Fakta om udbudet
Udbyder
Københavns Kommune, Byggeri København
Vindere
Kontrakt om digital kommunikationsplatform
(10.11.2016)
RIB A/S
Ryesgade 19 C, 3.
2200 København N.
Kontrakt om digital kommunikationsplatform
Københavns Kommune, Byggeri København
Udbudsbekendtgørelse
Tjenesteydelser
Direktiv 2014/24/EU
Del I: Ordregivende myndighed
64942212
Nyropsgade 1, 5. sal
København V
1602
Danmark
Kontaktperson: Maria Haugaard
E-mail: maria.haugaard@twobirds.com
NUTS-kode: DK022
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: https://byk.kk.dk/
Del II: Genstand
Kontrakt om digital kommunikationsplatform.
Kontrakten vedrører tilrådighedsstillelse af en digital kommunikationsplatform til Københavns Kommune, særligt enhederne Byggeri København, Københavns Ejendomme og Teknik- og Miljøforvaltningen.
Platformen vedrører et udbudssystem og et projektsystem samt en mangelhåndteringsplatform.
Projektsystemet er et webbaseret projekt- og dokumenthåndteringssystem, hvor byggesager kan håndteres online via en webportal, der muliggør udveksling af tegninger og andre oplysninger mellem parterne i den enkelte byggesag. Systemet skal sikre, at Ordregiver kan overholde kravene i Bekendtgørelse om anvendelse af informations- og kommunikationsteknologi (IKT) i alment byggeri, nr. 119 af 7.2.2013, til anvendelse af projektsystemet i byggesager.
Udbudssystemet er et webbaseret sags system, der håndterer udbudsforretninger online.
Mangelregistreringsplatformen er en platform, der kan håndtere mangelgennemgang på en byggeplads.
Der er endvidere en option på uddannelse i brugen af systemet.
Udbuddet gennemføres som udbud med forhandling, jf. udbudslovens §§ 61-66, hvilket betyder, at enhver økonomisk aktør kan ansøge om at deltage i udbuddet, men kun ansøgere som ordregiver opfordrer hertil kan afgive tilbud.
Der gøres opmærksom på, at der kan foretages ændringer af udbudsmaterialet efter offentliggørelse af dette, herunder ændringer af kravspecifikationen og udbudsbetingelserne. Interesserede opfordres derfor til løbende at holde sig orienteret om udbuddet.
Ordregiver opdeler ikke kontrakten i flere delkontrakter, jf. punkt II.1.6), da der forventes et tæt samarbejde mellem leverandør og ordregiver om de omhandlende opgaver, og da der ikke meningsfuldt kan laves en opdeling af selve systemet, da dette medfører en risiko i forhold til ansvarsfordelingen mellem leverandørerne.
Endvidere taler økonomiske hensyn for en samlet løsning, da der forventes at være besparelser ved selve udbudsprocessen samt ved den efterfølgende kontraktstyring.
Der vil være mulighed for forlængelse af kontrakten op til 2 gange af hver 12 måneders varighed.
Ordregiver har til hensigt at opfordre 3 ansøgere til at afgive tilbud. Udvælgelsen af ansøgerne vil ske blandt de virksomheder, der har den fornødne kapacitet til at løfte den udbudte opgave. Såfremt flere end 3 ansøgere opfylder ordregivers krav til egnethed, udvælger ordregiver de 3 ansøgere, som vurderes at være bedst egnede til at løse opgaver af den pågældende art. Udvælgelsen af de bedst egnede virksomheder vil ske på baggrund af en samlet vurdering ud fra følgende objektive og ikke-diskriminerende kriterier:
Udvælgelse blandt de mest relevante referencer set i forhold til den udbudte opgave, jf. pkt. II.1.4). Ved vurdering heraf tillægges det betydning, at referencerne illustrerer erfaring med opgaver vedrørende offentlige bygherrer.
Ansøger bedes i ESPD'ets del V beskrive, hvorledes ansøger opfylder disse kriterier, som anvendes til at begrænse antallet af ansøgere, som vil blive opfordret til at afgive tilbud.
Der vil være mulighed for forlængelse af kontrakten op til 2 gange af hver 12 måneders varighed, jf. pkt. II.2.7).
Der er en option på uddannelse af brugere.
Den anslåede værdi er alene et estimat baseret på historiske data. Københavns Kommune garanterer således ikke denne omsætning, men det kan dog oplyses, at de relevante anlægsforbrug i løbet af de seneste 3 budgetår har været følgende:
2015: 2 300 000
2014: 2 300 000
2013: 2 450 000.
I 2015 har der estimeret været gennemført 260 udbudsforretninger.
Kontrakten er ikke eksklusiv.
Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger
Ansøger skal oplyse følgende vedrørende teknisk og faglig formåen, jf. udbudslovens § 143 (ESPD del IV, afsnit C):
1) Maksimalt 5 referencer vedrørendet kommunikationsplatforme de seneste 3 år, hvor opgavens omfang minder om ordregivers forhold. Der ønskes beskrevet:
o Den løste opgave
o Beløb (den samlede kontraktværdi)
o Dato (dato hvor der skete levering eller idriftsættelse)
o Modtager (Kunden).
Ansøger kan maksimalt angive 5 referencer. Uanset om ansøger er én virksomhed, et konsortium eller en virksomhed, som baserer sig på andre juridiske enheders formåen, kan der maksimalt angives 5 referencer pr. ansøger. Referencer herudover vil ikke blive taget i betragtning.
Ansøger skal opfylde følgende mindstekrav til teknisk og faglig formåen:
— Der ønskes minimum 2 relevante referencer vedrørende levering af et projektsystem til offentlige bygherrer i løbet af de seneste 3 år.
Del IV: Procedure
Del VI: Supplerende oplysninger
Udbudsmaterialet er tilgængeligt på webadressen http://www.rib-software.dk Udbuddet har titlen Tilrådighedsstillelse af Digital kommunikationsplatform og byggewebnummer TN170012.
Spørgsmål vedrørende anvendelse af Byggeweb Udbud kan rettes til:
RIB A/S (tidligere Byggeweb A/S)
Tlf. 35 245 250 — tryk 2
Såfremt man ønsker at ansøge om at deltage i denne udbudsproces, skal man udfylde den offentliggjorte ESPD kaldet »espd-request« på følgende måde:
— Højreklik på ESPD-filen
— Gem filen på din computer, eksempelvis på et lokal drev eller på skrivebordet.
— Åben linket https://ec.europa.eu/growth/tools-databases/espd/
— Vælg »dansk« som sprog
— Marker »Jeg er en økonomisk aktør«
— Marker »Importere ESPD«
— Upload ESPD-filen, som du har gemt på din computer
— Vælg Danmark som land (hvis du er en dansk ansøger)
— Udfyld ESPD'et med de oplysninger, som er angivet i udbudsbekendtgørelsen, herunder del II.A, II.B, II.C, III.A, III.B, III.C, IV.C og V.
— Bemærk at ansøger skal aflevere flere ESPD'er, hvis ansøger udgør en sammenslutning af virksomheder eller baserer sig på andre økonomiske aktørers kapacitet.
— Når ESPD'et er udfyldt kan det udskrives som PDF samt eksporteres og gemmes.
Ansøger skal i ESPD'et oplyse navn, CVR-nr., postadresse, kontaktperson, hvorvidt ansøger er en mikrovirksomhed, en lille eller en mellemstor virksomhed samt hvorvidt ansøger deltager i udbudsproceduren sammen med andre (ESPD del II.A).
Endvidere skal ansøger oplyse om navn og adresse(r) på den eller de personer, der måtte være beføjet til at repræsentere ansøger i forbindelse med denne udbudsprocedure med navn, stilling, postadresse, telefon, e-mail samt om nødvendigt detaljerede oplysninger om repræsentation (ESPD del II.B).
Ansøger skal oplyse de efterspurgte oplysninger i udbudsbekendtgørelsens del III.
Ansøger skal bekræfte, at ansøger ikke er omfattet af de obligatoriske udelukkelsesgrunde i udbudslovens §§ 135, stk. 1 — 3 og 136 (ESPD del III, afsnit A, B og C).
Ansøger skal derudover bekræfte, at ansøger ikke er omfattet af de frivillige udelukkelsesgrunde i udbudslovens § 137, stk. 1, nr. 1 og 2 (ESPD del III, afsnit C).
De efterspurgte oplysninger danner grundlag for ordregivers vurdering af, hvorvidt ansøger er egnet til at løfte den udbudte opgave, og hvilke ansøgere, der opfordres til at afgive tilbud.
Hvis ansøger deltager i udbudsproceduren sammen med andre, navnlig som del af en gruppe, et konsortium, et joint venture eller lignende, skal alle berørte deltagere indsende et særskilt ESPD.
Alle de krævede oplysninger under del III skal afgives for hver deltager i konsortiet. Det vil i forbindelse med egnethedsvurderingen dog være konsortiets samlede egnethed, der vurderes. Hvis de krævede oplysninger ikke afgives af alle konsortiedeltagere, er tilbuddet ikke nødvendigvis ikke konditionsmæssigt, men det kan have betydning for egnethedsvurderingen. Endvidere skal hver deltager i det individuelle ESPD angive den økonomiske aktørs rolle i gruppen, de øvrige økonomiske aktører, der deltager i proceduren samt i givet fald navnet på den deltagende gruppe (ESPD del II.A).
Hvis ansøger baserer sig på andre enheders finansielle og økonomiske og/eller tekniske og/eller faglige kapacitet, skal der vedlægges en særskilt ESPD med udfyldt del II, afsnit A og B samt del III, som er behørigt udfyldt af de pågældende enheder (ESDP del II, afsnit C). Det vil i forbindelse med egnethedsvurderingen være den samlede egnethed, der vurderes.
Ansøgning og tilbud skal afgives på dansk. Alene bilagsmateriale af general karakter som teknisk dokumentation, produktblade o. lign. kan være på engelsk. Såfremt Ordregiver anmoder om det, skal tilbudsgiver sørge for oversættelse af bilagsmateriale på engelsk til dansk. Oversættelsen skal i givet fald ske for tilbudsgivers regning.
Dahlerups Pakhus, Langelinie Allé 17
København Ø
2100
Danmark
Telefon: +45 35291095
E-mail: klfu@erst.dk
Internetadresse:https://erhvervsstyrelsen.dk/klagenaevnet-for-udbud
I henhold til lov nr. 492 af 12.5.2010 om Klagenævnet for Udbud (med senere ændringer) gælder følgende klagefrist i relation til gennemførelse af udbud:
Klage over ikke at være blevet udvalgt skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage fra dagen efter afsendelse af en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet udvalgt, jf. lovens § 7,stk. 1.
Øvrige klager over udbuddet skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 45 kalenderdage efter, at ordregiver har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiver har indgået en kontrakt. Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort, jf. lovens§ 7, stk. 2, nr. 1. Senest samtidig med at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette ordregiveren om, at klagen indgives til Klagenævnet for Udbud, og om, hvorvidt klagen er indgivet i standstill-perioden, jf. lovens § 3, stk. 1.
Carl Jacobsens Vej 35
Valby
2500
Danmark
Telefon: +45 41715000
E-mail: kfst@kfst.dk
Internetadresse:http://www.kfst.dk