Fakta om udbudet
Bestilling af materiale
http://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=311451&B=KOMBIT
Udbyder
KOMBIT A/S
Vindere
Den sekundære leverandør: Konsulentrammeaftale 2022 - Test management
(09.03.2022)
Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
2300 København S
Den primære leverandør: Konsulentrammeaftale 2022 - Test management
(09.03.2022)
TESTHUSET A/S
3520 Farum
Konsulentrammeaftale 2022 - Test management
KOMBIT A/S
Udbudsbekendtgørelse
Tjenesteydelser
Del I: Ordregivende myndighed
CVR-nummer: 2452452345
Postadresse: Halfdansgade 8
By: København S
NUTS-kode: DK011 Byen København
Postnummer: 2300
Land: Danmark
Kontaktperson: Carmen Woodman
E-mail: ciw@kombit.dk
Telefon: +45 29393672
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: www.kombit.dk
Internetadresse for køberprofilen: https://eu.eu-supply.com/ctm/Company/CompanyInformation/Index/128748
Del II: Genstand
Konsulentrammeaftale 2022 - Test management
KOMBIT samler landets kommuner om fælles it- og digitaliseringsløsninger, der fremmer effektivitet og kvalitet. Vi har en stor projektportefølje med projekter i alle faser fra foranalyse til udbud, leverance og kvalitet. KOMBITs opgave er at styre processen og afklare forventningerne ml interessenterne, mens alt softwareudvikling og drift foregår hos eksterne it-leverandører.
KOMBIT udbyder en rammeaftale med 2 leverandører. Rammeaftalen omfatter konsulentydelser indenfor Test management, hvor leverandørerne under nærværende udbud skal bistå KOMBIT med KOMBITs opgaver.
København S
Den udbudte rammeaftale har til formål at dække KOMBITs behov for konsulentydelser, der relaterer sig til Test management. Testmanageren skal bistå som KOMBITs Test Manager for test og kvalitetssikring. Testmanagerens mission er at sikre, at projekternes leverancer omkring it-løsningen og KOMBITs leverandører bliver kvalitetssikret gennem test og review. Testmanageren formidler KOMBITs/kommunernes forretningsbehov til leverandøren af den pågældende løsning.
Testmanageren skal lede, kontrollere, administrere, planlægge og styre evalueringen af it-løsningen i forhold til de dele KOMBIT er ansvarlig for.
Desuden spiller Testmanageren en central rolle ifm kontraktstyring af kontrakter med KOMBITs leverandører.
Testmanageren skal bistå KOMBITs projekter og vil blive tilknyttet et eller flere projekter, der er i forskellige faser.
For alle Testmanagere gælder det, at de skal udføre deres opgaver i tæt samarbejde med KOMBITs projektleder og det øvrige projektteam.
Testmanageren forventes at kunne evaluere og rådgive omkring funktionelle såvel omkring nonfunktionelle test typer, samt anvende gængse testteknikker og testværktøjer. Idet hovedparten af afprøvningen i KOMBITs projekter foretages af leverandøren, er rollen en auditerende rolle, hvor konsulentens erfaring og løsningsmodeller vil være central i samarbejdet med leverandøren. Testmanageren kan også blive tilknyttet et evalueringshold i forhold til at vurdere, hvilken leverandør der har den bedste samlede besvarelse vedr. KOMBIT udbudsmateriale med fokus på test og kvalitetssikring.
For yderligere beskrivelse af rammeaftalen henvises til udbudsmaterialet.
KOMBIT har til hensigt at indgå rammeaftalen med to leverandører, som herefter i henhold til nærmere angivne vilkår i rammeaftalen vil blive tildelt konkrete opgaver ved direkte tildeling.
Rammeaftalens anslåede værdi er 28 – 30 mio. kr., hvor sidstnævnte beløb er rammeaftalens maksimalværdi. Der er ingen garanteret omsætning forbundet med rammeaftalen.
Aftalen kan forlænges i 2 x 12 måneder, såfremt den mulighed benyttes senest 3 måneder inden aftalens udløb.
KOMBIT agter at udvælge fem ansøgere der vil blive opfordret til at afgive tilbud. Udvælgelsen vil ske blandt alle de ansøgere, der opfylder det økonomiske mindstekrav og ikke befinder sig i en relevant udelukkelsesgrund.
KOMBIT vil udvælge de ansøgere, der skønnes bedst egnede til at løfte opgaverne omfattet af rammeaftalen vurderet på baggrund af de referencer, der er oplyst i ansøgningen. Det vil ved udvælgelsen blive tillagt positiv betydning, at ansøger på baggrund af de fremlagte referencer kan påvise, at denne inden for de seneste 3 år har udført opgaver, der kan betragtes som tilsvarende eller sammenlignelige med opgaverne under rammeaftalen, og jo højere grad af sammenlignelighed des bedre. Det vil i den forbindelse også blive tillagt positiv betydning, at referenceopgaverne relaterer sig til opgaveudførsel for offentlige myndigheder.
Kontrakten indeholder optioner på forlængelse af kontrakten. Optioner på forlængelse af kontrakten fremgår af pkt. ll.2.7.
Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger
Ansøgerne skal i ESPD'et del IV.B, ”Gennemsnitlig årsomsætning” og ”Finansielle nøgletal” oplyse følgende økonomiske nøgletal for seneste 3 afsluttede og reviderede regnskabsår
a) Ansøger skal oplyse ansøgers gennemsnitlige årsomsætning for de seneste 3 afsluttede og reviderede regnskabsår
b) Ansøger skal oplyse ansøgers gennemsnitlige egenkapital for de seneste 3 afsluttede og reviderede regnskabsår
a) Ansøgers gennemsnitlige årsomsætning beregnet på grundlag af de seneste 3 afsluttede og reviderede regnskabsår skal være på mindst 10 millioner DKK.
b) Ansøgers gennemsnitlige egenkapital beregnet på grundlag af de seneste 3 afsluttede og reviderede regnskabsår skal være på mindst 5 millioner DKK.
Ansøger skal vedlægge et udfyldt ESPD afsnit IV.C, der er udfyldt som beskrevet nedenfor.
Ansøgeren skal i ESPD-ets afsnit IV.C oplyse følgende vedrørende ansøgerens tekniske og faglige formåen jf. Udbudslovens paragraf 143.
Ansøgers betydeligste leverancer af lignende tjenesteydelser jf. beskrivelsen i pkt II.1.4 og pkt II.2.4.
Ansøger bør angive følgende pr. reference:
a) Datoer for leverancen. (Start og sluttidspunktet: hvis referencen endnu ikke er afsluttet beskrives kun den del af leverancen som allerede er udført)
b) Kontraktsværdi
c) Kunden - herunder kontaktperson med kontaktoplysninger
d) Beskrivelse af leverancen
Ansøger kan maksimalt angive 5 referencer. Referencer herudover vil ikke blive taget i betragtning. Den enkelte reference må ikke fylde mere end 3.600 anslag, inklusive mellemrum. Eventuelt resterende anslag tillægges ikke vægt.
Uanset om Ansøger er én virksomhed, et konsortium eller en virksomhed, som baserer sig på andre juridiske enheders formåen, kan der kun angives 5 referencer.
Fremgår af udbudsmaterialet.
Del IV: Procedure
Del VI: Supplerende oplysninger
For at modtage yderligere information om dette udbud, og for at kunne afgive ansøgning om prækvalifikation, skal ansøgere registrere sig på EU-Supply via følgende hjemmeside: https://www.eu-supply.com/kombit.asp.
Det bemærkes, at ansøger alene kan indgive én ansøgning om prækvalifikation. Ansøgning om prækvalifikation skal afgives på https://www.eu- supply.com/kombit.asp.
Udbudsmaterialet findes på https://www.eu-supply.com/kombit.asp under det konkrete udbud under ”Dokumenter”.
Det bemærkes, at ansøger skal anvende ESPD i forhold til afgivelse af oplysninger og dokumentation i relation til pkt. III.1.2) og III.1.3). ESPD'et findes sammen med det øvrige udbudsmateriale på EU-Supply. Såfremt man ønsker at ansøge om at deltage i denne udbudsproces, skal man udfylde det offentliggjorte ESPD i EU-Supply.
Bemærk at ansøger skal aflevere flere ESPD’er, hvis ansøger udgør en sammenslutning af virksomheder (f.eks. konsortium) eller baserer sig på andre økonomiske aktørers kapacitet (støttende virksomhed).
Ansøger skal i ESPD'et oplyse navn, CVR-nr., postadresse, kontaktperson, hvorvidt ansøger er en mikrovirksomhed, lille eller mellemstor virksomhed, samt hvorvidt ansøger deltager i udbudsproceduren sammen med andre (ESPD del II.A).
Endvidere skal ansøger oplyse om navn og adresse(r) på den eller de personer, der måtte være beføjet til at repræsentere ansøger i forbindelse med denne udbudsprocedure med navn, stilling, postadresse, telefon, e-mail samt om nødvendigt detaljerede oplysninger om repræsentation (ESPD del II.B).
Ansøger skal oplyse de efterspurgte oplysninger i udbudsbekendtgørelsens del III.
Ansøger skal bekræfte, at ansøger ikke er omfattet af de obligatoriske udelukkelsesgrunde i udbudslovens § § 135, stk. 1 — 3 og 136 (ESPD del III, afsnit A, B og C).
De efterspurgte oplysninger danner grundlag for ordregivers vurdering af, hvorvidt ansøger er egnet til at løfte den udbudte opgave, og hvilke ansøgere, der opfordres til at afgive tilbud. Hvis ansøger deltager i udbudsproceduren sammen med andre, navnlig som del af en gruppe, et konsortium, et joint venture eller lignende, skal alle berørte deltagere indsende et særskilt ESPD. Alle de krævede oplysninger under del III skal afgives for hver deltager i konsortiet. Det vil i forbindelse med egnethedsvurderingen dog være konsortiets samlede egnethed, der vurderes. Hvis de krævede oplysninger ikke afgives af alle konsortiedeltagere, er tilbuddet ikke nødvendigvis ikke-konditionsmæssigt, men det kan have betydning for egnethedsvurderingen. Endvidere skal hver deltager i det individuelle ESPD angive den økonomiske aktørs rolle i gruppen, de øvrige økonomiske aktører, der deltager i proceduren samt i givet fald navnet på den deltagende gruppe (ESPD del II.A).
Hvis ansøger baserer sig på andre enheders finansielle og økonomiske og/eller tekniske og faglige kapacitet (støttende virksomhed), skal disse tillige vedlægge en særskilt ESPD med udfyldt del II, afsnit A og B samt del III, som er behørigt udfyldt af de pågældende enheder (ESDP del II, afsnit C). Det vil i forbindelse med egnethedsvurderingen være den samlede egnethed, der vurderes.
Ansøger kan alene indgive én ansøgning om prækvalifikation. Såfremt samme juridiske enhed er en del af eller på anden måde deltager i flere ansøgninger, f.eks. selv indgiver egen ansøgning, men samtidig indgår som deltager i et konsortium, der ansøger, skal ansøgerne sikre, at samme juridiske enheds deltagelse ikke medfører mulighed for gensidigt at påvirke indholdet af de forskellige tilbudsgiveres tilbud.
Se i øvrigt ESPD vejledning i EU-supply.
Postadresse: Nævnenes Hus, Toldboden 2
By: Viborg
Postnummer: 8800
Land: Danmark
E-mail: klfu@naevneneshus.dk
Telefon: +45 72405708
Internetadresse: https://erhvervsstyrelsen.dk/klagenaevnet-for-udbud
I henhold til Lov om Klagenævnet for Udbud (Lovbekendtgørelse nr. 593 af 2. juni 2016 med senere ændringer) gælder følgende klagefrister i relation til gennemførelse af udbud:
En klage over ikke at være blevet prækvalificeret skal være modtaget i Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiver har afsendt en underretning om, hvem der er blevet prækvalificeret.
Andre klager skal være modtaget i klagenævnet inden:
1) 45 kalenderdage efter, at ordregiver har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende
om, at ordregiver har indgået kontrakt. Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet
offentliggjort.
2) 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte tilbudsgivere om, at en kontrakt baseret på en rammeaftale med genåbning af konkurrencen eller et dynamisk indkøbssystem er indgået, hvis underretningen har angivet en begrundelse for beslutningen.
3) 6 måneder efter at ordregiveren har indgået en rammeaftale regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere.
Postadresse: Carl Jacobsens Vej 35
By: Valby
Postnummer: 2500
Land: Danmark
E-mail: kfst@kfst.dk
Telefon: +45 41715000
Internetadresse: http://www.kfst.dk/