23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
21.03.2022
Udbudstype
Offentligt udbud

Udbyder

Beskæftigelsesministeriet Departementet

Partnerskabshjemmeside om ukrainere i job


Beskæftigelsesministeriet Departementet

OpgavebeskrivelseBeskæftigelsesministeriet ønsker at understøtte det gode match mellem ukrainske flygtninge og danske virksomheder. Derfor oprettes partnerskabshjemmesiden www.jobguideUkraine.dk, hvis formål er at tilbyde virksomheder og ukrainske flygtninge, der søger job, hjælp til at finde hinanden. Målgruppen for hjemmesiden er virksomheder, som ønsker at tilbyde et job i Danmark, og ukrainske flygtninge, der ønsker at finde et job i Danmark.

Foruden information om jobbanker og cv vil der på www.jobguideUkraine.dk også være links til øvrige relevante sider om at bo og arbejde i Danmark, fx Life in Denmark: https://lifeindenmark.borger.dk/. På www.jobguideUkraine.dk kan Beskæftigelsesministeriet også lægge små film op om, hvordan man søger job i Danmark.
Beskæftigelsesministeriet tilbyder at jobbanker kan få et link på jobguideUkraine.dk, som henviser til den side hos jobbanken, som er målrettet ukrainske flygtninge. Beskæftigelsesministeriet medfinansierer ikke omkostninger, som jobbanken måtte have, hvormed denne annoncering udelukkende omfatter muligheden for at tilmelde sig jobguideUkraine.dk til understøttelse af at ukrainske flygtninge kommer i arbejde. Du kan læse nærmere om Partnerskab om ukrainere i job her: princippapir-for-partnerskab-om-ukrainere-i-job.pdf (bm.dk)

Krav til leverandør:
Følgende krav skal være opfyldt forud for tilmelding:
- Ordregiver ser gerne, at leverandører herunder jobbanker skal have et eller flere job/stillingsoplag, der er velegnet til ukrainske flygtninge.
- Ordregiver gør opmærksom på , at leverandører herunder jobbanker, der optages på jobguideUkraine.dk skal overholde gældende lovning på området.

Proces for tilmelding:
Tilmelding og afmelding sker via kwe@star.dk der forventes et par dages arbejdstid fra ønsket er modtaget til linket er tilføjet partnerskabshjemmesiden.
Det vil være muligt at tilmelde sig efter udløb af tilbudsfristen.

Yderligere information:
Beskæftigelsesministeriet kan til enhver tid komme med ekstra vilkår til visning af links på hjemmesiden. Beskæftigelsesministeriet vil varsle omkring det, hvis dette skulle finde sted.
Annonceret21. marts 2022 21:00:00 CET
Deadline4. april 2022 12:00:00 CEST
UdbudstypeMindre danske udbud
OpgavetypeTjenesteydelser
UdbudsformOffentligt/åbent udbud
CPV kode72000000, 48000000
MyndighedstypeStat
Skønnet kontraktsum0,00

Tildelings- og udvælgelseskriterier

TildelingskriterierØkonomisk mest fordelagtige bud
Udvælgelseskriterier

Kontaktperson

NavnKasper Werge
Telefon+45 72217614
E-mailkwe@star.dk

Ordregiver

NavnBeskæftigelsesministeriet Departementet
AdresseVed Stranden 8
1061 København K
DK
Telefon+45 72205051
E-maillis@bm.dk
WWWhttp://bm.dk/

Modtager af tilbud

Adresse for modtagelse af tilbudkwe@star.dk

Send til en kollega

0.047