klagen ikke er indgivet i standstill-perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf. lovens § 12, stk. 1. Samtidig med indgivelse af klage skal der indbetales et klagegebyr på kr. 20.000 til Klagenævnet for Udbud.
5.1.15.
Teknikker
Rammeaftale : Ingen rammeaftale
Oplysninger om det dynamiske indkøbssystem : Intet dynamisk indkøbssystem
5.1.16.
Yderligere oplysninger, mægling og gennemgang
Organisation med ansvar for mægling Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Organisation med ansvar for klager Klagenævnet for Udbud
Organisation, der leverer supplerende oplysninger om udbudsproceduren Klimadatastyrelsen
Organisation, der sikrer adgang til udbudsdokumenterne offline Klimadatastyrelsen
Organisation, der leverer yderligere oplysninger om klageprocedurerne Klimadatastyrelsen
Organisation, der modtager ansøgninger om deltagelse Klimadatastyrelsen
Organisation, der behandler tilbud Klimadatastyrelsen
TED eSender Mercell Holding ASA
8. Organisationer
8.1.
ORG-0001
Officielt navn : Klimadatastyrelsen
Registreringsnummer : 37284114
Postadresse : Sankt Kjelds Plads 11    
By : København Ø
Postnummer : 2100
Landsdel (NUTS) : Byen København   ( DK011 )
Land : Danmark
Enhed : Sofie Ørsted
E-mail : sooer@kds.dk
Telefon : +45 72545815
Denne organisations roller
Køber
Organisation, der leverer supplerende oplysninger om udbudsproceduren
Organisation, der sikrer adgang til udbudsdokumenterne offline
Organisation, der modtager ansøgninger om deltagelse
Organisation, der behandler tilbud
Organisation, der leverer yderligere oplysninger om klageprocedurerne
8.1.
ORG-0002
Officielt navn : Klagenævnet for Udbud
Registreringsnummer : 37795526
Postadresse : Nævnenes Hus, Toldboden 2    
By : Viborg
Postnummer : 8800
Landsdel (NUTS) : Østjylland   ( DK042 )
Land : Danmark
Telefon : +45 72405600
Denne organisations roller
Organisation med ansvar for klager
8.1.
ORG-0003
Officielt navn : Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Registreringsnummer : 10294819
Postadresse : Carl Jacobsens Vej 35    
By : Valby
Postnummer : 2500
Landsdel (NUTS) : Byen København   ( DK011 )
Land : Danmark
E-mail : kfst@kfst.dk
Telefon : +45 41715000
Denne organisations roller
Organisation med ansvar for mægling
8.1.
ORG-0004
Officielt navn : Mercell Holding ASA
Registreringsnummer : 980921565
Postadresse : Askekroken 11    
By : Oslo
Postnummer : 0277
Landsdel (NUTS) : Oslo   ( NO081 )
Land : Norge
Enhed : eSender
Telefon : +47 21018800
Fax : +47 21018801
Internetadresse : http://mercell.com/
Denne organisations roller
TED eSender
11. Oplysninger om bekendtgørelsen
11.1.
Oplysninger om bekendtgørelsen
Bekendtgørelsens ID : 6a999b51-8a04-4579-b0a8-2a1979917bd3   - 01
Formulartype : Konkurrencevilkår
Bekendtgørelsestype : Udbuds- eller koncessionsbekendtgørelse – standardordningen
Bekendtgørelsesundertype 16
Afsendelsesdato for bekendtgørelsen : 19/09/2024   08:52:57 (UTC)
Dato for afsendelse af bekendtgørelsen (eSender) : 19/09/2024   09:00:39 (UTC)
Bekendtgørelsens officielle sprog : dansk
11.2.
Oplysninger om offentliggørelsen
Bekendtgørelsesnummer : 566003-2024
EUT-S-nummer : 184/2024
Offentliggørelsesdato : 20/09/2024

Send til en kollega

0.048