23948sdkhjf

Få flottere vægge med en Girafsliber

Uanset om du er igang med den helt store renovering af dine vægge, eller om du er en professionel maler, er det vigtigt med et godt bundarbejde.

Har du kredset om væggene inden maling, vil du være sikret det bedste slutresultat.

Slibearbejde er en nødvendighed, når væggene skal have en kærlig hånd. Vægge er flottest, når de er ensartede og jævne. Men du behøver ikke slide og slæbe for det - Nedenfor finder du tre gode grunde til at slibe vægge med en Flex girafsliber

  • Mindre manuelt arbejde
    Det er en hård opgave at slibe vægge ned med håndkraft. Det kommer hurtigt til at kunne mærkes i knæ, ryg og arme. Derudover vil der være en stor risiko for, at overfladen ikke bliver jævn og ensartet, når slibningen foregår manuelt.

  • Et bedre slutresultat
    Når væggene bliver slebet med en girafsliber, er du sikret en ensartet slibehastighed. Det bliver et flottere slutresultat, da væggene bliver slebet ensartet hele processen igennem. Samtidig vil du hurtigere komme i mål med projektet.

  • Flere muligheder
    Når du sliber vægge med en girafsliber, vil du få en fleksibel løsning. Det er nemlig muligt at købe tilbehør til den. Det kan være en forlænger, så du kan nå overflader i højderne. Derudover kan girafsliberen tilkobles en støvsuger, så du kommer effektivt og sundere i mål.

  • Undgå støv
    Uanset om girafsliberen bliver brugt privat eller til erhvervsbrug, er det vigtigt at minimere mængden af støv. Det er både skadeligt for det menneske, som indånder det i længere tid. Samtidig er der et stort rengøringsarbejde efterfølgende, hvis girafsliberen ikke tilkobles en støvsuger.

Uanset hvem der skal renovere vægge, så vil en Flex girafsliber være en stor hjælp. Der følger rigtig mange fordele med, når vægge bliver slebet med en girafsliber. Du bliver sikret et grundigt bundarbejde, og på den måde også sikret et godt slutresultat.

Send til en kollega

0.031