23948sdkhjf

Scangineering - løsninger under ét tag

Bruger I mange ressourcer på outsourcing? Hos Scangineering har I en enestående mulighed for at samle hele produktionsprocessen under ét tag, hvor din virksomhed bliver sikret rådgivning og resultater af højeste kvalitet fra start til slut.

Scangineering tilbyder en bred vifte af totalløsninger inden for industriel produktion

Skal din virksomhed have designet eller udarbejdet tekniske konstruktioner i 2- eller 3D, så står virksomheden klar til at tilbyde en produktion med et væld af løsninger inden for materialer som aluminium, stål og rustfrit stål. 

Scangineering har egne overfladebehandlingsfaciliteter bestående af sandblæsning og vådlakering, hvor der er fokus på høj genbrugsrate og minimering af miljøbelastning.   Virksomheden overfladebehandler til forskellige standarder, da mange af produkterne leveres til bl.a. offshore.

Virksomheden tilbyder ligeledes opbygning af tavler og installationer indenfor industri, marine, offshore og ATEX. I forlængelse heraf tilbyder Scangineerings erfarne programmører design og konstruktion af PLC-styring- og programmering. 

Uanset hvilken opgave din virksomhed står overfor, så sikrer Scangineering altid at produkterne leveres og produceres i bedste kvalitet, hvilket sker gennem sikkerheds- og kvalitetstests, som virksomheden er certificerede indenfor. 

Din virksomhed har kun brug for én leverandør
Når jeres virksomhed skal have udarbejdet en opgave, er der ofte situationer, hvor flere aktører skal udføre forskellige dele af opgaven. Kernekompetencen hos Scangineering er netop at sørge for totalløsninger, hvor alt udføres under samme tag, både udarbejdelse af design/konstruktion, produktion samt test og klargøring til forsendelse. Det inkluderer desuden også, at virksomheden tager ansvar for al planlægning og organisering af ressourcer og tid gennem hele forløbet. 

Som en division under Scancab A/S har Scangineering oparbejdet mange års erfaring og ekspertise inden for design og produktion af mange forskellige emner til industrien. Hos Scangineering er der med et fagligt og dynamisk team fokus på god dialog og resultater, som passer specifikt til jeres virksomhed. 

Scangineering står klar til at hjælpe dig med alle aspekter af projektetet, hvilket gør at produktionen er 100% dansk.

Send til en kollega

0.046