23948sdkhjf

Investér i at finde en erfaren leder eller direktør

Professionel rådgivning og gennemtestede rekrutteringsprocesser er alfa og omega, når der skal findes en ny direktør, leder eller nøglemedarbejder.

Netop det kan du få, hvis du vælger at bruge et rekrutteringsbureau, der har specialiseret sig i Executive Search. Et godt eksempel på et sådan bureau, kunne være Adecco. De tilbyder den rette kombination af erfaring, netværk og indsigt i mennesker, markeder og muligheder, som er med til at sikre, at I får præsenteret de rigtige kandidater til jeres Executive Search. Dette kan hjælpe jer til at komme nærmere en potentiel leder, der kan muliggøre vedvarende stabilitet og vækst i jeres virksomhed.

Den dyre fejl
Der er stor rift om de rette ledere, direktører og chefer og det er positioner, hvor man ikke har lyst til at fejle når det kommer til rekrutteringer. Fejlrekrutteringer er dyre – ligegyldigt stillingsbetegnelsen – men på nøgleprofiler og ledere kan en fejlrekruttering have større betydning for organisationen. Det kan derfor være en rigtig god investering at benytte sig af Executive Search til at finde engagerede og motiverede kandidater til de mest udfordrende og betydelige stillinger. Derudover er det også vigtigt, at du finder en kandidat, som kan holde stillingen over længere tid og som kan give din virksomhed stabilitet og vækst. Dette vil også gøre overgangen bedre for dine andre medarbejdere i firmaet, hvilket vil gøre arbejdsgangen mere glidende.

Den gode proces
Beslutter du dig for, at et rekrutteringsbureau er den bedste løsning for dig og din virksomhed, så er det vigtigt, at du ved, hvor meget du får ud af denne proces. Det er ikke udelukkende i den begyndende fase, at du har behov for et rekrutteringsbureau, men det kan også give dig hjælp i forbindelse med kommende job-interviews, mens du samtidig slipper for den større mængde af administrative problemer og processer.

Overlad derfor trygt hele rekrutteringsprocessen og Executive Search til Adecco. De præsenterer jer for et udsnit af kandidater, der matcher jeres krav, behov og organisationskultur - og står klar på sidelinjen med rådgivning og sparring gennem hele processen - samt varetager hele eller dele af Executive Search-processen. Adecco leverer den rette profil og kvalitetstester efter ansættelsen. Fokus er og skal være, at jeres nye chef skal skabe værdi for medarbejdere, virksomhed og bundlinje.

 

Send til en kollega

0.015