23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
18.10.2022
Udbudstype
Offentligt udbud

Udbyder

Favrskov Kommune

Udbud - 4. stk. Ladestandere (Hurtigladere) i Favrskov Kommune


Favrskov Kommune

Opgavebeskrivelse<p>Formålet med udbuddet er at få etableret i alt 4 ladestandere (Hurtigladere), en på hver af de udvalgte offentlige arealer fordelt i kommunens fire hovedbyer fra én ladestanderleverandør.
</p>
<p>De fire lokaliteter er fordelt i:<br></p><ul><li>Hadsten</li><li>Hammel</li><li>Hinnerup</li><li>Ulstrup</li></ul><p></p><p>Udbuddet omfatter udelukkende gratis udlån af offentlige parkeringspladser til opsætning af hurtigladere under i udbudsmaterialet anførte kriterier. Ladestandere skal være offentligt tilgængelige, og der søges én ladestanderleverandør til at stå for opsætning, installation og drift af disse.</p>
Annonceret18. oktober 2022 13:00:00 CEST
Deadline18. november 2022 14:00:00 CET
UdbudstypeMindre danske udbud
OpgavetypeTjenesteydelser
UdbudsformOffentligt/åbent udbud
CPV kode51112100
NUTS kodeDK042
MyndighedstypeKommune
Skønnet kontraktsum1 000 000,00

Dokumenter & materiale

Link til udbudsmaterialehttps://www.comdia.com/favrskov-kommune/tenderinformationshow.aspx?Id=124498

Tildelings- og udvælgelseskriterier

TildelingskriterierAndet
UdvælgelseskriterierFavrskov Kommune tildeler kontrakten til den Tilbudsgiver, der har afgivet det bedste tilbud på baggrund af nedenstående 5 parametre, oplistet i prioriteret rækkefølge:
- 1. Leveringstid (vægter 35 %) Opstart efter tildeling og forventet tidsplan for idriftsættelse mv. som vurderes på baggrund af den tid der benyttes fra kontraktunderskrift og til brugerne kan anvende ladestanderen. Favrskov Kommune lægger positiv vægt på hurtig idriftsættelse.

* 2. Pris (vægter 25 %) Den kWh-pris, som betales af en bruger, der ikke har et abonnement hos Tilbudsgiver. Favrskov Kommune lægger positiv vægt på en lav pris.

* 3. Driftsstabilitet (vægter 20 %) Beskrivelse af hvor stabile ladestanderne er, herunder hvilken oppetid der kan garanteres. Favrskov Kommune lægger positiv vægt på høj driftsstabilitet.

* 4. Betalingsmåder (vægter 15 %) Beskrivelse af mulige betalingsmetoder (apps, RFID-kort, betalingskort mv.) for både abonnenter og ikke-abonnenter. Favrskov Kommune lægger vægt på, at ladestanderne er tilgængelige for så mange som muligt.

* 5. Service (vægter 5 %) Beskrivelse af, hvor hurtigt udbedring af fejl og mangler kan ske, herunder beskrivelse af åbningstider i support, fejlmeldingssystem, procedure for håndtering af henvendelser etc. Favrskov Kommune lægger positiv vægt på et højt serviceniveau.

Kontaktperson

NavnHans-Henrik Stovgaard
Telefon+45 89641010
E-mailhsto@favrskov.dk

Ordregiver

NavnFavrskov Kommune
AdresseSkovvej 20
8382 Hinnerup
DK
Telefon+45 89641010
E-mailhsto@favrskov.dk
WWWhttps://favrskov.dk/

Send til en kollega

0.032