Fakta om udbudet
Bestilling af materiale
Udbyder
Københavns Kommune - Økonomiforvaltningen
Vindere
Periodekøbsaftale på Azure infrastrukturarkitekt
(07.12.2020)
Mindcore P/S
Frydenlundsvej 30
2950 Vedbæk
Periodekøbsaftale på Azure Migreringskonsulenter
(22.01.2021)
cVation
Lautrupsgade 7
2100 København Ø
Opdateringer
IV.2.2)
I stedet for:
Dato: 27-08-2020
Time: 12:00
Læses:
Dato: 26-08-2022
Time: 12:00
Udbud af dynamisk indkøbssystem vedr. IT-konsulentydelser til Microsoft Azure platform
Københavns Kommune - Økonomiforvaltningen
Udbudsbekendtgørelse
Tjenesteydelser
Del I: Ordregivende myndighed
CVR-nummer: 64942212
Postadresse: Borups Allé 177
By: København NV
NUTS-kode: DK DANMARK
Postnummer: 2400
Land: Danmark
Kontaktperson: Anders Lauvring Hansen
E-mail: cs8h@kk.dk
Telefon: +45 61407664
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: https://permalink.mercell.com/134565480.aspx
Del II: Genstand
Udbud af dynamisk indkøbssystem vedr. IT-konsulentydelser til Microsoft Azure platform
Udbud af IT-konsulentydelser vedrørende rådgivning, design, udvikling, implementering og driftsunderstøttelse i forhold til ordregivers Microsoft Azure Platform, herunder men ikke begrænset til, følgende ydelsesområder:
1) Cloudarkitektur
2) Cloudinfrastruktur
3) Cloud transition og transformation
4) DevOps
5) Infrastructure as Code
6) FinOps
7) SecOps
8) Self-service løsninger
9) Dashboards og monitoring
10) Desktop virtualisering
11) Governance, compliance og regulativer
12) Dokumentation
13) Agile og Scrum
14) Undervisning og certificering.
Se uddybende beskrivelse i afsnit II.2.4).
Udbud af IT-konsulentydelser vedrørende rådgivning, design, udvikling, implementering og driftsunderstøttelse i forhold til ordregivers Microsoft Azure Platform, herunder men ikke begrænset til, følgende ydelsesområder:
1) Cloudarkitektur: Design og review af løsningsarkitektur og arkitekturprincipper på tværs af Azure platformen.
2) Cloudinfrastruktur: Implementering og driftsstøtte til Azure services på tværs af Azure SaaS, PaaS og IaaS.
3) Cloud transition og transformation:Transition og transformation af eksisterende workloads til Azure platformen.
4) DevOps: DevOps tooling, build og release pipelines samt proces.
5) Infrastructure as Code: Tooling, udarbejdelse, dokumentation og vedligeholdelse af Infrastructure as Code.
6) FinOps: Opbygning af proces, tooling, rapportering og automatisering til at understøtte FinOps.
7) SecOps: Proces, tooling, rådgivning og bistand med SecOps.
8) Self-service løsninger: Udarbejdelse af self-service løsninger til at understøtte enablement på Azure platformen.
9) Dashboards og monitoring: Opbygning af automatisk rapportering og dashboards, til at understøtte drift og andre processer.
10) Desktop virtualisering: Desktop virtualiserings platforms udvikling, implementering, modning samt optimering.
11) Governance, compliance og regulativer: Bistand med tooling, processer og arbejde i forbindelse med overholdelse af governance, compliance og regulativer.
12) Dokumentation: Udarbejdelse og vedligeholdelse af Cloud platformen og tilstødende services' dokumentation.
13) Agile og Scrum: Bistand med implementering, vedligeholdelse, udbredelse og optimering af en Agil arbejdsmetode som ex. Scrum samt tooling, i forhold til arbejdet med Azure
14) Undervisning og certificering: Undervisning og certificering af relevante medarbejdere i Cloud og Cloud relevante emner.
Kontraktværdien er baseret på en 5 års forbrug. Kontrakten kan forlænges i 3 x 12 måneder, med en varsling på minimum 1 måned før udløb af den eksisterende aftaleperiode.
Mindstekrav til det niveau, der muligvis kræves:
Som mindsterkrav kræves 3 relevante referencer vedrørende Azure Cloud konsulentydelser jf. II.2.4), udført inden for de seneste 2 år. Referencerne skal samlet have en mindsteværdi på 1 mio. DKK. Referencerne skal indeholde følgende punkter:
1) Opgavebeskrivelse
2) Virksomhedens rolle i opgavevaretagelsen
3) Kunde
4) Værdi
5) Tidspunkt for leverancens udførelse.
Kontrakten kan forlænges i 3 x 12 måneder, med en varsling på minimum 1 måned før udløb af den eksisterende aftaleperiode.
Referencerne skal anføres i ESPD dokumentet under punkt C: Teknisk og faglig formåen. Alle referencer skal skrives i separate felter. Alle referencer skal indeholde:
1)Opgavebeskrivelse
2)Virksomhedens rolle i opgavevaretagelsen 3
)Kunde
4)Kontraktværdi
5)Tidspunkt for leverancens udførelse.
Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger
Der er ingen udvælgelse, da der er tale om et dynamisk indkøbssystem. Der er ingen økonomiske og finansielle mindstekrav.
Når der ansøges om optagelse på det dynamiske indkøbssystem (både under og efter EU-udbud), skal der både afleveres ESPD dokument og dokumentation for oplysningerne i ESPD dokumentet (for danske tilbudsgivere vil det sige at serviceattest skal afleveres i forbindelse med ansøgningen.
Der er ingen udvælgelse, da der er tale om et dynamisk indkøbssystem. Der er således alene opstillet egnethedskrav som er mindstekrav til virksomhedernes formåen.
Mindstekrav til det niveau, der muligvis kræves:
Som mindsterkrav kræves 3 relevante referencer vedrørende Azure Cloud konsulentydelser jf. II.2.4), udført inden for de seneste 2 år. Referencerne skal samlet have en mindsteværdi på 1 mio. DKK. Referencerne skal indeholde følgende punkter:
1) Opgavebeskrivelse
2) Virksomhedens rolle i opgavevaretagelsen
3) Kunde
4) Værdi
5) Tidspunkt for leverancens udførelse.
Konkrete tildelinger på det dynamiske indkøbssystem foregår som miniudbud. Konkret beskrivelse af opgaven, evaluering, kontrakt/samhandelsbetingelser, vilkår mv. fremsendes i forbindelse med det enkelte miniudbud til de leverandører, der er optaget på den relevante kategori. Ordregivende myndighed kan vælge at benytte sig af periodekøbsaftaler i forbindelse med tildelinger på det dynamiske indkøbssystem.
Del IV: Procedure
Del VI: Supplerende oplysninger
Når der ansøges om optagelse på det dynamiske indkøbssystem (både under og efter EU-udbud), skal der afleveres ESPD dokument og dokumentation for oplysningerne i ESPD dokumentet (for danske tilbudsgivere vil det sige, at der skal afleveres en serviceattest. Vær opmærksom på, at serviceattesten tillige skal indeholde oplysninger fra Kriminalregistret).
Beskrivelse af det dynamiske indkøbssystem (DIS).
1) Teknik:
Det dynamiske indkøbssystem kan tilgås online via udbudsportalen Mercell via https://permalink.mercell.com/134565480.aspx
Udbudsportalen kan tilgås fra alle almindelige webbrowsere og kan ligeledes tilgås via PC'er, tablets og lignende.
2) Tilmelding til DIS:
Et dynamisk indkøbssystem er en indkøbsmetode iht. udbudslovens § 101, og oprettelsen skal derfor udbydes i et almindeligt EU-udbud. Et dynamisk indkøbssystem kan opdeles i kategorier, til hvilke der kan opstilles specifikke egnethedskrav. Egnethedskrav er de krav, der stilles til leverandørerne for, at de kan blive optaget på systemet.
2.1. EU-udbud af DIS:
Når DIS oprettes via EU-udbud, foregår det som begrænset udbud, hvor alle de leverandører, der lever op til de stillede egnethedskrav, gives adgang til systemet efter udløbet af ansøgningsfristen, og efter ordregiver har færdigbehandlet de modtagne ansøgninger. Anmodning om optagelse ifm. med EU-udbuddet sker gennem Mercell via: https://permalink.mercell.com/134565480.aspx
Der skal ikke afgives tilbud i forbindelse med etableringen af et DIS, idet tilbud først afgives i forbindelse med afholdelse af miniudbud efter etablering. I forbindelse med det EU-udbud, der gennemføres for at oprette et DIS, skal tilbudsgiverne således alene udfylde et ESPD-dokument samt aflevere dokumentation for de oplysninger, der er afgivet i ESPD-dokumentet.
2.2. Efterfølgende optag af leverandører:
DIS er åben for optag af egnede leverandører i hele systemets levetid, også efter EU-udbuddets afslutning. Hvis en leverandør lever op til de stillede egnethedskrav har leverandøren i hele systemets levetid fri adgang til at blive optaget i systemet. Anmodning om optagelse sker ved, at ansøgerne går ind på www.mercel.com og herefter søger om optagelse via selve systemet. Der skal i forbindelse med ansøgning om optagelse afleveres udfyldt ESPD (som findes i systemet) samt dokumentation for oplysningerne i ESPD dokumentet (hvilket for danske tilbudsgivere vil sige en serviceattest, inkl. opl. fra kriminalreg.).
3) Omkostninger/forpligtelser som leverandør på DIS:
Det er gratis for leverandørerne at være optaget på DIS, og det er frit for leverandøren, om denne ønsker at forblive leverandør på DIS i hele systemets levetid, eller om leverandøren på et tidspunkt ønsker at træde ud af systemet.
Såfremt en leverandør i løbet af systemets levetid ikke længere lever op til egnethedskravene eller bliver omfattet af en udelukkelsesgrund, vil leverandøren blive udelukket af systemet. I så fald vil det være muligt for leverandøren at anmode om genoptagelse på systemet, når leverandøren igen lever op til egnethedskravene, eller ikke længere er omfattet af den pågældende udelukkelsesgrund.
Leverandøren er altid forpligtet til at levere opdateret ESPD-dokument og/eller fornyet dokumentation på ordregivers anmodning.
4) Hvordan får man en ordre gennem DIS?
Ordregiver vil, når et indkøb skal foretages via DIS, afholde et miniudbud for alle de leverandører, der er optaget i den kategori, som ordregiver ønsker at handle inden for. Når man som leverandør er optaget i DIS, vil man få besked hver gang, der oprettes et miniudbud inden for en af de kategorier, man er optaget i. Disse miniudbud har man som leverandør mulighed for at byde på gennem systemet, og hvis man er den leverandør, der har afgivet det bedste tilbud i henhold til det eller de tildelingskriterier, der er beskrevet i forbindelse med miniudbuddet, vil man få tildelt ordren. Alle processer foregår elektronisk og gennem DIS-platformen.
Postadresse: Toldboden 2
By: Viborg
Postnummer: 8800
Land: Danmark
E-mail: klfu@naevneneshus.dk
Telefon: +45 72405600
Fax: +45 33307799
Internetadresse: http://www.naevneneshus.dk
Præcise oplysninger om klagefrist(er): I henhold til LBK nr. 593 af 2. juni 2016 om lov om Klagenævnet for Udbud gælder følgende klagefrister i relation til gennemførelse af udbud:
1) Klage over ikke at være prækvalificeret skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har afsendt en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet prækvalificeret, hvis underretningen har angivet en kort redegørelse for de relevante grunde for beslutningen, jf. lovens § 7, stk. 1.
2) Klage over tildeling af kontrakten skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 45 dage efter, at
ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har
indgået en kontrakt.
3) Klage i forbindelse med indgåelse af en rammeaftale skal indgives inden 6 måneder regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiver har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere.
Senest samtidig med at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette
ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om, hvorvidt klagen er indgivet i standstill perioden, jf. lovens § 6, stk. 4. I tilfælde, hvor klagen ikke er indgivet i standstill perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf. lovens § 12, stk. 1.
Samtidig med indgivelse af klage skal der indbetales et klagegebyr på 20 000 DKK til Klagenævnet for Udbud.
Postadresse: Carl Jacobsens Vej 35
By: Valby
Postnummer: 2500
Land: Danmark
E-mail: kfst@kfst.dk
Telefon: +45 41715000
Fax: +45 41715100
Internetadresse: http://www.kfst.dk