23948sdkhjf

Procesventilation sikrer sundt indeklima i industrien

Problematikken om dårligt indeklima i industrien er fortsat en udfordring. Men der findes en løsning, der sikrer et arbejdsmiljø i verdensklasse inden for alle industrier, nemlig procesventilation.

Det kan være udfordrende og enormt farligt dag ind og dag ud at arbejde i et klima, hvor sundhedsskadelige stoffer præger luften. Det kan påvirke medarbejdere i en sådan grad, at der opstår ubehag og sygdom, som ikke kun er til gene for medarbejderen selv, men også for arbejdsgiveren, der i perioder skal erstatte sine medarbejdere.

For år tilbage var det et problem, der stort set var uløseligt, og som har påvirket de mennesker, der dengang uvidende stod i et skadende arbejdsklima, der forårsagede, at alarmerende sygdomme ramte dem og tvang dem fra arbejdsmarkedet i en alt for tidlig alder. Det viste sig desuden også at være kræftfremkaldende.

Men den dag idag, er der viden om og fokus på, hvordan arbejdsklimaet påvirker de mennesker der står i det, og dets påvirkning på miljøet. I eksempelvis metal-, træ- og kemiindustrien er bivirkningerne store for medarbejderne, der står over for forurenet luft, der altså i den grad har en negativ påvirkning på alle involverede parter. 

Procesventilation
For at imødekomme problemet, findes der ventilationssystemer, der sikrer en renset luft for partikler og andre skadelige stoffer. Procesventilationen fungerer på en sådan måde, at den via kilden der forurener luften kan gå ind og udsuge, ventilere og sikre en rensning af luften.

Kvaliteten af løsningen er i top, og ikke nok med at den sikrer et sundt arbejdsmiljø for medarbejdere, er løsningen også med til at sørge for at maskinerne ikke i samme grad tager skade. Tidligere har det vist sig at maskiner også påvirkes af de skadelige luftelementer, og dette vil altså imødekommes på samme tid med at medarbejderne skånes. 

Derfor vil en investering i et procesventilationsanlæg være en langsigtet investering i et sundere arbejdsmiljø, sundere indeklima og sundere maskiner. Du opnår således en forbedring af din virksomhed, som skaber bedre produktion, både for dine medarbejdere, men også dine maskiner.

Send til en kollega

0.015