Fakta om udbudet
Bestilling af materiale
https://www.ethics.dk/ethics/eo#/c1cf9663-4f5b-44ac-a566-6efc21e0f91b/publicMaterial
Udbyder
Aarhus Kommune
Vindere
Levering af sporingsenheder
(21.05.2021)
Stella Care ApS
Kalkbrænderiløbskaj 6a
2100 København
Levering af sporingsenheder
Aarhus Kommune
Udbudsbekendtgørelse
Varer
Del I: Ordregivende myndighed
CVR-nummer: 55133018
Postadresse: Rådhuspladsen 2
By: Aarhus C
NUTS-kode: DK042 Østjylland
Postnummer: 8000
Land: Danmark
Kontaktperson: Camilla Kjellerup Nordquist
E-mail: cakjn@aarhus.dk
Telefon: +45 41862052
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: https://www.ethics.dk/ethics/eo#/c1cf9663-4f5b-44ac-a566-6efc21e0f91b/homepage
Del II: Genstand
Levering af sporingsenheder
Udbuddet omfatter levering af sporingsenheder til borgere i Aarhus Kommune. Leverandøren skal desuden stille et web- og app-baseret sporings- og administrationssystem til rådighed til Aarhus Kommune.
Udbuddet omfatter levering af sporingsenheder til borgere i Aarhus Kommune. Leverandøren skal desuden stille et web- og app-baseret sporings- og administrationssystem til rådighed til Aarhus Kommune.
Den fremtidige rammeaftale kan forlænges i op til 12 måneder ad 2 gange.
Såfremt der er flere konditionsmæssige ansøgere, end det antal der kan prækvalificeres, vil de ansøgere, hvis referencer der vurderes at være de bedste ud fra de stillede kriterier, hvor Aarhus Kommune vil lægge vægt på, at leverandøren kan oplyse referencer, hvor løsningen er tilpasset den virkelighed, der er hos kunden, samt hvor produktet er videreudviklet og nytænkt i aftaleperioden.
Aftale er ikke opdelt i delaftaler qua markedsmæssige hensyn. Aarhus Kommune skønner, at aftalens genstand og omfang betyder, at Aarhus Kommune ikke kan drage fordel af konkurrencesituationen, såfremt aftalen opdeles i delaftaler. Således spænder sortimentsbredden og de tekniske specifikationer ikke så bredt, at en opdeling i delaftaler vil give den for Aarhus Kommune mest optimale aftale.
Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger
I ESPD angives egenkapital for seneste 2 afsluttede regnskabsår.
Ansøger skal have en positiv egenkapital i de seneste 2 afsluttede regnskabsår.
I ESPD angiver referencer for de betydeligste lignende leveringer, der er udført inden for de seneste 3 år forud for tilbudsfristen. Med udført menes referencer, der er afsluttet eller under udførelse.
Der skal angives minimum 2 referencer og maksimalt 4 referencer. Ved lignende leveringer menes levering af sporingsenheder til offentlige såvel som private kunder.
Mindst én af referencerne skal have en størrelsesorden på minimum 200 000 DKK i kontraktsperioden.
Der gøres opmærksom på, at kun aftaleforhold under rammeaftalen, hvor der er realiseret en omsætning og som i øvrigt opfylder det fastsatte krav, vil blive godkendt som referencer.
Der indgår krav om sociale klausuler.
Leverandøren er forpligtet til at tegne relevant produkt- og erhvervsansvarsforsikring og opretholde sådan forsikring i hele aftaleperioden. Forsikringen skal mindst dække indtil 5 mio. DKK pr. skade og 5 mio. DKK pr. forsikringsår.
Del IV: Procedure
Del VI: Supplerende oplysninger
Det forventes at der laves nyt udbud ved endt rammeaftale.
Aarhus Kommune vil, i forbindelse med prækvalifikation, indhente dokumentation for pålidelighed af de oplysninger, der fremgår af ESPD fra ansøgerne.
Ansøgeren skal sammen med ansøgningen (ansøgningen vedr. prækvalifikation) fremsende en serviceattest, som dokumentation for oplysninger i ESPD. Serviceattesten accepteres såfremt den er maksimum 6 måneder gammel. Der gøres opmærksom på, at der kan forventes op til 2 ugers behandlingstid ved udstedelse af serviceattester.
Serviceattesten kan kun indeholde oplysning om, hvorvidt virksomheder eller ledelsespersoner er dømt og/eller har vedtaget bødeforlæg for strafbare forhold, hvis de har givet samtykke til, at Erhvervsstyrelsen indhenter straffeattest. Vær derfor opmærksom på, at der aktivt skal gives dette samtykke i forbindelse med rekvirering af serviceattesten.
Den straffeattest, som Erhvervsstyrelsen har beføjelser til at indhente (til offentligt brug), dækker dog kun de seneste 2 år, og ikke de foreskrevne 4 år. Derfor skal ledelsespersonerne også på tro og love erklære, at de ikke er dømt og/eller har vedtaget bødeforlæg for forhold, som ikke er indeholdt i den indhentede straffeattest.
I praksis kan tilbudsgiver indgive både samtykkeerklæring samt tro og love-erklæring ved at anvende den skabelon hertil, som findes på Erhvervsstyrelsens hjemmeside.
Såfremt ansøgningen er afgivet fra virksomheder, der er udenlandske og hjemmehørende i EU, indhentes der dokumentation i henhold til E-Certis. Hvis tilbudsgivers land ikke har angivet oplysninger om dokumentation i E-Certis, anvendes fremgangsmåden i udbudslovens § 153.
Såfremt tilbuddet er afgivet fra virksomheder, der er udenlandske og ikke hjemmehørende i EU, anvendes fremgangsmåden i udbudslovens § 153.
Ansøger skal være opmærksom på, at hvis dokumenter eller certifikater ikke udstedes af den pågældende medlemsstat eller land eller ikke er dækkende for udelukkelsesgrunden, kan de erstattes af en erklæring under ed. I lande, hvor edsaflæggelse ikke anvendes, kan en erklæring på tro og love accepteres. Den skal opfylde en af følgende betingelser:
— Afgivet for en kompetent retslig eller administrativ myndighed
— Afgivet for en notar
— Afgivet for en kompetent faglig organisation i hjemlandet eller et senere opholdsland.
Referencelisten fra ESPD’et betragtes som endelig dokumentation. Der vil således ikke blive indhentet yderligere dokumentation for referencerne fra den tilbudsgiver, som Aarhus Kommune forventer at indgå aftale med. Aarhus Kommune forbeholder sig ret til at kontakte de oplyste referencer.
Med hensyn til dokumentation for økonomisk og finansiel formåen skal følgende fremlægges som endelig dokumentation og fremsendes sammen med ansøgningen (ansøgningen vedr. prækvalifikation):
Tilbudsgivers årsregnskaber eller uddrag heraf, for de seneste 2 regnskabsår, hvis offentliggørelse af årsregnskaber er lovpligtigt i det land, hvor tilbudsgiver er etableret. Ansøger kan godtgøre sin økonomiske og finansielle formåen ved ethvert andet dokument, som Aarhus Kommune vurderer passende, hvis ansøgeren af en gyldig grund ikke er i stand til at fremlægge de dokumenter, som Aarhus Kommune forlanger.
Vedrørende forhandling:
Alle, der har afgivet et tilbud, vil deltage i første forhandlingsrunde, hvis det besluttes ikke at tildele rammeaftale på baggrund af de oprindelige tilbud. Aarhus Kommune forventer, at der vil være én forhandlingsrunde. Efter forhandlingsrunden udsender Aarhus Kommune et referat af forhandlingsmødet. Dette referat indgår som en del af det samlede udbud.
Forhandlingsrunden vil maksimalt vare i 3 timer, hvor tilbudsgiver først vil få stillet maksimalt 2 timer til rådighed til en præsentation af det fremsendte tilbud herunder præsentation af vareprøver samt sporings- og administrationssystemet. Aarhus Kommune vil herefter have mulighed for at stille opklarende spørgsmål og/eller forhandle tilbuddet.
Ordregiver yder ikke vederlag til deltagerne i forbindelse med forhandlingen.
Postadresse: Toldboden 2
By: Viborg
Postnummer: 8800
Land: Danmark
E-mail: klfu@naevneneshus.dk
Telefon: +45 72405600
Internetadresse: https://naevneneshus.dk/start-din-klage/klagenaevnet-for-udbud/
Ved et udbud med prækvalifikation efter udbudsloven, forsyningsvirksomhedsdirektivet eller tilbudsloven skal en klage over ikke at være blevet prækvalificeret indgives inden 20 kalenderdage regnet fra dagen efter ordregiverens afsendelse af underretning om prækvalifikation. Andre klager over udbud eller beslutninger, f.eks. tildeling af kontrakter, omfattet af udbudslovens afsnit II eller III eller forsyningsvirksomhedsdirektivet skal være indgivet til Klagenævnet inden 45 kalenderdage regnet fra dagen efter ordregiverens offentliggørelse af en bekendtgørelse i EU-Tidende om indgåelse af kontrakt. Angår klagen overtrædelser af tilbudsloven eller udbudslovens § § 191 og 192, regnes klagefristen på 45 kalenderdage fra dagen efter ordregiverens underretning om tildelings beslutningen. Klager over indgåelse af en rammeaftale efter udbudsloven (afsnit II, III og § § 191 og 192), forsyningsvirksomhedsdirektivet eller tilbudsloven skal være indgivet til Klagenævnet inden 6 måneder regnet fra dagen efter ordregiverens underretning om tildelings beslutningen.
Klager over indgåelse af en kontrakt baseret på en rammeaftale med genåbning af konkurrencen eller et dynamisk indkøbssystem omfattet af udbudslovens afsnit II eller III eller forsyningsvirksomhedsdirektivet skal være indgivet til Klagenævnet inden 30 kalenderdage regnet fra dagen efter ordregiverens underretning om tildelings beslutningen.
Klager over en ordregivers beslutning om at videreføre en kontrakt (udbudslovens § 185, stk. 2) skal indgives til Klagenævnet inden 20 kalenderdage regnet fra dagen efter, at ordregiveren har offentliggjort sin beslutning (udbudslovens § 185, stk. 2, 3. pkt.). Har ordregiveren fulgt proceduren i lov om Klagenævnet for Udbud § 4, skal en klage over, at ordregiveren i strid med udbudsdirektivet eller forsyningsvirksomhedsdirektivet har indgået en kontrakt uden forudgående offentliggørelse af en udbudsbekendtgørelse være indgivet til Klagenævnet inden 30 kalenderdage regnet fra dagen efter ordregiverens offentliggørelse af en bekendtgørelse i EU-Tidende om indgåelse af kontrakt.
Postadresse: Carl Jacobsens Vej 35
By: Valby
Postnummer: 2500
Land: Danmark
E-mail: kfst@kfst.dk
Telefon: +45 41715000
Internetadresse: www.kfst.dk