23948sdkhjf

Fakta om udbudet

EU-nr
Offentliggjort
26.08.2024
Udbudstype
Andre

Udbyder

Kriminalforsorgen

Udbud af pladetest


Kriminalforsorgen

511585-2024 - Konkurrencevilkår
Danmark – Udstyr til detektering af narkotika – Udbud af pladetest
OJ S 165/2024 26/08/2024
Udbuds- eller koncessionsbekendtgørelse – standardordningen
Varer
1. Køber
1.1.
Køber
Officielt navn Kriminalforsorgen
Køberens retlige status : Offentlig virksomhed, der styres af en central regeringsmyndighed
Den ordregivende myndigheds aktiviteter : Offentlig orden og sikkerhed
2. Procedure
2.1.
Procedure
Titel Udbud af pladetest
Beskrivelse Urinpladetest til detektion af forekomst af narkotika til brug i Kriminalforsorgens institutioner og på matrikler. Testen anvendes til at teste indsatte, som grundlag for deltagelse i misbrugsbehandling samt før og efter udgang fra fængsel eller arrest.
Identifikator for proceduren 8ebfb014-5b30-456e-b650-a1eef11a5e11
Intern identifikator 24-15-0141
Udbudsprocedure Offentligt udbud
Proceduren er en hasteprocedure nej
Hovedpunkterne i proceduren Offentligt udbud
2.1.1.
Formål
Kontraktens art Varer
Primær klassificering   ( cpv ): 38544000   Udstyr til detektering af narkotika
2.1.2.
Udførelsessted
Hvor som helst
Yderligere oplysninger Levering skal ske i henhold til Bilag C-Adresseliste
2.1.3.
Værdi
Anslået værdi eksklusiv moms 3 200 000,00   DKK
Rammeaftalens maksimumværdi 4 000 000,00   DKK
2.1.4.
Generelle oplysninger
Retsgrundlag
Direktiv 2014/24/EU
2.1.6.
Grunde til udelukkelse
En situation, der svarer til konkurs i henhold til national ret Jf. udbudslovens §137, stk 1, nr 2, vælger ordregiver at udelukke en tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis ordregiver kan påvise, at tilbudsgiveren under insolvens- eller likvidationsbehandling, hvis dennes aktiver administreres af en kurator eller af retten, hvis denne er under tvangsakkord, hvis dennes erhvervsvirksomhed er blevet indstillet eller denne befinder sig i en lignende situation i henhold til en tilsvarende procedure, der er fastsat i national lovgivning, hvor ansøgeren eller tilbudsgiveren er hjemhørende.
Konkurs Jf. udbudslovens §137, stk 1, nr 2, vælger ordregiver at udelukke en tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis ordregiver kan påvise, at tilbudsgiveren under insolvens- eller likvidationsbehandling, hvis dennes aktiver administreres af en kurator eller af retten, hvis denne er under tvangsakkord, hvis dennes erhvervsvirksomhed er blevet indstillet eller denne befinder sig i en lignende situation i henhold til en tilsvarende procedure, der er fastsat i national lovgivning, hvor ansøgeren eller tilbudsgiveren er hjemhørende.
Korruption Jf. udbudslovens § 135, stk. 1. nr. 2. skal ordregiver udelukke en tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis tilbudsgiveren ved endelig dom er dømt eller har vedtaget bødeforlæg for bestikkelse som defineret i artikel 3 i konventionen om bekæmpelse af bestikkelse, som involverer tjenestemænd ved De Europæiske Fællesskaber eller i Den Europæiske Unions medlemsstater, og artikel 2, stk. 1, i Rådets rammeafgørelse 2003/568/RIA af 22. juli 2003 om bekæmpelse af bestikkelse i den private sektor (EU-Tidende 2003, nr. L 192, side 54) og bestikkelse som defineret i den nationale ret i ansøgerens medlemsstat eller hjemland eller i det land, hvor tilbudsgiveren er etableret. Danske tilbudsgivere skal i verificeringsøjemed og på ordregivers anmodning fremsende en maksimalt seks (6) måneder gammel serviceattest for at dokumentere at tilbudsgiver ikke er omfattet af den pågældende udelukkelsesgrund. Såfremt tilbudsgiver er af anden nationalitet skal tilbudsgiver fremsende den relevante og nødvendige dokumentation for, at tilbudsgiver ikke er omfattet af de pågældende udelukkelsesgrund.
Tvangsakkord uden for konkurs Jf. udbudslovens §137, stk 1, nr 2, vælger ordregiver at udelukke en tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis ordregiver kan påvise, at tilbudsgiveren under insolvens- eller likvidationsbehandling, hvis dennes aktiver administreres af en kurator eller af retten, hvis denne er under tvangsakkord, hvis dennes erhvervsvirksomhed er blevet indstillet eller denne befinder sig i en lignende situation i henhold til en tilsvarende procedure, der er fastsat i national lovgivning, hvor ansøgeren eller tilbudsgiveren er hjemhørende.
Deltagelse i en kriminel organisation Jf. udbudslovens § 135, stk. 1. nr. 1. skal ordregiver udelukke en tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis tilbudsgiveren ved endelig dom er dømt eller har vedtaget bødeforlæg for handlinger begået som led i en kriminel organisation som defineret i artikel 2 i Rådets rammeafgørelse 2008/841/RIA af 24. oktober 2008 (EU-Tidende 2008, nr. L 300, side 42) Danske tilbudsgivere skal i verificeringsøjemed og på ordregivers anmodning fremsende en maksimalt seks (6) måneder gammel serviceattest for at dokumentere at tilbudsgiver ikke er omfattet af den pågældende udelukkelsesgrund. Såfremt tilbudsgiver er af anden nationalitet skal tilbudsgiver fremsende den relevante og nødvendige dokumentation for, at tilbudsgiver ikke er omfattet af de pågældende udelukkelsesgrund.
Aftaler med andre økonomiske aktører med henblik på konkurrencefordrejning Jf. udbudslovens § 136 stk 1, nr 2 samt udbudslovens § 137 stk 1, nr 3, vælger ordregiver at udelukke en tilbudsgiver fra en udbudsprocedure, hvis ordregiver kan påvise at tilbudsgiver jf. udbudslovens § 39 stk 3, som følge af den forudgående inddragelse af de økonomiske aktører i forberedelsen af udbudsproceduren i forhold til det pågældende udbud ikke kan afhjælpes med mindre indgribende foranstaltninger
Hvidvaskning af penge eller finansiering af terrorisme Jf. udbudslovens § 135, stk. 1. nr. 5. skal ordregiver udelukke en tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis tilbudsgiveren ved endelig dom er dømt eller har vedtaget bødeforlæg for hvidvaskning af penge eller finansiering af terrorisme som defineret i artikel 1 i Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2005/60/EF af 26. oktober 2005 om forebyggende foranstaltninger mod anvendelse af det finansielle system til hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme (EU-Tidende 2005, nr. L 309, side 15) Danske tilbudsgivere skal i verificeringsøjemed og på ordregivers anmodning fremsende en maksimalt seks (6) måneder gammel serviceattest for at dokumentere at tilbudsgiver ikke er omfattet af den pågældende udelukkelsesgrund. Såfremt tilbudsgiver er af anden nationalitet skal tilbudsgiver fremsende den relevante og nødvendige dokumentation for, at tilbudsgiver ikke er omfattet af de pågældende udelukkelsesgrund.
Svig Jf. udbudslovens § 135, stk. 1. nr. 3. skal ordregiver udelukke en tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis tilbudsgiveren ved endelig dom er dømt eller har vedtaget bødeforlæg for svig som omhandlet i artikel 1 i konventionen om beskyttelse af De Europæiske Fællesskabers finansielle interesser. Danske tilbudsgivere skal i verificeringsøjemed og på ordregivers anmodning fremsende en maksimalt seks (6) måneder gammel serviceattest for at dokumentere at tilbudsgiver ikke er omfattet af den pågældende udelukkelsesgrund. Såfremt tilbudsgiver er af anden nationalitet skal ansøger fremsende den relevante og nødvendige dokumentation for, at tilbudsgiver ikke er omfattet af de pågældende udelukkelsesgrund.
Børnearbejde og andre former for menneskehandel Jf. udbudslovens § 135, stk. 1. nr. 6. skal ordregiver udelukke en tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis tilbudsgiveren ved endelig dom er dømt eller har vedtaget bødeforlæg for overtrædelse af straffelovens § 262 a eller, for så vidt angår en dom fra et andet land angående børnearbejde og andre former for menneskehandel som defineret i artikel 2 i Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2011/36/EU af 5. april 2011 om forebyggelse og bekæmpelse af menneskehandel og beskyttelse af ofrene herfor, og om erstatning af Rådets rammeafgørelse 2002/629/RIA (EU-Tidende 2011, nr. L 101, side 1) Danske tilbudsgivere skal i verificeringsøjemed og på ordregivers anmodning fremsende en maksimalt seks (6) måneder gammel serviceattest for at dokumentere at tilbudsgiver ikke er omfattet af den pågældende udelukkelsesgrund. Såfremt tilbudsgiver er af anden nationalitet skal tilbudsgiver fremsende den relevante og nødvendige dokumentation for, at tilbudsgiver ikke er omfattet af de pågældende udelukkelsesgrund.
Insolvens Jf. udbudslovens §137, stk 1, nr 2, vælger ordregiver at udelukke en tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis ordregiver kan påvise, at tilbudsgiveren under insolvens- eller likvidationsbehandling, hvis dennes aktiver administreres af en kurator eller af retten, hvis denne er under tvangsakkord, hvis dennes erhvervsvirksomhed er blevet indstillet eller denne befinder sig i en lignende situation i henhold til en tilsvarende procedure, der er fastsat i national lovgivning, hvor ansøgeren eller tilbudsgiveren er hjemhørende.
Aktiver, der administreres af en kurator Jf. udbudslovens §137, stk 1, nr 2, vælger ordregiver at udelukke en tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis ordregiver kan påvise, at tilbudsgiveren under insolvens- eller likvidationsbehandling, hvis dennes aktiver administreres af en kurator eller af retten, hvis denne er under tvangsakkord, hvis dennes erhvervsvirksomhed er blevet indstillet eller denne befinder sig i en lignende situation i henhold til en tilsvarende procedure, der er fastsat i national lovgivning, hvor ansøgeren eller tilbudsgiveren er hjemhørende.
Har afgivet urigtige oplysninger eller tilbageholdt oplysninger, som ikke var i stand til at fremlægge de krævede dokumenter og indhentet fortrolige oplysninger i forbindelse med denne procedure Jf. udbudslovens § 136, stk 4, vælger ordregiver at udelukke tilbudsgiver fra en udbudsprocedure, hvis ordregiver kan påvise at tilbudsgiver i det pågældende udbud har givet groft urigtige oplysninger, har tilbageholdt oplysninger eller ikke er i stand til at fremsende supplerende dokumenter vedrørende udelukkelsesgrundene i § 135, stk. 1 eller 3, og, hvis det er relevant, i § 137, stk. 1, nr. 2 eller 6, de fastsatte minimumskrav til egnethed i §§ 140-144 eller udvælgelsen i § 145.
Interessekonflikt som følge af deltagelse i udbudsproceduren Jf. udbudslovens § 136 stk 1, nr 1, vælger ordregiver at udelukke en tilbudsgiver fra en udbudsprocedure, hvis ordregiver kan påvise at tilbudsgiver jf. udbudslovens § 24, nr. 18, i forhold til det pågældende ikke kan afhjælpes effektivt med mindre indgribende foranstaltninger.
Direkte eller indirekte involvering i forberedelsen af denne udbudsprocedure Jf. udbudslovens § 137 stk 1, nr 5, vælger ordregiver at udelukke tilbudsgiver fra en udbudsprocedure, hvis ordregiveren kan påvise, at tilbudsgiveren uretmæssigt har forsøgt at påvirke ordregiverens beslutningsproces, hvis tilbudsgiveren har fået fortrolige oplysninger, der kan give dem uretmæssige fordele i forbindelse med udbudsproceduren, eller såfremt tilbudsgiveren groft uagtsomt har givet vildledende oplysninger, der kan have væsentlig indflydelse på beslutninger vedrørende udelukkelse, vurdering af minimumskravene til egnethed, udvælgelse eller tildeling af kontrakt
Skyldig i alvorlige forsømmelser i forbindelse med udøvelsen af erhvervet Jf. udbudslovens § 136 stk 1, nr 4, vælger ordregiver at udelukke en tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis ordregiver kan påvise, at tilbudsgiver under udøvelse af sit erhverv har begået alvorlige forsømmelser, der sår tvivl om tilbudsgiverens integritet
Betaling af socialsikringsbidrag Jf. udbudslovens § 135, stk. 3. skal ordregiver udelukke en tilbudsgiver, der har ubetalt forfalden gæld på 100.000 kr. eller derover til offentlige myndigheder vedrørende skatter, afgifter eller bidrag til sociale sikringsordninger i henhold til dansk lovgivning eller lovgivningen i det land, hvor tilbudsgiveren er etableret. Dette medmindre bestemmelsens stk. 4 eller 5 finder anvendelse. Danske tilbudsgivere skal i verificeringsøjemed og på ordregivers anmodning fremsende en maksimalt seks (6) måneder gammel serviceattest for at dokumentere at tilbudsgiver ikke er omfattet af den pågældende udelukkelsesgrund. Såfremt tilbudsgiver er af anden nationalitet skal tilbudsgiver fremsende den relevante og nødvendige dokumentation for, at tilbudsgiver ikke er omfattet af de pågældende udelukkelsesgrund.
Erhvervsvirksomheden er indstillet Jf. udbudslovens §137, stk 1, nr 2, vælger ordregiver at udelukke en tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis ordregiver kan påvise, at tilbudsgiveren under insolvens- eller likvidationsbehandling, hvis dennes aktiver administreres af en kurator eller af retten, hvis denne er under tvangsakkord, hvis dennes erhvervsvirksomhed er blevet indstillet eller denne befinder sig i en lignende situation i henhold til en tilsvarende procedure, der er fastsat i national lovgivning, hvor ansøgeren eller tilbudsgiveren er hjemhørende.
Betaling af skatter og afgifter Jf. udbudslovens § 135, stk. 3. skal ordregiver udelukke en tilbudsgiver, der har ubetalt forfalden gæld på 100.000 kr. eller derover til offentlige myndigheder vedrørende skatter, afgifter eller bidrag til sociale sikringsordninger i henhold til dansk lovgivning eller lovgivningen i det land, hvor tilbudsgiveren er etableret. Dette medmindre bestemmelsens stk. 4 eller 5 finder anvendelse. Danske tilbudsgivere skal i verificeringsøjemed og på ordregivers anmodning fremsende en maksimalt seks (6) måneder gammel serviceattest for at dokumentere at tilbudsgiver ikke er omfattet af den pågældende udelukkelsesgrund. Såfremt tilbudsgiver er af anden nationalitet skal tilbudsgiver fremsende den relevante og nødvendige dokumentation for, at tilbudsgiver ikke er omfattet af de pågældende udelukkelsesgrund.
Terrorhandlinger eller strafbare handlinger med forbindelse til terroraktivitet Jf. udbudslovens § 135, stk. 1. nr. 4. skal ordregiver udelukke en tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis tilbudsgiver ved endelig dom er dømt eller har vedtaget bødeforlæg for terrorhandlinger eller strafbare handlinger med forbindelse til terroraktivitet som defineret i henholdsvis artikel 1, 3 og 4 i Rådets rammeafgørelse 2002/475/RIA af 13. juni 2002 om bekæmpelse af terrorisme (EU-Tidende 2002, nr. L 164, side 3) som ændret ved Rådets rammeafgørelse 2008/919/RIA af 28. november 2008 om ændring af rammeafgørelse 2002/475/RIA om bekæmpelse af terrorisme (EU-Tidende 2008, nr. L 330, side 21) Danske tilbudsgivere skal i verificeringsøjemed og på ordregivers anmodning fremsende en maksimalt seks (6) måneder gammel serviceattest for at dokumentere at ansøger ikke er omfattet af den pågældende udelukkelsesgrund. Såfremt tilbudsgiver er af anden nationalitet skal tilbudsgiver fremsende den relevante og nødvendige dokumentation for, at tilbudsgiver ikke er omfattet af de pågældende udelukkelsesgrund.
5. Delkontrakt
5.1.
Delkontrakt LOT-0000
Titel : Udbud af pladetest
Beskrivelse : Urinpladetest til detektion af forekomst af narkotika til brug i Kriminalforsorgens institutioner og på matrikler. Testen anvendes til at teste indsatte, som grundlag for deltagelse i misbrugsbehandling samt før og efter udgang fra fængsel eller arrest.
Intern identifikator : 24-15-0141
5.1.1.
Formål
Kontraktens art : Varer
Primær klassificering   ( cpv ): 38544000   Udstyr til detektering af narkotika
5.1.2.
Udførelsessted
Hvor som helst
Yderligere oplysninger : Levering skal ske i henhold til Bilag C-Adresseliste
5.1.3.
Anslået varighed
Startdato 30/11/2024
Varigheds slutdato 29/11/2026
5.1.4.
Fornyelse
Højeste antal fornyelser : 2
Køberen forbeholder sig retten til at foretage yderligere indkøb fra entreprenøren som beskrevet her : Ordregiver forbeholder sig ret til at forlænge aftalen med 2 x 12 måneder
5.1.5.
Værdi
Anslået værdi eksklusiv moms 3 200 000,00   DKK
Rammeaftalens maksimumværdi 4 000 000,00   DKK
5.1.6.
Generelle oplysninger
Reserveret deltagelse : Deltagelse uden forbehold.
Indkøbsprojekt, der ikke finansieres med EU-midler
Udbuddet er omfattet af aftalen om offentlige udbud (GPA) ja
Dette udbud er også egnet for små og mellemstore virksomheder (SMV'er)
5.1.9.
Udvælgelseskriterier
Kriterium :
Type : Økonomisk og finansiel formåen
Navn : Egenkapital
Beskrivelse : Den økonomiske aktør skal have en gennemsnitlig, positiv egenkapital beregnet på baggrund af de seneste 3 afsluttede regnskabsår.
Anvendelse af dette kriterium : Anvendt

Kriterium :
Type : Egnethed til at udøve det pågældende erhverv
Navn : Optagelse i handelsregister
Beskrivelse : Den økonomiske aktør er optaget i handelsregistre i den medlemsstat, hvor denne er etableret, jf. bilag XI til direktiv 2014/24/EU; økonomiske aktører fra visse medlemsstater kan være nødt til opfylde andre krav i nævnte bilag.
Anvendelse af dette kriterium : Anvendt

Kriterium :
Type : Teknisk og faglig formåen
Navn : Referencer
Beskrivelse : Det er et minimumskrav, at den økonomiske aktør kan dokumentere 3 sammenlignelige referencer, der har til formål at screene for misbrug af ulovlige substanser og hvor misbrug kan have juridiske konsekvenser. Med sammenlignelig reference menes, referencer, der omfatter tilsvarende leverancer til samme formål; fængsler, politi etc. Referencer fra nordiske lande, United Kingdom samt EU accepteres. Ordregiver forbeholder sig ret til at indhente kontaktoplysninger for den konkrete reference, såfremt Ordregiver skønner det nødvendigt at kontakte referencen.
Anvendelse af dette kriterium : Anvendt

Kriterium :
Type : Teknisk og faglig formåen
Navn : For så vidt angår vareindkøbskontrakter: certifikater udstedt af kvalitetskontrolinstitutter
Beskrivelse : Kan den økonomiske aktør levere de krævede certifikater udstedt af officielle kvalitetskontrolinstitutter eller -agenturer, hvis kompetence er anerkendt, og som attesterer, at varer, der er klart identificeret ved henvisning til tekniske specifikationer eller standarder, som er fastsat i den relevante meddelelse eller i udbudsdokumenterne, er i overensstemmelse med disse?
Anvendelse af dette kriterium : Anvendt
5.1.10.
Tildelingskriterier
Kriterium :
Type : Pris
Navn : Pris
Beskrivelse : Bedste forhold mellem pris og kvalitet
Vægtning (procentdel, præcis) : 40

Kriterium :
Type : Kvalitet
Navn : Kvalitet
Beskrivelse : Bedste forhold mellem pris og kvalitet
Vægtning (procentdel, præcis) : 60
5.1.11.
Udbudsdokumenter
5.1.12.
Udbudsvilkår
Vilkår for proceduren :
Der kræves sikkerhedsgodkendelse
Vilkår for indgivelse :
Elektronisk indgivelse : Påkrævet
Sprog, som tilbud og ansøgninger om deltagelse kan indgives på dansk
Elektronisk katalog : Ikke tilladt
Alternative tilbud : Ikke tilladt
Tilbudsgivere kan indgive mere end ét tilbud Ikke tilladt
Frist for modtagelse af tilbud : 25/09/2024   10:00:00 (UTC)
Frist, inden for hvilken tilbuddet skal være gyldigt 6   Måneder
Oplysninger om offentlig iværksættelse :
Åbningsdato : 25/09/2024   10:00:00 (UTC)
Sted : Direktoratet for Kriminalforsorgen
Betingelser for kontrakten :
Udførelsen af kontrakten skal ske inden for rammerne af programmer for beskyttet beskæftigelse Nej
Der kræves en fortrolighedsaftale ja
Elektronisk fakturering Påkrævet
Der vil blive anvendt elektronisk bestilling : ja
Der vil blive anvendt elektronisk betaling : ja
Oplysninger om undersøgelsesfrister : I henhold til lov om Klagenævnet for Udbud m.v (loven kan hentes på www.retsinformation.dk) gælder følgende frister for indgivelse af en klage: En klage skal indgives til Klagenævnet for Udbud senest 45 kalenderdage efter at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt. Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort jf lovens § 7, stk 2. Senest samtidigt med indgivelse af klage til Klagenævnet for Udbud, skal Klageren skriftligt underrette Ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud og om, hvorvidt klagen er indgivet i stand still perioden, jf lovens § 6, stk 4. I tilfælde hvor klagen ikke er indgivet i satnd still perioden, skal Klager oplyse om, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf. lovens § 12, stk 1. Klagevejledning kan findes på http://klfu.naevneneshus.dk/start-din-klage/klagenaevnet-for-udbud/vejledning/
5.1.15.
Teknikker
Rammeaftale : Rammeaftale uden fornyet iværksættelse af konkurrence
Det maksimale antal deltagere : 1
Oplysninger om det dynamiske indkøbssystem : Intet dynamisk indkøbssystem
5.1.16.
Yderligere oplysninger, mægling og gennemgang
Organisation med ansvar for klager Klagenævnet for Udbud
Organisation, der leverer oplysninger om den generelle lovgivningsramme på det sted, hvor kontrakten skal udføres, hvad angår skatter Klagenævnet for Udbud
Organisation, der leverer oplysninger om den generelle lovgivningsramme på det sted, hvor kontrakten skal udføres, hvad angår miljøbeskyttelse Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Organisation, der leverer supplerende oplysninger om udbudsproceduren Kriminalforsorgen
Organisation, der sikrer adgang til udbudsdokumenterne offline Kriminalforsorgen
Organisation, der modtager ansøgninger om deltagelse Kriminalforsorgen
Organisation, der behandler tilbud Kriminalforsorgen
TED eSender Mercell Holding ASA
8. Organisationer
8.1.
ORG-0001
Officielt navn : Kriminalforsorgen
Registreringsnummer : 53383211
Postadresse : Strandgade 100    
By : København K
Postnummer : 1401
Landespecifik underafdeling (NUTS) : Byen København   ( DK011 )
Land : Danmark
Kontaktpunkt : Camilla Parbst
Telefon : +45 72554351
Internetadresse : https://kriminalforsorgen.dk
Denne organisations roller
Køber
Organisation, der leverer supplerende oplysninger om udbudsproceduren
Organisation, der sikrer adgang til udbudsdokumenterne offline
Organisation, der modtager ansøgninger om deltagelse
Organisation, der behandler tilbud
8.1.
ORG-0002
Officielt navn : Klagenævnet for Udbud
Registreringsnummer : 37795526
Postadresse : Nævnenes Hus, Toldboden 2    
By : Viborg
Postnummer : 8800
Landespecifik underafdeling (NUTS) : Østjylland   ( DK042 )
Land : Danmark
Telefon : +45 72405600
Internetadresse : https://naevneneshus.dk/
Denne organisations roller
Organisation med ansvar for klager
Organisation, der leverer oplysninger om den generelle lovgivningsramme på det sted, hvor kontrakten skal udføres, hvad angår skatter
8.1.
ORG-0003
Officielt navn : Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Registreringsnummer : 10294819
Postadresse : Carl Jacobsens Vej 35    
By : Valby
Postnummer : 2500
Landespecifik underafdeling (NUTS) : Byen København   ( DK011 )
Land : Danmark
E-mail : kfst@kfst.dk
Telefon : +45 41715000
Internetadresse : https://kfst.dk/
Denne organisations roller
Organisation, der leverer oplysninger om den generelle lovgivningsramme på det sted, hvor kontrakten skal udføres, hvad angår miljøbeskyttelse
8.1.
ORG-0004
Officielt navn : Mercell Holding ASA
Registreringsnummer : 980921565
Postadresse : Askekroken 11    
By : Oslo
Postnummer : 0277
Landespecifik underafdeling (NUTS) : Oslo   ( NO081 )
Land : Norge
Kontaktpunkt : eSender
Telefon : +47 21018800
Fax : +47 21018801
Internetadresse : http://mercell.com/
Denne organisations roller
TED eSender
11. Oplysninger om bekendtgørelsen
11.1.
Oplysninger om bekendtgørelsen
Identifikator for bekendtgørelsen : 2f89cb77-d925-427a-8ce6-7278736aab30   - 01
Formulartype : Konkurrencevilkår
Bekendtgørelsestype : Udbuds- eller koncessionsbekendtgørelse – standardordningen
Bekendtgørelsessubtype 16
Afsendelsesdato for bekendtgørelsen : 23/08/2024   10:00:44 (UTC)
Dato for afsendelse af bekendtgørelse (eSender) : 23/08/2024   10:00:44 (UTC)
Sprog, som denne bekendtgørelse er officielt tilgængelig på : dansk
11.2.
Oplysninger om offentliggørelsen
Bekendtgørelsesnummer : 511585-2024
EUT-S-nummer : 165/2024
Offentliggørelsesdato : 26/08/2024

Send til en kollega

0.047