23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
09.07.2015
Udbudstype
Begrænset udbud

Udbyder

Hjørring Kommune

CMS-system og design af ny hjemmeside til Hjørring Kommune


Hjørring Kommune

Titel CMS-system og design af ny hjemmeside til Hjørring Kommune
Opgavebeskrivelse
Hjørring Kommune ønsker at erstatte de to eksisterende digitale platforme, web og intranet, med en ny og samlet platform. Dvs. en ny hjemmeside, hjoerring.dk, med tilhørende subsites, samt et nyt medarbejderweb (intranet) på samme CMS. Hjørring Kommune ønsker at basere sin fremtidige platform på en gennemtestet og moden Open Source cms-løsning.
Den nye digitale platform skal fremtidssikre vores online tilstedeværelse på tværs af digitale enheder, og styrke informationen til og kommunikation med borgere, erhvervsliv, medarbejdere og andre interessenter, så kommunens hjemmeside og medarbejderweb (sammen med kommunens tilstedeværelse på de sociale medier) bliver de centrale indgange til kommunen. Det skal bl.a. ske ved mere kvalitativ og målgruppeorienteret information, nem adgang til den digitale borgerservice og en højere grad af digital selvbetjening.
Hjørring Kommune ønsker at erstatte de to eksisterende digitale platforme, websites og intranet, med en ny og samlet platform. Denne platform skal indeholde et nyt hjoerring.dk med tilhørende subsites, samt et nyt medarbejderweb på samme CMS-platform. Hjørring Kommune ønsker at basere sin fremtidige platform på den gennemtestede og modne Open Source CMS-løsning - Umbraco.
Den nye digitale platform skal fremtidssikre vores online tilstedeværelse på tværs af digitale devices. Platformen skal anvendes i tæt sammenhæng med kommunens tilstedeværelse på de sociale medier, der intensiveres i disse år. Målet er at styrke informationen til og kommunikationen med borgere, erhvervsliv, medarbejdere og andre interessenter, så de digitale indgange til kommunen bliver de foretrukne. Det skal bl.a. ske ved mere kvalitativ og målgruppeorienteret information samt nem adgang til den digitale borgerservice og de digitale selvbetjeningsmuligheder.
Ambitionen med Hjørring Kommunes medarbejderweb er at starte småt og enkelt og derefter udbygge på baggrund af efterspørgslen fra organisationen. Målet er i første omgang at skabe et rationale i forhold til driften af det nuværende intranet, hvis penetration og brug hos medarbejderne er ikke høj og systemets mange funktioner, derfor ikke bliver udnyttet.
Tilbuddet skal derfor omfatte udvikling, programmering, implementering og alle eventuelle licenser for en 4 årig periode til ét CMS-system som kan indeholde både kommunens hjemmeside ag sub-sides, samt kommunens medarbejderweb.
Supportaftale efter programmering, udvikling og implementering af løsningen ønskes tilbudt som option.
Procedure:
For at deltage i opgaven indsættes dette link i din internet browser: http://permalink.mercell.com/51822239.aspx Her tilmelder du dig opgaven ved at trykke på ikonet foroven: ”Meld din interesse”. Såfremt du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S skal du udfylde en registrering af dit firma. Denne registrering er nødvendig for din videre deltagelse og er uden omkostninger.
Efter afsendelse af registreringen har du adgang til alle dokumenter og informationer om opgaven. Du vil modtage login koder til www.mercell.dk indenfor normal arbejdstid og kan derefter afsende dit tilbud/ansøgning.
Annonceret 9. juli 2015 11:49:55 CEST
Deadline 24. august 2015 12:00:00 CEST
Udbudstype Mindre danske udbud
Opgavetype Varekøb
Udbudsform Begrænset udbud
CPV kode 72200000, 72212224
NUTS kode DK050
Myndighedstype Kommune

Dokumenter & materiale

Link til udbudsmateriale http://permalink.mercell.com/51822239.aspx

Tildelings- og udvælgelseskriterier

Tildelingskriterier Økonomisk mest fordelagtige bud
Udvælgelseskriterier  

Kontaktperson

Navn Nis Poulsen
Telefon +45 72333219
E-mail nis.poulsen@hjoerring.dk

Ordregiver

Navn Hjørring Kommune
Adresse Springvandspladsen 5
9800 Hjørring
DK
Telefon +45 72333219
Fax +45 99232129
E-mail nis.poulsen@hjoerring.dk
WWW http://www.hjoerring.dk

Modtager af tilbud

Navn Mercell Danmark A/S
Adresse for modtagelse af tilbud http://permalink.mercell.com/51822239.aspx

Send til en kollega

0.221