23948sdkhjf

RTD drinks on the go

Vi kender det alle, når man skal til opvarmning inden den store fest, man har set frem til hele året. Ja netop den fest. Festen over alle fester.

Man har haft sit outfit klar i dagevis. Håret er sat, og det hele spiller. Men så kommer du i tanke om, at du mangler alkohol til din opvarmning. Du hopper op på din cykel og cykler direkte forbi MENY, hvor du ihærdigt løber ind for at finde RTD drinks. Ja RTD drinks, som nærmere betegnet står for ready to drink drinks. Det er nemlig den nemmeste løsning for dig, der skal have drinks med på farten. 

RTD drinks i spændende varianter
Nå men inde i MENY står du foran en hylde, hvor dåser i tre forskellige farver er linet op. DANSK står der. Farverne er sarte grønne, lyserøde og orange pastelfarver. Din øjne drages øjeblikkeligt til denne hylde, med de flotte farver. Du tager den lyserøde RTD drink ned fra hylden. Ribs & Ingefær står der. Du læser på dåsen, det er alkohol med danskvand og naturlige ingredienser. Det lyder egentligt ret simpelt og ret lækkert. Og det er lige præcis også hvad det er. Du kaster den første dåse ned i din kurv, og tager derefter fat i den skønne dåse. Pære & Orangeblomst står der. Den lyder frugtig og forfriskende og lige som den RTD drink du har lyst til. Den bliver også lagt i kurven. Du skal dog også lige se hvad den sidste dåse byder på. Den orange dåse. Hyben & Timian står der på denne. Og du tænker straks, at denne variant skal du selvfølgelig også smage. Ned i kurven med den. På vej op til kassen, får du lige lyst til at tjekke dåserne ud en ekstra gang. Var der nu også alkohol i dem? Til din store glæde ser du, at der står Alkohol 4 %. Men hvad der er endnu bedre er, at der bagpå dåsen står 100 kalorier i en dåse. Det er næsten for godt til at være sandt. 

Simple og lækre RTD drinks
Skal det være nemt og hurtigt er RTD drinks en oplagt mulighed. De er nemlig lige til at tage med på farten og kan nydes i enhver sammenhæng og anledning. Udvalget på RTD drinks er stort, men vil du prøve noget nyt og forfriskende bør du smage DANSK. De er nemlig dansk produceret RTD drinks. De er lækre og simple og lavet på danskvand, alkohol og naturlige ingredienser. I en enkelt dåse er der kun 100 kalorier og 4 % alkohol, hvilket gør dem en smule eftertragtet. De kommer i tre smagsvarianter, der hver især er simple, lækre og byder på en god smagsoplevelse. Når du nyder RTD drinks fra DANSK slipper du samtidig for klistret sukkerlage på tænderne, da de indeholder minimalt sukker. 

Send til en kollega

0.016