23948sdkhjf

Den første tattoo: Gode råd til det rigtige valg

Har du drømme om at få lavet en tattoo? Måske er det din første?

Hele processen er super spændende, men den er også angstprovokerende for mange. Der er flere ting, man kan gøre, der sikrer en mere behagelig oplevelse omkring det hele. Der er nemlig ingenting at være nervøs over. Ens første tattoo bør være en skøn oplevelse. Her kommer et par råd til, hvordan du får dig en god oplevelse med din første, personlige kropskunst.

Vælg design og placering i god tid
Når man foreviger kunst på kroppen, så er det af enorm vigtighed, at man sørger for at vælge et design, man ikke hader efter et par uger. Hvordan kan man sikre sig, at man træffer det rigtige valg? Er der noget, man kan gøre for at give sig selv lidt sikkerhed her?
Det er der i hvert fald. Et godt råd er at få designet introduceret omkring dig, hvor du ofte vil se på det. Det kan være, at man har det som print på bordet, hvor man arbejder. Måske kan man sætte det som baggrund på ens telefon.
Herefter kan man gå rundt med det omkring sig i sin hverdag i nogle uger. Måske er det endda bedre med måneder. Hvis man efter noget tid har de samme sommerfugle i maven, der giver spænding og glæde omkring at få den lavet, så er det et godt valg.

Vær ikke bleg for at spørge
Det er vigtigt at føle sig tryg, når man får sin tatovering. Der er ikke nogen butikker, der tilbyder tatovering, der vil se skævt på dig, hvis du stiller mange spørgsmål. De forstår tværtimod, at det er en stor beslutning, og det er en daglig rutine for dem. Man skal altså ikke holde sig tilbage, hvis man er i tvivl om størrelse, placering, pris eller andre ting.
Man bør desuden ikke blive skræmt væk, hvis man oplever, at prisen er højere, end man indledningsvis har troet. Det er værd at huske, at en billig tatovering aldrig er god, og en god tatovering er aldrig billig. Den skal trods alt sidde der for evigt.

Hvor går man hen for at den første tattoo?
Hvor får man sin første tattoo? West Bridget Tattoo i hjertet af København er et godt bud, hvis man er bosat i eller omkring hovedstaden. Bor man længere væk, så er der desuden intet galt i at tage en lang tur, for at den laves hos en professionel.
De sidste gode råd lyder på, at man skal huske at have komfortabelt tøj på. Måske er det ikke en lang proces, hvis din tattoo ikke er så stor. Har man ikke prøvet det før, så skal man dog forberede sig på, at den første kan være en smule ubehagelig. Det mærker man sikkert allerede i form af nervøsitet. Man lærer dog hurtigt at elske det, men et komfortabelt sæt tøj er en rigtig god ting at huske.

Send til en kollega

0.016