Fakta om udbudet
Bestilling af materiale
http://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=382707&B=KEFM
Udbyder
Energistyrelsen
Rammeaftale for Videncenter for Energibesparelser i Bygninger
Energistyrelsen
Udbudsbekendtgørelse
Tjenesteydelser
Del I: Ordregivende myndighed
CVR-nummer: 59778714
Postadresse: Carsten Niebuhrs Gade 43
By: København
NUTS-kode: DK01 Hovedstaden
Postnummer: 1577 København V
Land: Danmark
Kontaktperson: Matilde Grøn Bjørneboe
E-mail: mgb@ens.dk
Telefon: +45 33927510
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: www.ens.dk
Del II: Genstand
Rammeaftale for Videncenter for Energibesparelser i Bygninger
Formålet med den udbudte rammeaftale er at sikre effektiv drift, vedligehold og udvikling af videncenteret for Energibesparelser i Bygninger. Leverandøren skal bl.a. stå for kvalitetsikring af materialer og teknisk support, formidling. Driften og udvikling skal ske i tæt samarbejde med Energistyrelsen og leverandøren har til opgave at sørge for omkostningseffektiv drift.
VEB har siden udgangen af 2008 været en central del af Energistyrelsens informationsindsats målrettet de professionelle aktører i byggeriet. VEB formidler uvildig viden om energibesparelser i bygninger af høj faglig kvalitet gennem bl.a. hjemmeside med over 10.000 besøg om måneden, nyhedsbreve, publikationer, digitale værktøjer, telefon- og e-mailvejledning, webinarer, undervisning og undervisningsmaterialer, samt et omfattende netværksarbejde.
De sidste 12 måneder af rammeaftalens løbetid er option.
Den udbudte rammeaftale er ikke opdelt i delaftaler, da ordregiver vurderer, at én rammeaftale medvirker til at sikre kontinuitet og ensartethed hos den kommende leverandør i forhold til opgaveløsningen.
Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger
Tilbudsgiver skal indgive det fælles europæiske udbudsdokument (ESPD) med angivelse af følgende oplysninger:
- Tilbudsgivers årsomsætning i de 3 seneste disponible regnskabsår.
ESPD fungerer som et foreløbigt bevis for, at tilbudsgiver opfylder mindstekrav til egnethed i relation til økonomisk og finansiel kapacitet.
Inden tildelingsbeslutningen skal de tilbudsgivere, som ordregiver har til hensigt at tildele kontrakten til, fremlægge dokumentation for, at oplysningerne i ESPD er korrekte.
Når ordregiver forlanger det, skal der fremlægges følgende dokumentation for økonomisk og finansiel kapacitet:
- Erklæring om virksomhedens omsætning i de 3 seneste disponible regnskabsår, afhængig af hvornår virksomheden blev etableret eller startede sin virksomhed, hvis tallene for denne omsætning foreligger.
Ved en sammenslutning af virksomheder (f.eks. et konsortium) skal oplysningerne afgives for hver af de deltagende virksomheder i sammenslutningen. Baserer virksomheden sig på andre enheders økonomiske og finansielle formåen (f.eks. et moder-, søsterselskab eller en underleverandør), skal oplysningerne ligeledes afgives for disse enheder. Baserer virksomheden sig på andre enheders formåen (f.eks. et moder-, søsterselskab eller en underleverandør) uanset den juridiske karakter af forbindelserne mellem virksomheden og disse andre, skal virksomheden i forbindelse med tilbuddet dokumentere at råde over de ressourcer, der er nødvendige til opfyldelse af kontrakten ved at fremlægge en støtteerklæring eller anden dokumentation for, at ansøgeren eller tilbudsgiveren faktisk råder over den nødvendige økonomiske og finansielle formåen. Det skal dokumenteres, at den pågældende enhed er juridisk forpligtet over for tilbudsgiveren. I modsat fald vil ordregiver ikke lægge vægt på andre enheders formåen. Ordregiver har udarbejdet en skabelon til støtteerklæring, som tilbudsgiveren kan benytte.
Mindstekrav til det niveau der kræves til årsomsætning:
- 10 mio. kr. årligt de seneste tre disponible regnskabsår.
Hvis der ikke kan forelægges regnskab for tre seneste disponible regnskabsår, såfremt virksomheden f.eks. ikke har været etableret så dette kan forelægges, så skal virksomheden fremlægge de to seneste regnskabsår. Hvis der ikke kan forelægges regnskab for to seneste disponible regnskabsår, såfremt virksomheden f.eks. ikke har været etableret så dette kan forelægges, så skal virksomheden fremlægge det seneste regnskabsår. Hvis der ikke kan forelægges regnskab for det seneste regnskabsår, såfremt virksomheden f.eks. ikke har været etableret så dette kan forelægges, så skal virksomheden fremlægge regnskab fra etableringstidspunktet.
Del IV: Procedure
Energistyrelsen
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V
Medarbejdere i Energistyrelsen vil åbne tilbud. Det vil ikke være muligt at overvære åbning.
Del VI: Supplerende oplysninger
Postadresse: Nævnenes Hus, Toldboden 2
By: Viborg
Postnummer: 8800
Land: Danmark
E-mail: klfu@naevneneshus.dk
Telefon: +45 72405600
Internetadresse: https://klfu.naevneneshus.dk/
I henhold til lov om Klagenævnet for Udbud m.v. (loven kan hentes på www.retsinformation.dk), gælder følgende frister for indgivelse af klage:
Klage over ikke at være blevet udvalgt skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage, jf. lovens § 7, stk. 1, fra dagen efter afsendelse af en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet udvalgt, når underretningen er ledsaget af en begrundelse for beslutningen i overensstemmelse med lovens § 2, stk. 1, nr. 1, og udbudslovens § 171, stk. 2.
I andre situationer skal klage over udbud, jf. lovens § 7, stk. 2, være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden:
1) 45 kalenderdage efter at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt. Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort.
2) 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte tilbuds-givere om, at en kontrakt baseret på en rammeaftale med genåbning af konkurrencen eller et dynamisk indkøbssystem er indgået, hvis underretningen har angivet en begrundelse for beslutningen.
3) 6 måneder efter at ordregiveren har indgået en rammeaftale regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere, jf. lovens § 2, stk. 2, og udbudslovens § 171, stk. 4.
4) 20 kalenderdage regnet fra dagen efter at ordregiveren har meddelt sin beslutning, jf. udbudslovens § 185, stk. 2.
Senest samtidig med at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om hvorvidt klagen er indgivet i standstill-perioden, jf. lovens § 6, stk. 4. I tilfælde hvor klagen ikke er indgivet i standstill-perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf. lovens § 12, stk. 1.
Klagenævnet for Udbuds e-mailadresse er angivet i punkt VI.4.1).
Klagenævnet for Udbuds klagevejledning kan findes på https://naevneneshus.dk/start-din-klage/klagenaevnet-for-udbud/vejledning/
Postadresse: Carl Jacobsens Vej 35
By: Valby
Postnummer: 2500
Land: Danmark
E-mail: kfst@kfst.dk
Telefon: +45 41715000
Internetadresse: http://www.kfst.dk