Fakta om udbudet
Bestilling af materiale
Udbyder
Københavns Kommune - Teknik- og Miljøforvaltningen
Afgifts- og klagesystem til parkeringsområdet
Københavns Kommune - Teknik- og Miljøforvaltningen
Udbudsbekendtgørelse
Tjenesteydelser
Del I: Ordregivende myndighed
CVR-nummer: 64942212
Postadresse: Borups Allé 177
By: København NV
NUTS-kode: DK Danmark
Postnummer: 2400
Land: Danmark
Kontaktperson: Jacob Gunness
E-mail: hg3a@kk.dk
Telefon: +45 21778123
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: https://permalink.mercell.com/187261762.aspx
Del II: Genstand
Afgifts- og klagesystem til parkeringsområdet
Udbud på system til afgifts- og klagesagsbehandling på parkeringsområdet
Københavns Kommune har i dag ansat ca. 100 parkeringsvagter, der går og cykler i alle dele af byen og foretager parkerings- og betalingskontrol af de køretøjer, der er parkeret. Parkeringsafgifter og billeddokumentation udløst af disse kontroller sendes videre til kommunens afgifts- og klagesystem. Disse data udstilles efterfølgende for borgere og virksomheder i kommunens parkeringsportal, parkering.kk.dk, hvor man har mulighed for at se og betale sin afgift eller klage over den. Dette sker ved, at afgiftsdata bliver hentet fra afgifts- og klagesystemet.
I afgifts- og klagesystemet lagres data om afgifter, ligesom kommunens sagsbehandlere har mulighed for at behandle indkomne klager.
Kommunens nuværende afgifts- og klagesystem løser i vid udstrækning den udstukne opgave, men kører på en forældet teknisk platform og nærmer sig derfor End of Life.
Vi ønsker som erstatning at få et konfigurerbart afgifts- og klagesystem, der har it-sikkerhed og fleksibilitet i højsædet, samt giver kommunens medarbejdere en positiv brugeroplevelse.
Der kan forlænges 2 perioder á 1 år.
Er der flere end tre (3) ansøgere, som ikke er omfattet af udelukkelsesgrundene og som opfylder minimumskravene til egnethed, vil Ordregiver ved udvælgelsen af ansøgere, som vil blive opfordret til at afgive forhandlingstilbud, udvælge på baggrund af oplysningerne om ansøgers tekniske og faglige formåen.
Ordregiver vil udvælge de tre ansøgere, som har den mest relevante erfaring.
Ved vurderingen vil Ordregiver lægge vægt på beskrivelsen af den anvendte teknologi samt beskrivelse af den digitaliserede forretningsgang/løsning anvendt ved referencen, idet Ordregiver vil udvælge de ansøgere, som har mest erfaring med projekter som i indhold og kompleksitet er mest lig den udbudte opgave. Antallet af referencer er dermed ikke afgørende, men derimod ligheden med den udbudte kontrakt.
Ordregiver forventer at afholde 1 forhandlingsrunde. Ordregiver kan indkalde til yderligere forhandlingsrunder, såfremt det vurderes nødvendigt. Alle tilbudsgivere får i det tilfælde tilbudt det samme antal forhandlingsmøder. Forhandlingsfasen afsluttes med, at tilbudsgiverne opfordres til at indsende et endeligt tilbud, der ikke er genstand for forhandling, og derfor udformes på sådan præcis
Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger
Ansøgere, der befinder sig i en obligatorisk udelukkelsesgrund, jf. udbudslovens §§ 135 og 136, vil blive udelukket fra deltagelse og vil ikke komme i betragtning til den udbudte kontrakt, medmindre ansøgeren fremlægger tilstrækkelig dokumentation for, at ansøgeren er pålidelig, jf. udbudslovens § 138. Tilsvarende vil ansøgere, som befinder sig i en af de frivillige udelukkelsesgrunde nævnt i udbudslovens § 137, nr. 1-6 , blive udelukket fra deltagelse og vil ikke komme i betragtning til den udbudte kontrakt, medmindre ansøgeren fremlægger tilstrækkelig dokumentation for, at ansøgeren er pålidelig, jf. udbudslovens § 138. For god ordens skyld bemærkes i denne sammenhæng: I medfør af udbudslovens § 134 a skal bygherre udelukke en ansøger eller tilbudsgiver fra deltagelse i udbudsproceduren, hvis ansøgeren eller tilbudsgiveren er etableret i et land, der er optaget på EU-listen over ikke-samarbejdsvillige skattejurisdiktioner og ikke har tiltrådt WTO's Government Procurement Agreement eller øvrige handelsaftaler, der forpligter Danmark til at åbne markedet for offentlige kontrakter for tilbudsgivere etableret i det pågældende land. Ordregiver vil påse udelukkelsesgrundens fravær forud for tildelingsbeslutningen.
Tilbudsgivers revisorpåtegnet årsregnskab med angivelse af tilbudsgivers samlede omsætning i de 3 seneste disponible regnskabsår.
Ansøgers gennemsnitlige omsætning i de 3 seneste disponible regnskabsår eller ansøgers omsætning i det seneste disponible regnskabsår skal udgøre minimum DKK 10.500.000,00 (ekskl. moms).
En liste over de betydeligste leveringer af varer eller tjenesteydelser, der er udført inden for de seneste 3 år, med angivelse af beløb og tidspunkter og den offentlige eller private modtager (inklusive kontaktoplysninger). Dette gøres i ESPD'et.
Ansøger skal have præsteret minimum 3 leveringer af varer eller tjenesteydelser, der er udført eller sat i drift inden for de seneste 3 år, og som har lighed med kontraktens genstand. Hermed forstås it-løsninger med en tilsvarende kompleksitet som den ønskede løsning.
Den vindende tilbudsgiver er forpligtet til at overholde ordregivers arbejdsklausul i forbindelse med opfyldelse af kontrakten. Arbejdsklausulen er beskrevet i bilag 18.
Ved opfyldelsen af kontrakten indestår den vindende tilbudsgiver for Leverandørens og dennes eventuelle underleverandørers overholdelse og efterlevelse af ordregivers til enhver tid gældende vilkår om leverandørens samfundsansvar. De aktuelle vilkår fremgår af kontraktens bilag 19.
Del IV: Procedure
Del VI: Supplerende oplysninger
Ansøgere skal som en del af prækvalifikationsansøgningen udfylde og aflevere standardformularen "Det fælles europæiske udbudsdokument" ("ESPD"). ESPD'et håndteres således som en del af den samlede besvarelse på udbudsportalen. ESPD'et fungerer som foreløbigt bevis for, at ansøger ikke er omfattet af en udelukkelsesgrund, samt som bevis for, at ansøger opfylder eventuelle mindstekrav til egnethed.
Den tilbudsgiver, der står til at blive tildelt kontrakten, skal på anmodning (ikke som en del af prækvalifikationsansøgningen) fremsende serviceattest (danske virksomheder) eller tilsvarende dokumentation (udenlandske virksomheder) som dokumentation for, at tilbudsgiveren ikke befinder sig i en af de ovenfor refererede udelukkelsesgrunde.
Den tilbudsgiver, der står til at få tildelt kontrakten, skal på
anmodning (ikke som en del af prækvalifikationsansøgningen) fremsende
tilbudsgivers seneste godkendte årsregnskab eller revisorpåtegnet erklæring
om de efterspurgte økonomiske nøgletal, medmindre oplysningerne er frit
tilgængelige for Ordregiver.
Den referenceliste, som skal indeholdes i ESPD'et, se ovenfor, anses af Ordregiver for at være den endelige dokumentation for ansøgers
tekniske kapacitet.
Ordregiver kan på et hvilket som helst tidspunkt i udbudsprocessen kræve, at ansøgere og tilbudsgivere dokumenterer ikke at befinde sig i omstændigheder omfattet af artikel 5k i i Rådets forordning (EU) 2022/576 af 8. april 2022, herunder kan ordregiver anmode ansøgere og tilbudsgivere om at underskrive den med udbudsmaterialet vedlagte tro- og loverklæring om dette forhold. Det er i den forbindelse Ordregivers opfattelse, at ansøger/tilbudsgiver er nærmest til at kende egne ejerforhold og egne samarbejdspartnere, og derfor også er nærmest til at dokumentere fraværet af de omstændigheder, der er omfattet af Forordningens artikel 5k.
Postadresse: Toldboden 2
By: Viborg
Postnummer: 8800
Land: Danmark
E-mail: klfu@naevneneshus.dk
Telefon: +45 72405600
Fax: +45 33307799
Internetadresse: http://www.naevneneshus.dk
Præcise oplysninger om klagefrist(er): I henhold til LBK nr. 593 af 02.06.2016 om lov om Klagenævnet for Udbud gælder følgende klagefrister i relation til gennemførelse af udbud:
Klage over ikke at være prækvalificeret skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage
regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har afsendt en underretning til de berørte ansøgere om, hvem
der er blevet prækvalificeret, hvis underretningen har angivet en kort redegørelse for de relevante grunde for
beslutningen, jf. lovens § 7, stk. 1.
Klage over tildeling af kontrakten skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 45 dage efter, at
ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har
indgået en kontrakt.
Klage i forbindelse med indgåelse af en rammeaftale skal indgives inden 6 måneder regnet fra dagen efter den
dag, hvor ordregiver har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere.
Senest samtidig med at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette
ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om, hvorvidt klagen er indgivet i standstillperioden,
jf. lovens § 6, stk. 4. I tilfælde, hvor klagen ikke er indgivet i standstill-perioden, skal klageren tillige
angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf. lovens § 12, stk. 1.
Samtidig med indgivelse af klage skal der indbetales et klagegebyr på kr. 20.000 til Klagenævnet for Udbud.
Postadresse: Carl Jacobsens Vej 35
By: Valby
Postnummer: 2500
Land: Danmark
E-mail: kfst@kfst.dk
Telefon: +45 41715000
Fax: +45 41715100
Internetadresse: http://www.kfst.dk