Fakta om udbudet
Udbyder
Naturstyrelsen
Vindere
SABA
(29.10.2016)
Netcompany IT and Business Consulting A/S
Grønningen 17
1270 København K
Systemunderstøttelse Af Bæredygtig Arealdrift (SABA)
Naturstyrelsen
Udbudsbekendtgørelse
Tjenesteydelser
Direktiv 2014/24/EU
Del I: Ordregivende myndighed
33157274
Haraldsgade 53
København Ø
2100
DANMARK
Kontaktperson: Carsten Fuhr
Telefon: +45 72543000
E-mail: cafuh@nst.dk
NUTS-kode: DK0
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: https://nst.dk
Internetadresse for køberprofilen: https://eu.eu-supply.com/ctm/Company/CompanyInformation/Index/250996
Del II: Genstand
Systemunderstøttelse Af Bæredygtig Arealdrift (SABA).
Projekt SABA (Systemunderstøttelse Af Bæredygtig Arealdrift) er Naturstyrelsens IT understøttelse af de faktiske forretningsprocesser på tværs af den del af organisationen, der beskæftiger sig med Arealdrift. SABA systemet består af 3 delsystemer:
Delsystem 1: GIS, datamanagement og fremskrivning
Delsystem 2: Arbejdsplanlægning, ressourcestyring, budget og skovarbejder App
Delsystem 3: Produktionsstyring, salg og hugstplanlægning.
Bemærk, at de 3 delsystemer skal leveres i 4 delleverancer, idet hugstplanlægning i delsystem 3(a) skal tages i brug før resten af delsystem 3(b).
Kontrakten indeholder 4-årig support og vedligeholdelse samt option på brugeruddannelse.
Naturstyrelsen.
Projekt SABA (Systemunderstøttelse Af Bæredygtig Arealdrift) er Naturstyrelsens IT understøttelse af de faktiske forretningsprocesser på tværs af den del af organisationen, der beskæftiger sig med Arealdrift. SABA systemet består af 3 delsystemer:
Delsystem 1: GIS, datamanagement og fremskrivning
Delsystem 2: Arbejdsplanlægning, ressourcestyring, budget og skovarbejder App
Delsystem 3: Produktionsstyring, salg og hugstplanlægning.
Bemærk, at de 3 delsystemer skal leveres i 4 delleverancer, idet hugstplanlægning i delsystem 3(a) skal tages i brug før resten af delsystem 3(b).
Kontrakten indeholder 4-årig support og vedligeholdelse samt option på brugeruddannelse.
Begrænsning af ansøgere, der opfordres til at afgive tilbud, sker efter vurdering af, hvilke ansøgere der 1) dokumenterer de mest relevante leverancer af de ydelser, som kontrakten omfatter, jf. beskrivelsen i punkt II.1.4), jf. punkt II.2.4) til 2) omfanget af brugerinddragelse i forbindelse med udviklingen af disse leverancer). Ved vurderingen tillægges 1 større betydning end 2.
Brugeruddannelse indgår som option til leverancen af SABA, og skal udføres i takt med ordregiveres ibrugtagning af delsystemerne 1-3.
Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger
Der er ikke krav om optagelse i relevant fagligt/erhvervsregister eller handelsregister.
Ansøger skal udfylde det fælles europæiske udbudsdokument (ESPD) med angivelse af følgende oplysninger: Del IV, afsnit B: Den økonomiske aktørs samlede årsomsætning for det seneste disponible regnskabsår.
Før ordregivers beslutning om udvælgelse af egnede ansøgere, skal ansøger fremlægge eller henvise til database med dokumentation for de oplysninger, der er angivet ESPD Del IV, afsnit B: Erklæring om eller årsregnskab med virksomhedens samlede omsætning i det seneste disponible regnskabsår, afhængigt af hvornår virksomheden blev etableret eller startede sin virksomhed, hvis tallene for denne omsætning foreligger.
Ved en sammenslutning af virksomheder (f.eks. et konsortium) skal oplysningerne afgives for hver af de deltagende virksomheder i sammenslutningen.
Som mindstekrav kræves en samlet årlig omsætning på mindst 10 000 000 DKK i det seneste disponible regnskabsår.
Såfremt tilbudsgiveren baserer sig på andre enheders formåen, beregnes omsætningen som tilbudsgiverens og disse andre enheders samlede omsætning i det seneste disponible regnskabsår. Ved en sammenslutning af virksomheder (f.eks. et konsortium) beregnes omsætningen som virksomhedernes samlede omsætning i det seneste disponible regnskabsår.
Tilbudsgiver skal vedlægge det fælles europæiske udbudsdokument (ESPD) med angivelse af følgende oplysninger i Del IV, afsnit C: En liste med de betydeligste leverancer af lignende tjenesteydelser (af den anførte type) som den udbudte kontrakt, der er udført inden for de seneste 3 år, med angivelse af beløb og datoer og modtagere, såvel offentlige som private.
Ved en sammenslutning af virksomheder (f.eks. et konsortium) skal oplysningerne afgives for hver af de deltagende virksomheder i sammenslutningen.
Den/de ansøgere, som ordregiver har til hensigt at prækvalificere, skal fremlægge følgende dokumentation for de oplysninger, der er angivet i ESPD Del IV. afsnit C: En liste med de betydeligste leverancer af lignende tjenesteydelser (af den anførte type) som den udbudte kontrakt, der er udført inden for de seneste 3 år, med angivelse af
I. En kort, klar beskrivelse af leverancen, herunder hvilke af de under punkt II.1.4) anførte ydelsesområder (delsystemer) leverancen vedrørte samt brugerinddragelse i udviklingen af leverancen
II. Ansøgerens rolle(r) i udførelsen af leverancen
III. Tidspunkt for leverancens udførelse
IV. Navn på modtagere, såvel offentlige som private
V. Kontraktsum
VI. Motivation for angivelse af referencen.
Ordregivers mindstekrav til den økonomiske aktørs besvarelse af ESPD, Del IV, afsnit C er mindst 1 relevant referencer fra leverancer med hver af de 3 delsystemer, der indgår i SABA, jf. punkt II.1.4).
Ved en sammenslutning af virksomheder (f.eks. et konsortium) skal de deltagende virksomheder i sammenslutningen til sammen opfylde ordregivers mindstekrav om mindst 1 relevant reference fra leverancer med hver af de 3 delsystemer, der indgår i SABA, jf. punkt II.1.4).
1) Leverandøren og eventuelle underleverandører skal opfylde ILO konventionens art. 94 om arbejdsklausuler i offentlige kontrakter og cirkulære. nr. 9471 af 30.6.2014.
2) Leverandøren skal opretholde de for kontrakten relevante og lovpligtige erhvervsansvarsforsikringer.
3) Hvis Leverandøren baserer sig på andre enheders økonomiske og finansielle formåen, hæfter de pågældende enheder solidarisk for kontraktens opfyldelse.
Del IV: Procedure
Del VI: Supplerende oplysninger
1) Ansøger/den økonomiske aktør skal udfylde det fælleseuropæiske dokument (ESPD), Del II-IV samt Del VI og vedlægge det i ansøgningen som et foreløbigt bevis for at ansøger ikke er omfattet af udbudslovens obligatoriske udelukkelsesgrunde og de i udbudsbekendtgørelsens punkt III.1.2) og III.1.3) fastsatte minimumskrav til egnethed og udvælgelse.
2) Vedr. punkt II.1.6) Kontrakten er ikke opdelt i delkontrakter da ordregiver vurderer, at kontraktens ydelser og sammenhæng/interfaces mellem delsystemer alene er egnet til at blive udført af en og samme økonomiske aktør.
3) Vedr. punkt II.2.6) Det skal bemærkes, at kontraktens budgetramme i kontraktperioden er estimeret til at udgøre 8-12 000 000 DKK.
4) Vedr. punkt II.2.7) Kontraktperioden regnes fra kontraktunderskrivelse (forventet) 1.10.2016 og 48 måneder efter projektperioden afsluttes, regnet fra godkendt overtagelsesprøve.
5) Vedr. punkt III.1.1) Som bevis for, at ansøger/den økonomiske aktør ikke er omfattet af udelukkelsesgrundene i udbudslovens § 135 stk. 1 eller 3 samt § 137 stk.1, nr. 2 kan der forud for tildeling af kontrakten fremlægges 1) Et uddrag fra det relevante register eller tilsvarende dokument udstedt af en kompetent retslig eller administrativ myndighed, der viser at ansøger ikke er omfattet af udelukkelsesgrundene i § 135, stk. 1. 2) Et certifikat udstedt af den kompetente myndighed i det pågældende land som bevis for, at ansøger ikke er omfattet af udelukkelsesgrundene i de i § 135 stk. 3 og § 137 stk. 1 ,nr. 2 nævnte tilfælde. For så vidt angår danske ansøgere, kan beviset bestå i en serviceattest, der udstedes af Erhvervsministeriet. Udsteder det pågældende land ikke de nævnte certifikater eller dokumenter, kan de erstattes af en erklæring under ed. Anvendes edsaflæggelse ikke i det pågældende land, kan der anvendes en erklæring på tro og love iht. udbudslovens §153 stk. 2.
6) Vedr. punkt III.1.2) og III.1.3) kan ansøger/den økonomiske aktør basere sig på andre enheders formåen (f.eks. et moder- eller søsterselskab eller en underleverandør). Virksomheden skal godtgøre fuldt ud at kunne råde over de ressourcer til opfyldelse af kontrakten, f.eks. ved at fremlægge erklæring eller anden dokumentation for disse enheders juridiske forpligtelse til at stille ressourcer til rådighed i kontraktperioden. Skabelon for støtteerklæringen hentes på EU-supply, se linket i punkt I.3).
7) Ansøgninger samt tilbud skal uploades/indleveres elektronisk til ordregiver via ordregivers udbudsværktøj EU-supply, se linket i punkt 1.3.
8) Ordregivers skriftlige svar på modtagne skriftlige spørgsmål fra interesserede ansøgere samt tilbudsgivere vil blive offentliggjort i EU-supply, se linket i punkt 1.3. Interesserede deltagere opfordres til løbende at holde sig orienteret.
Dahlerups Pakhus, Langelinie Allé 17
København Ø
2100
DANMARK
Telefon: +45 35291000
E-mail: klfu@erst.dk
Internetadresse:http://https://erhvervsstyrelsen.dk/klagenaevnet-for-udbud
I henhold til lov om Klagenævnet for Udbud m.v. (loven kan hentes på www.retsinformation.dk), gælder følgende frister for indgivelse af klage:
Klage over ikke at være blevet udvalgt skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage fra dagen efter afsendelse af en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet udvalgt, jf. udbudslovens § 171, stk. 2, eller lovens § 2, stk. 1, nr. 1, når underretningen er ledsaget af en begrundelse for beslutningen.
I andre situationer skal klage over udbud være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden:
1) 45 kalenderdage efter at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt. Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort.
2) 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte tilbudsgivere om, at en kontrakt baseret på en rammeaftale med genåbning af konkurrencen eller et dynamisk indkøbssystemer indgået, hvis underretningen har angivet en begrundelse for beslutningen.
3) 6 måneder efter at ordregiveren har indgået en rammeaftale regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere, jf. lovens § 2, stk. 2, eller udbudslovens§171, stk. 4.
4) 20 kalenderdage regnet fra dagen efter at ordregiveren har meddelt sin beslutning, jf. udbudslovens §185,stk. 2, 2. pkt.
Senest samtidig med, at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om, hvorvidt klagen er indgivet i standstill-perioden, jf. lovens § 3, stk. 1. I tilfælde, hvor klagen ikke er indgivet i standstill-perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf. lovens § 12, stk. 1.
Klagenævnet for Udbuds e-mailadresse er angivet i punkt VI.4.1).
Klagenævnet for Udbuds egen klagevejledning kan findes på www.erhvervsstyrelsen.dk
Carl Jacobsens Vej 35
Valby
3500
DANMARK
Telefon: +45 41715100
E-mail: kfst@kfst.dk
Internetadresse:http://kfst.dk