Fakta om udbudet
Udbyder
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Vindere
Vedligeholdelse og videreudvikling af Stormbasen
(29.10.2016)
Knowledge Cube A/S
Rued Langgaards Vej 8, 5. sal
2300 København S
Rammeaftale om vedligeholdelse og videreudvikling af Stormbasen
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Udbudsbekendtgørelse
Tjenesteydelser
Direktiv 2014/24/EU
Del I: Ordregivende myndighed
10294819
Carl Jacobsens Vej 35
Valby
2500
DANMARK
Kontaktperson: Anders Rasmussen
E-mail: aras@kfst.dk
NUTS-kode: DK011
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: www.kfst.dk
Del II: Genstand
Rammeaftale om vedligeholdelse og videreudvikling af Stormbasen.
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen udbyder en rammeaftale om vedligeholdelse og videreudvikling af Stormbasen.
Stormbasen er en betegnelse for et webbaseret sagsbehandlingssystem, som Stormrådet stiller til rådighed for forsikringsselskaber til at behandle borgeres anmeldelser af skader i forbindelse med stormflod.
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen ønsker at indgå en rammeaftale med én leverandør om vedligeholdelse og videreudvikling af Stormbasen.
Opgaven udbydes som én samlet kontrakt. Kontrakten kan ikke opdeles i mindre delkontrakter, da det er afgørende, at det er den samme leverandør, der løser den samlede opgave.
Opgavens omfang og værdi gør at opgaven i forvejen er egnet til at blive løst af små eller mellemstore virksomheder.
Ordregiver har option på, at forlænge rammekontrakten på samme vilkår i op til 2 gange á 12 måneder.
I forbindelse med kontraktens ophør kan der være behov for en tidsmæssigt fleksibel udløbsfase med henblik på et eventuelt overdragelsesforløb.
Begrænsning af antallet af ansøgere, der udvælges til at afgive tilbud sker efter en vurdering af hvilke ansøgere, der har dokumenteret de mest relevante referencer.
Referencerne skal kunne dokumentere relevant erfaring med:
— Vedligeholdelse og videreudvikling af webbaserede indberetningsløsninger målrettet borgere og virksomheder
— Vedligeholdelse og videreudvikling af webbaserede systermer til dokumentudveksling med borgere og virksomheder.
Her tillægges det særlig positiv betydning i udvælgelsen:
— At der er dokumenteret erfaring med webbaserede forretningsapplikationer udviklet som .NET webprogrammer i C# og ASP.NET
— At der er dokumenteret erfaring med NemID-validering ved indberetninger
— At der er dokumenteret erfaring med integration til Navision Stat, BBR, CPR og CVR, E-boks, Virk.dk og Borger.dk
Hvis ansøger beskriver flere end 2 referencer, er det kun de 2 første referencer, der er angivet i ESPD' et, der vil indgå i udvælgelsen.
Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger
Ansøger skal vedlægge det fælles europæiske udbudsdokument (ESPD) med angivelse af følgende oplysninger:
1) Virksomhedens samlede årlige omsætning i det senest disponible regnskabsår.
2) Virksomhedens soliditetsgrad i det seneste disponible regnskabsår.
Omsætningen og soliditetsgraden skal angives i ESPD'et del IV, B. Der henvises til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens vejledning herom.
Før ordregivers beslutning om tildeling af kontrakten, skal den tilbudsgiver, som ordregiver har til hensigt at tildele kontrakten til, fremlægge dokumentation for de oplysninger, der er afgivet i det fælles europæiske udbudsdokument i henhold til udbudslovens § 151.
Der skal i den forbindelse fremlægges følgende dokumentation:
Erklæring om virksomhedens samlede omsætning, egenkapital og aktiver i det seneste disponible regnskabsår, afhængigt af hvornår virksomheden blev etableret eller startede sin virksomhed, hvis tallene for denne omsætning foreligger. Hvor ansøger baserer sig på andre enheders formåen skal oplysningerne dokumenteres for hver deltagende enhed, og der skal afleveres en støtteerklæring eller anden dokumentationen der godtgør, at den pågældende enhed er juridisk forpligtet over for tilbudsgiveren.
Som mindstekrav kræves:
1) en samlet årlig omsætning på mindst 4 000 000 DKK i det seneste disponible regnskabsår.
2) en soliditetsgrad på mindst 5 % i det seneste disponible regnskabsår.
Såfremt ansøger baserer sig på andre enheders formåen, beregnes omsætningen som ansøgerens og disse andre enheders samlede omsætning i det seneste disponible regnskabsår. Ved sammenslutning af virksomheder (f.eks. et konsortium) beregnes omsætningen som virksomhedernes samlede omsætning i det senest disponible regnskabsår.
Såfremt ansøger baserer sig på andre enheders formåen, beregnes soliditetsgraden som virksomhedens og disse andre enheders samlede egenkapital i forhold til deres samlede aktiver, udregnet i procent. Ved en sammenslutning af virksomheder (f.eks. et konsortium) beregnes soliditetsgraden som virksomhedernes samlede egenkapital i forhold til deres samlede aktiver, udregnet i procent. Virksomheden skal angive den samlede egenkapital og samlede aktiver i beskrivelsesfeltet i ESPD' et i forbindelse med angivelse af de finansielle nøgletal i del IV, B. Ordregiver beregner på denne baggrund soliditetsgraden.
Ansøger skal vedlægge det fælles europæiske udbudsdokument (ESPD) med angivelse af følgende oplysninger:
1) Ansøger skal dokumentere relevante referencer for opgaver udført de seneste 3 år.
Referencerne skal beskrives i ESPD'et del IV, C. Der henvises til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens vejledning herom.
Referencerne danner grundlag for udvælgelsen. Se pkt. II.2.9) for hvad der tillægges betydning i udvælgelsen.
Beskrivelsen af referencerne i ESPD'et udgør den endelige dokumentation.
Som mindstekrav kræves:
a) Ansøger skal beskrive 2 referencer på opgaver udført inden for de seneste 3 år på det udbudte område, beregnet 3 år tilbage fra tidspunktet for udbuddets offentliggørelse.
Referencerne skal kunne dokumentere relevant erfaring med:
— Vedligeholdelse og videreudvikling af webbaserede indberetningsløsninger målrettet borgere og virksomheder
— Vedligeholdelse og videreudvikling af webbaserede systemer til dokumentudveksling med borgere og virksomheder.
Referencerne skal som minimum indeholde:
— En klar beskrivelse af referencen og hvorfor den vurderes at være relevant i forhold til den udbudte opgave
— En klar beskrivelse af referencens primære udfordringer
— Ansøgers rolle i udførelsen af referencen
— Tidspunktet for udførelsen
— Referencens budget og timeforbrug.
Denne beskrivelse af referencerne i ESPD'et udgør den endelige dokumentation.
Kontrakten er en del af det samlede udbudsmateriale, som er tilgængeligt på http://www.kfst.dk/Om-os/Verserende-udbud
Del IV: Procedure
Del VI: Supplerende oplysninger
Ansøger skal udfylde og aflevere det fælleseuropæiske udbudsdokument som et foreløbigt bevis for, at ansøger ikke er omfattet de i udbudslovens § 148, stk. 1, nr. 1-3 nævnte forhold. Der henvises til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens vejledning til det fælleseuropæiske udbudsdokument: http://www.kfst.dk/~/media/KFST/Offentlig%20konkurrence/Vejledning%20om%20eESPD/Vejledning%20eESPD.pdf
En økonomisk aktør, der deltager alene og ikke baserer sig på andre enheders kapacitet for at opfylde udvælgelseskriterierne, skal kun udfylde ét ESPD. En økonomisk aktør, der deltager alene, men baserer sig på en eller flere andre enheders kapacitet, skal sikre, at ordregiver modtager vedkommendes eget fælleseuropæiske udbudsdokument sammen med et separat fælleseuropæisk udbudsdokument med de relevante oplysninger for hver af de enheder, som denne baserer sig på. De relevante oplysninger for de enheder man baserer sig på er ESPD'et del II, A+B og del III, samt de relevante dele af del IV og V. Endelig, når grupper af økonomiske aktører, herunder midlertidige sammenslutninger, deltager i udbudsproceduren sammen, skal der for hver af de deltagende økonomiske aktører udfyldes et særskilt ESPD med de oplysninger, der kræves i ESPD'et del II-V.
Inden beslutning om tildeling af kontrakten skal dokumentation for de oplysninger, der er afgivet i det fælleseuropæiske udbudsdokument, fremlægges, jf. udbudslovens §§ 151 og 152. Nærmere herom samt tidsfristen herfor fremgår af udbudsmaterialet. Ordregiver forbeholder sig endvidere mulighed for på ethvert tidspunkt i udbudsproceduren at anmode en tilbudsgiver om at fremlægge dokumentation, hvis dette er nødvendigt for at sikre, at proceduren gennemføres korrekt. I denne situation vil ordregiver fastsætte en passende tidsfrist for fremlæggelse af dokumentation.
Ordregiveren skal udelukke en ansøger fra deltagelse i udbudsproceduren, hvis ansøgeren er omfattet af de i udbudslovens §§ 135 og 136 nævnte obligatoriske udelukkelsesgrunde. Ansøger skal anføre oplysningerne herom i det fælleseuropæiske udbudsdokument. Der gøres særligt opmærksom på, at visse af disse frivillige udelukkelsesgrunde i udbudsdirektivet er gjort obligatoriske i udbudsloven § 136. Ordregiver vil herudover udelukke ansøgere fra deltagelse i udbudsproceduren, hvis ansøgeren er omfattet de frivillige udelukkelsesgrunde i udbudslovens § 137.
Inden tildeling af kontrakt vil den tilbudsgiver, som ordregiver har besluttet at tildele kontrakten, skulle fremlægge følgende dokumentation for, at tilbudsgiver ikke er omfattet af udelukkelsesgrundene i udbudslovens § 135, stk. 1 eller 3, og § 137, stk. 1, nr. 2:
— Serviceattest, erklæring under ed eller tro og love-erklæring i overensstemmelse med udbudslovens § 153, stk. 2.
Som bevis for at tilbudsgiveren har opfyldt sine forpligtelser over for det offentlige med hensyn til betaling af skatter, afgifter og bidrag til sociale sikringsordninger, at den ikke er dømt for strafbare forhold, og at den ikke er under konkurs, likvidation, rekonstruktion eller lignende situation kan tilbudsgiveren fremlægge en serviceattest. Serviceattester udstedes af Erhvervsstyrelsen.
Ansøgningsfasen beskrives desuden i udbudsbetingelserne, som er en del af det samlede udbudsmateriale, som er tilgængeligt på www.kfst.dk/Om-os/Verserende-udbud Af udbudsbetingelserne fremgår desuden oplysninger om muligheden for at stille spørgsmål under ansøgningsfasen og oplysninger vedr. aflevering af ansøgning.
Dahlerups Pakhus, Langelinie Allé 17
København Ø
2100
DANMARK
Telefon: +45 35291095
E-mail: klfu@erst.dk
Internetadresse:www.erhvervsstyrelsen.dk/klagenaevnet-for-udbud
I henhold til lov om Klagenævnet for Udbud m.v. (loven kan hentes på www.retsinformation.dk), gælder følgende frister for indgivelse af klage:
Klage over ikke at være blevet udvalgt skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage fra dagen efter afsendelse af en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet udvalgt, jf. udbudslovens § 171, stk. 2, eller lovens § 2, stk. 1, nr. 1, når underretningen er ledsaget af en begrundelse for beslutningen.
I andre situationer skal klage over udbud være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden:
1) 45 kalenderdage efter at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt. Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort.
2) 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte tilbudsgivere om, at en kontrakt baseret på en rammeaftale med genåbning af konkurrencen eller et dynamisk indkøbssystem er indgået, hvis underretningen har angivet en begrundelse for beslutningen.
3) 6 måneder efter at ordregiveren har indgået en rammeaftale regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere, jf. lovens § 2, stk. 2, eller udbudslovens § 171, stk. 4.
4) 20 kalenderdage regnet fra dagen efter at ordregiveren har meddelt sin beslutning, jf. udbudslovens § 185, stk. 2.
Senest samtidig med, at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om, hvorvidt klagen er indgivet i standstill-perioden, jf. lovens § 6, stk. 4. I tilfælde, hvor klagen ikke er indgivet i standstill-perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf. lovens § 12, stk. 1.
Klagenævnet for Udbuds e-mailadresse er angivet i punkt VI.4.1).
Klagenævnet for Udbuds egen klagevejledning kan findes på www.erhvervsstyrelsen.dk/klagenaevnet-for-udbud
Carl Jacobsens Vej 35
Valby
2500
DANMARK
Telefon: +45 41715000
Internetadresse:www.kfst.dk