Fakta om udbudet
Udbyder
Region Syddanmark
Opdateringer
Uafsluttet procedure
Ordretildelingsproceduren er blevet afbrudt
Yderligere supplerende oplysninger
Der er kommet for få konditionsmæssige tilbud.
Kontrakt om levering af telemedicinsk løsning til hjemmemonitorering.
Region Syddanmark
Udbudsbekendtgørelse
Tjenesteydelser
Del I: Ordregivende myndighed
Region Syddanmark
Damhaven 12
Att: Therese Høy Thomsen
7100 Vejle
DANMARK
Telefon: +45 29201202
Mailadresse: indkob@rsyd.dk
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse for den ordregivende myndighed: www.regionsyddanmark.dk
Yderligere oplysninger fås her: Det/De ovennævnte kontaktpunkt(er)
Specifikationer og yderligere dokumenter (herunder dokumenter vedrørende den konkurrenceprægede dialog og et dynamisk indkøbssystem) fås her: Det/De ovennævnte kontaktpunkt(er)
Bud eller ansøgninger om deltagelse skal sendes til: Det/De ovennævnte kontaktpunkt(er)
Del II: Kontraktens genstand
Tjenesteydelseskategori nr. 25: Sundheds- og socialvæsen
NUTS-kode DK03
Rammeaftalens varighed
Varighed i måneder: 2464200000, 50300000, 72000000, 80000000
20 behandlere er pt. dedikeret til arbejdet med telekonsultationer i forhold til denne løsning.
Disse tal er baseret på en løsning kun for OUH (Fyn inkl. øer). Behovet vil øges, hvis øvrige hospitaler i regionen senere kobles på.
Beskrivelse af disse optioner: Tilkøb af ydelser
Udbuddet omfatter option på ydelser angivet i bilag 3, afsnit 3.5 og bilag 12, afsnit 5.
Kravspecifikation for ydelserne i henhold til option fremgår af bilag 3 (afsnit 3.5).
Tilbudsgiver skal afgive tilbud på den udbudte option. Ordregiver kan udnytte optionen på et hvilket som helst tidspunkt, herunder i forbindelse med evt. kontraktunderskrift eller i løbet af kontraktperioden, inkl. forlængelser. Ordregiver er ikke forpligtet til at udnytte en option.
Priser på den udbudte optioner afgives i bilag 12.
Uanset tilbudsgiver afgiver priser på disse produkter, er ordregiver ikke forpligtet til at købe disse produkter hos tilbudsgiver, selvom tilbudsgiver måtte vinde udbuddet.
Option på priser
Udbuddet omfatter option på pris på behandlerdel (model A og model B), jf. bilag 12, afsnit 2.
Tilbudsgiver skal afgive tilbud på de udbudte optioner. Ordregiver er forpligtet til at udnytte én af optioner inden kontraktindgåelse.
Priser på den udbudte optioner afgives i bilag 12.
Option på tiltrædelse af andre hospitaler.
Udbuddet omfatter option på, at andre hospitaler hos Ordregiver kan tiltræde kontrakten.
Antal gange, der er mulighed for forlængelse: 2
Hvis der er tale om indkøbs- eller tjenesteydelseskontrakter, der kan forlænges: anslået tidsramme for efterfølgende kontakter:
måneder: 12 (fra tildeling af kontrakten)
Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger
Beskrivelse af de særlige vilkår: Arbejdsmiljø
Leverandøren skal gøre sig bekendt med Kundens arbejdsmiljøpolitik, jf. udkast til kontrakt pkt. 8.4 og bilag 22, og søge at leve op til målsætningerne heri i forbindelse med udførelsen af Kontrakten.
Der stilles herudover ikke særlige krav til arbejdsmiljøet i forbindelse med de udbudte ydelser.
Arbejdsklausul
Leverandøren skal sikre, at ansatte hos Leverandøren og eventuelle underleverandører, som medvirker til at opfylde Kontrakten i Danmark, er sikret løn (herunder særlige ydelser), arbejdstid og andre arbejdsvilkår i henhold til Kontraktbilag 23.
Der henvises herudover til udkast til kontrakt, pkt. 8.3.
Menneskerettigheder mv.
Der stilles i kontrakten krav om, at leverandørens ydelser skal leveres med respekt for nationale og internationale love og regler vedrørende menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption.
Der henvises herudover til udkast til kontrakt, pkt. 19.
Databehandleraftale
Det forudsættes, at den vindende tilbudsgiver vil skulle behandle personoplysninger på ordregivers vegne. I forbindelse med kontraktunderskrift skal den vindende tilbudsgiver derfor underskrive en databehandleraftale i medfør af persondataloven.
Der henvises herudover til udkast til kontrakt, pkt. 18, samt Kontraktbilag 21.
— Tilbudsgiver skal fremsende følgende generelle oplysninger:
• Tilbudsgivers navn, adresse, CVR-nummer, telefonnummer og e-mailadresse
• Navn på den person, der er tilbudsgivers kontaktperson i forbindelse med dette udbud, samt gerne kontaktpersonens direkte telefonnummer, mobiltelefonnummer og e-mailadresse
• Oplysninger eller elementer i tilbuddet, som ud fra forretningsmæssige overvejelser ønskes undtaget fra aktindsigt, jf. pkt. 16.
Ovenstående oplysninger bedes fremsendt ved anvendelse af Udbudsbilag 1.
— Tilbudsgivere, der befinder sig under omstændigheder som anført i udbudsdirektivets art. 45, stk. 1, og stk. 2, litra a-c, er udelukket fra at deltage i udbuddet. Som dokumentation for at tilbudsgiver ikke er udelukket, skal tilbudsgiver derfor fremsende erklæring herom. Dette skal ske ved anvendelse af Udbudsbilag 2.
I erklæringen skal det endvidere angives, i hvilket omfang tilbudsgiveren har ubetalt, forfalden gæld til det offentlige. Ved gæld til det offentlige forstås forfalden gæld hidrørende fra ikke-betalte skatter, afgifter samt bidrag til sociale sikringsordninger i henhold til lovgivningen i Danmark eller det land, hvor tilbudsgiveren er etableret. Ordregiver kan i henhold til lovgivningen være berettiget og forpligtiget til at udelukke tilbudsgivere med sådan gæld.
Såfremt tilbud fremsendes af et konsortium, skal oplysningerne afgives for hver enkelt virksomhed i konsortiet.
Ordregiver forbeholder sig desuden ret til inden evt. kontraktindgåelse at forlange, at tilbudsgiver fremsender en serviceattest udarbejdet af Erhvervsstyrelsen (som ikke må være mere end 6 måneder gammel) eller anden fuldgyldig dokumentation for, at tilbudsgiver ikke befinder sig i situationer omfattet af udbudsdirektivets art. 45, stk. 2, litra a, b, c, e og f.
— Erklæring om tilbudsgivers nettoomsætning og egenkapital i de seneste 3 regnskabsår. Såfremt virksomheden er yngre, skal disse tal oplyses for den periode, hvor der er mulighed herfor, og det bør samtidig fremgå, hvornår tilbudsgiveren er etableret. Erklæringen skal være revisorpåtegnet. Nettoomsætning og egenkapital skal forstås i overensstemmelse med Årsregnskabsloven.
— Seneste godkendte årsrapport. Såfremt tilbudsgiver er nyetableret, og derfor endnu ikke har udarbejdet årsrapport, eller såfremt tilbudsgiver i henhold til lovgivningen ikke er forpligtet til at udarbejde årsrapport, skal i stedet fremsendes relevante økonomiske oplysninger, der giver ordregiver mulighed for at få indblik i tilbudsgivers aktiviteter og økonomiske formåen. Det bør af det fremsendte fremgå, hvornår tilbudsgiveren er etableret. Er tilbudsgiver forpligtet til at lade sin årsrapport revidere efter årsregnskabsloven skal den fremsendte årsrapport endvidere være revideret.
— Oplysning om samlet årsomsætning eksklusive moms af de af udbuddet omfattede og tilsvarende ydelser fra de seneste 3 regnskabsår. Såfremt virksomheden er yngre, skal der oplyses om årsomsætning for disse ydelser for den periode, hvor der er mulighed herfor. Det bør endvidere fremgå, hvornår tilbudsgiveren er etableret.
— Oplysninger om produkt- og erhvervsansvarsforsikring.
Tilbudsgiver opfordres herunder til at vedlægge dokumentation for, at forsikring er betalt på tidspunktet for tilbuddets afgivelse.
Såfremt tilbud fremsendes af et konsortium, skal oplysningerne afgives for hver enkelt virksomhed i konsortiet.
Hvis tilbudsgiver baserer sig på en anden virksomheds økonomiske og finansielle formåen i henhold til udbudsdirektivets art. 47, stk. 2, skal det dokumenteres, at denne virksomhed hæfter solidarisk og ubegrænset (inden for rammerne af udkast til kontrakt), hvilket kan ske ved at vedlægge tilbuddet den i bilag 18 indeholdte indeståelseserklæring i udfyldt og underskrevet stand, ligesom tilbuddet skal indeholde ovennævnte efterspurgte oplysninger og dokumentation vedrørende økonomisk og finansiel formåen for denne anden virksomhed. Det anbefales, at tilbudsgiver, ved fremsendelse af dokumentation for indeståelse, anvender formularen i Kontraktbilag 10, da opbygningen af denne overholder de krav, som ordregiver stiller til en sådan erklæring.
Tilbuddet skal indeholde følgende oplysninger og dokumentation for tilbudsgivers tekniske/faglige egnethed:
— Referenceliste for de af udbuddet omfattede og tilsvarende ydelser leveret inden for de seneste 3 år, gerne med angivelse af størrelsesorden, leveringssted og kontaktperson. Oplysningerne kan afgives i Udbudsbilag 3. Ordregiver forbeholder sig ret til at kontakte de anførte referencer med henblik på bekræftelse af de af tilbudsgiver afgivne oplysninger.
Såfremt tilbud fremsendes af et konsortium, skal oplysningerne afgives for hver enkelt virksomhed i konsortiet. For så vidt referenceliste, kan der dog fremsendes én samlet referenceliste, der dækker konsortiet.
Hvis tilbudsgiver baserer sig på en anden virksomheds tekniske/faglige formåen i henhold til udbudsdirektivets art. 48, stk. 3, skal det dokumenteres, at denne virksomhed har givet tilsagn om at stille de fornødne ressourcer til rådighed, hvilket kan ske ved at vedlægge tilbuddet den i bilag 20 indeholdte indeståelseserklæring i udfyldt og underskrevet stand, ligesom tilbuddet skal indeholde ovennævnte efterspurgte oplysninger og dokumentation for teknisk/faglig formåen for denne anden virksomhed. Det anbefales, at tilbudsgiver, ved fremsendelse af dokumentation for indeståelse, anvender formularen i bilag 18, da opbygningen af denne overholder de krav, som ordregiver stiller til en sådan erklæring.
Mindstekrav til det niveau, der muligvis kræves:
— Som mindstekrav kræves dokumenteret relevant erfaring i form af mindst 1 sammenlignelig leverance, jf. ovenstående pkt. 1.2, med minimum 1 000 brugere i løsningens lavetid.
Ved sammenslutning af virksomheder i et konsortium skal mindstekravet være opfyldt af konsortiedeltagerne til sammen (men ikke nødvendigvis hver for sig).
Del IV: Procedure
Andet: Årsrapport kan indleveres på engelsk.
Del VI: Supplerende oplysninger
Udbudsmateriale offentliggøres alene på ordregivers hjemmeside http://regionsyddanmark.dk/wm218399 Eventuelle rettelser og tilføjelser til udbudsdokumenterne samt besvarelser af spørgsmål stillet til ordregiver vil tilsvarende alene blive offentliggjort på dette sted. Tilbudsgiverne skal selv downloade udbudsdokumenterne og løbende holde sig orienteret om dette udbud på ordregivers hjemmeside.
Tilbuddet skal fremsendes på dansk. Årsrapport kan dog indleveres på engelsk.Der skal afleveres følgende eksemplarer af tilbuddet:
— 1 originaleksemplar i papirformat indeholdende det samlede tilbud med bilag. Dette eksemplar bedes mærket »original«.
Herudover ser ordregiver gerne, at tilbuddet også afleveres i følgende yderligere eksemplarer:
— 12 papir-eksemplar mærket »kopi« indeholdende kopi af det samlede tilbud med bilag.
— 1 eksemplarer på ikke-skrivebeskyttet USB-nøgle indeholdende det samlede tilbud med bilag. Udbudsbilag 1 (Generelle oplysninger), Udbudsbilag 2 (Tro og love-erklæring), Udbudsbilag 3 (Oplysninger om personlige forhold samt om økonomisk/finansiel teknisk/faglig kapacitet, Bilag 3A (Databehandleraftale), Bilag 3B (Tavshedserklæring), Bilag 3C (Samlet liste over mindstekrav), Bilag 3D (Samlet liste over konkurrencekrav) samt Bilag 12 (Levernacevederlag og betalingsplan samt øvrige priser) skal vedlægges i det samme format som offentliggjort af ordregiver.
Såfremt dele af tilbudsmaterialet ikke kan overføres til USB-nøglen vedlægges 3 kopier af de ikke-overførte dokumenter i papirformat.
USB-nøglen mærkes med tilbudsgivers navn samt teksten »Tilbud vedrørende telemedicinsk løsning til hjemmemonitorering. Sagsnr.: 15/8967.
I det tilfælde, hvor tilbudsgiver ikke har fremsendt de af ordregiver krævede oplysninger og dokumentationer, forbeholder ordregiver sig ret til at indhente supplerende oplysninger og dokumentationer inden for de snævre rammer, hvor dette er muligt i henhold til implementeringsbekendtgørelsens § 12.
Bilag 2 fremsendes på tilbudsgiversanmodning.
Klagenævnet for Udbud
Dahlerups Pakhus, Langelinie Allé 17
2100 København Ø
DANMARK
Mailadresse: klfu@erst.dk
Telefon: +45 35291000
Internetadresse: www.klfu.dk
Klage over ikke at være prækvalificeret skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage. Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har afsendt en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet prækvalificeret.
I andre situationer skal klage over udbud være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden:
(1) 45 kalenderdage efter at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt. Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort.
(2) 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte tilbudsgivere om, at en kontrakt baseret på en rammeaftale med genåbning af konkurrencen eller et dynamisk indkøbssystem er indgået.
(3) 6 måneder efter at ordregiveren har indgået en rammeaftale regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere, jf. lovens § 2, stk. 2.
Senest samtidig med, at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om, hvorvidt klagen er indgivet i standstill-perioden, jf. lovens § 3, stk. 1. I tilfælde, hvor klagen ikke er indgivet i standstill-perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf. lovens § 12, stk. 1.
Se nærmere om indgivelse af klager på Klagenævnet for Udbuds hjemmeside: www.klfu.dk
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
DANMARK
Mailadresse: kfst@kfst.dk
Telefon: +45 41715000
Internetadresse: www.kfst.dk